Boşanma konusunda yardım

Ayni durumdayız bakalım ben şu an iyim psikolojik açıdan hatta keşke biraz yemeden kesilseydim iyi olurdu
Bende aldatma ve şiddet yoksa sizin aile terapistin de denemenizden yanayım en azından bunu da yapmadım demezsiniz

Evet son cümlenizi geçen gün aynısını benim görümcemde söyledi. İkinci kez evlenmekte konu açılmıştı yalnızlık kalmaktan çok mutluyum ama çok da yorgunum demişti. Kafama göre biri olsa evlenirim demişti ama hiç bir talibini değerlendirmiyor.

Ayy bende çok zayıfladım daha yeni yeni alıyorum. Boşanma kararı verdiğim günden bu güne eridim 40 a kadar düştüm.

Ayy bende çok zayıfladım daha yeni yeni alıyorum. Boşanma kararı verdiğim günden bu güne eridim 40 a kadar düştüm.
O dönem çok sancılı geçiyor sonrasında atlatınca normale dönüyorsunuz. Görümcem güzellik merkezlerine kadar gidiyordu hayatımda biri yok ne de olsa demedi hiç bir zaman çok bakımlıdır. İllede bir erkek için değil kendisi için bakım yapıyor kendisine.

Aynı bende öyleyim. Aynada baktığımda kendimi ölmüş bitmiş görmek istemediğim için cilt bakımı vs kendim yapıyorum. Dışarı giderken bazen hafif makyaj gidiyorum. İyi hissetmek için. Özgüven tazeleniyor. Sadece çok zayıfladım artık kıyafetlerim olmuyor. Pantolonuma pens attım belimden düşüyordu o derecedeyim.

Benim kayınvalidemle ya da görümcemle herhangi bir sorunum yok. Benim asıl sorunum eşimle ,evimizin içinde olan her şeyi ailesie söylüyor. Tartışsak bile gidip ben eşimle tartıştım konuşmuyoruz diyor bu en basit şey.. Sürekli beni eleştiriyor ,hiçbir yaptığımı beğenmiyor otursam neden oturuyorsun ,yok kalksam neden kalktın diyor. Hiçbir şeye yardım etmiyor evle alakalı ,üstüne sürekli beni eleştiriyor, kalk bunu yap, bu bulaşıklar neden duruyor, bu yerde neden yastık var gibi gibi ...

Yeni mi boşandınız. İlk zamanlar böyle olması normal demek ki

Onlar yok evet.Ama ben çok yıprandım,her tartışmada küsmesinden ,ailesine herşeyi anlatmasından...Ailesi beni arıyor neden tartışınız küsmeyin diye..Bu hep böyle bir gün gidiyor ben artık yapamıyorum eşimle diye annesine anlatıyor.Annesi beni arıyor falan bilmiyorum yaa ufak şeyler belkide benmi abartiyorum..

Durum farklıymış. Ben eş ailesi sorunsa çözmeye çalışın diyecektim. Eş sorunmus. O zaman haklısınız.

Anladım çok haklısın. Seni aşağıya çekiyor. Muhtemelen aşağılık kompleksi var seni de aşağıya çekmeye çalışıyor. Halbuki siz aynı taraftasınız karşı değil. Ben terapisti denemenizi tavsiye ederim. Boşanmak kolay. 5 dakika sürmüyor o salonda anlaşmalı olunca. Öncesi ve sonrası emek istiyor. Öncesini bir zorlayın bakalım.

Annem ve babam o yaşlardayken boşandı dünyanın en yalnız çocukluğundan birini geçirmisimdir. Annem çalışırdı evde tek kalırdık abimle yalnızlık hep en büyük problemdi ama iyi ki boşanmışlar sıkıntılar elbette olsa da sorunlu bir evde büyümekten iyiydi

Düşüneceğim hakkımızda hangisi hayırliysa o olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…