Boşanma konusunda yardım

Evelyn_____

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
848
496
23
Evet konuyu bilenler biliyor bir önceki konumda. İki gündür sürekli tartışıyorduk zaten hatta sıkıştırıp birşey itiraf ettirdim.
Bu mesaj atan kızla kızın yaşadığı şehirde görüşüp yemek yemişler bir arkadaşı daha varmış yanlarında vs vs .. ben çıldırdım tabi. Bana en son boşanmsk mı istiyosun diye sordu. Bende senin istediğin belli dedim. Tartışma alevlendi evden ayrıldım.
Pazartesi avukatla konuşulcak
Burda tecrübesi olanlara soruyorum
Nelere dikkat etmem lazım?
Mesela benim üzerime kredi çekmişti eşim olacak kişi,onların ödemesi devam ediyor ve ben onun borcunu ödemek istemiyorum bu nasıl olacak
Muhtemelen anlaşmalı boşanıcaz

Sizden destek istiyorum ne kadar anlaşmalı olsada eminim zor olacak, hafta içi sizin aldığınız eşyaları kamyon tutup çıkarın dedi. Kendi eşyalarınıda al dedi.
Evimiz kiraydı.lojman yani.
Nasıl olacak bilmiyorum bu süreç kolay geçsin ailem üzülmesin istiyorum.

Bu arada arkadaşıma eşim bi sürü mesaj atmış senin yüzünden oldu demeye getirmiş karışmasaydın filan demiş.

Son düzenleme:
Anlaşmalida krediyi kapasın bir şekilde umarım halledebilirsiniz . Hakkımızda hayırlısı olsun keşke birde delil olsaydı doküman falan istediniz mi ? Eşiniz tam bir yılanmış yalnız şaşırmadım diğer konularınıza istinaden . Inşallah mutlu olursunuz ama tüm haklarınızı isteyin tazminat nafaka ne gerekiyorsa herkes yaptığı şeylerin bedelini maddi manevi ödemeli. Kızada ayrica bir ayar verin muhakkak ben öyle biri değilim diye şov yapıyordu birde iyiki öyle biri değilmişmiş

Anlaşmalida krediyi kapasın bir şekilde umarım halledebilirsiniz . Hakkımızda hayırlısı olsun keşke birde delil olsaydı doküman falan istediniz mi ? Eşiniz tam bir yılanmış yalnız şaşırmadım diğer konularınıza istinaden . Inşallah mutlu olursunuz ama tüm haklarınızı isteyin tazminat nafaka ne gerekiyorsa herkes yaptığı şeylerin bedelini maddi manevi ödemeli. Kızada ayrica bir ayar verin muhakkak ben öyle biri değilim diye şov yapıyordu birde iyiki öyle biri değilmişmiş
Döküman filan vermezmiş çünkü başka mesajlaşması yokmuş muş çok şiddetli kavga ettik zaten
Kızın yanına kalsın istemiyorum ama ne yapabilirim onu da bilmiyorum

Döküman filan vermezmiş çünkü başka mesajlaşması yokmuş muş çok şiddetli kavga ettik zaten
Kızın yanına kalsın istemiyorum ama ne yapabilirim onu da bilmiyorum
Döküman mahkemede talep ederseniz alırsınız diye biliyorum ama bilen birileri yazarsa daha iyi olur . E kızın o arkadaşına yazın ve kizada soyleyin dava dilekcesinde onun adınıda yazacağınızı en azından tehdit edin korksun ayy çok sinir oldum ya eşiniz zaten rezilinde rezili Allah bildiği gibi yapsın ikisinide

Evet konuyu bilenler biliyor bir önceki konumda. İki gündür sürekli tartışıyorduk zaten hatta sıkıştırıp birşey itiraf ettirdim.
Bu mesaj atan kızla kızın yaşadığı şehirde görüşüp yemek yemişler bir arkadaşı daha varmış yanlarında vs vs .. ben çıldırdım tabi. Bana en son boşanmsk mı istiyosun diye sordu. Bende senin istediğin belli dedim. Tartışma alevlendi evden ayrıldım.
Pazartesi avukatla konuşulcak
Burda tecrübesi olanlara soruyorum
Nelere dikkat etmem lazım?
Mesela benim üzerime kredi çekmişti eşim olacak kişi,onların ödemesi devam ediyor ve ben onun borcunu ödemek istemiyorum bu nasıl olacak
Muhtemelen anlaşmalı boşanıcaz

Sizden destek istiyorum ne kadar anlaşmalı olsada eminim zor olacak, hafta içi sizin aldığınız eşyaları kamyon tutup çıkarın dedi. Kendi eşyalarınıda al dedi.
Evimiz kiraydı.lojman yani.
Nasıl olacak bilmiyorum bu süreç kolay geçsin ailem üzülmesin istiyorum.

Bu arada arkadaşıma eşim bi sürü mesaj atmış senin yüzünden oldu demeye getirmiş karışmasaydın filan demiş.
Eski konularınıza baktım ,
Evliliğiniz laçka olmuş.
Anne evine, git - gel , git - gel.

Terapist deneyebilirsiniz ,
Çünkü bence yine döneceksiniz.

Bilmiyorum avukatı onun çok samimi arkadaşı
O zaman ayri avukat tut, yasalara gore ortak avukat taraf tutamaz.. ama arkadasiysa sana anlamadigin birseye imza attirabilirler. Birde hukuk dili bir cok meslekteki gibi teknik tabirler vs. Okudugunu anlayamayabilirsin yani.

Son düzenleme:
Rahatı bozuldu paşanın. Ne güzel geziyordu tozuyordu, evde kadın vardı donlarını yıkıyor yemeğini önüne getiriyordu. Dışarıya karşı evli barklı düzgün adam imajı çiziyordu. Dost meclisinde sap değildi, yanında taşıyacak bir hatun kişisi vardı.

Çok ayıp etmiş arkadaşınız (!)

Krediyi yarı yarıya ödersiniz, aynı mal paylaşımında olduğu gibi. Siz şu an aklınızın çelinmemesine dikkat edin, mahkemenin yüzünü görünce tutuşur bunlar çünkü. Zaten tutuşmaya başlamış.

Rahatı bozuldu paşanın. Ne güzel geziyordu tozuyordu, evde kadın vardı donlarını yıkıyor yemeğini önüne getiriyordu. Dışarıya karşı evli barklı düzgün adam imajı çiziyordu. Dost meclisinde sap değildi, yanında taşıyacak bir hatun kişisi vardı.

Çok ayıp etmiş arkadaşınız (!)

Krediyi yarı yarıya ödersiniz, aynı mal paylaşımında olduğu gibi. Siz şu an aklınızın çelinmemesine dikkat edin, mahkemenin yüzünü görünce tutuşur bunlar çünkü. Zaten tutuşmaya başlamış.

Umarım öder...
Ben lu an avukat arayışındayım ve bu konularda hiç bilgim yok bakalım nasıl olcsk çarşamba işlemleri başlatcaklar

İyi bir avukat bulun , bosanma protokoluna ya krediyi kapatmasi gerektigini yazin ya da kapatacak gucu yoksa aylik nafaka tutarinin üstüne ekletin taksit meblagini da o odesin
Aldattigina dair tum delilleri saklayin , avukatiniz yol gosterir size zaten

Back
X