Boşanma lafını çok eder misiniz?

birbirimize karşı hiç kullanmadık bu kelimeyi... beni incitecek, eşimi kızdıracak bir kelime....ne gerek var... çözemeyeceğimiz bir sorunumuz olursa ikimizde ayrılabileceğimizi çok çok iyi biliyoruz zaten...
hakkaten korkuyorum boşarım, boşar, boşanırız demeye... şaka bile olsa... daha dündü lafın arasında şakayla karışık boşayacak kocam beni hadi dedim der demez pişman olup dilimi ısırdım... böyle...

hiç kullanmadım daha ..

ne kadar kullanırsak o kadar normal gelır veya o kadar yaklasırız gıbıme geliyor..

insallah hıc bır zaman soylemek zorunda kalmam ..Şeniz

bence eşler arasında boşanma lafının şakası esprisi bile yapılmamalıa.s

kafamda tartar biçerim, boşanmaya kesin karar veririm.. ancak o zaman kullanırım bu kelimeyi.. zaten böyle bir karar verdiysemde dönüşüm olmaz benim.. öylesine kullanılacak bir kelime değil.. bir kere söyler bir kerede boşanırım..

boşanma lafını hiç kulanmazdım ki kesinlikle boşanmayı düşünmezdim
ama son 2 yıldır çok süylediğim bir laf oldu

eşim de ben de böyle boşanma lafını ağzımıza almyız.bence kimse almamalı.iki hafta önce bunun lafını eden ve inada bindiren arkadaşım ve eşi yarım saatte boşandı.öyle acı ki onlar bile şok olmuşlar.

çocuklarınız varsa hele hiç demeyin ,duymasınlar.Ben çok küçüktüm annemler sinir anında boşanalım derdi,o kadar üzülürdüm ki,kafamda kurardım hemen,nasıl boşanırlar,biz naparız vs .Onlar hep barışırdı ,birbirlerini çok seviyorlar,olan bize olurdu.Ben 27 yaşıma geldim,Ağustosta 35 seneleri doluyor evliliklerinin kafamçokkarıştı üzülen biz olduk yani boş yere

Şimdiye dek ne eşim ne de ben bu lafı etmedik.
Olması gereken de budur bence. Bu kelimenin
teleffuz edilir hale gelmesi hiç hoş değil.

gecmış yıllarda sık kullandım...(kendım ıcın)
şimdılerde sık olmasada kullanıyorum...(oglum ıcın)
işe yaradımı dersek pek sanmıyorum...
ama yınede o an yeteeeer artık dıyorum....
boylede gecer gıder sanırım...
ne ben onu şu saatten sonra boşarım ne o benı şu saatten sonra boşar herhalde...

hiç demedik ikimiz de
şakasını bile etmeyiz
sanki 1 kere söyleyince ağzımız alışır sonra gerçek olur diye korkarım ben

hiç etmedim etmemde..Allah söyleyecek durumlarda bırakmasın bizi..1 kişi ağzına alsa bile bişeyler biter..en azından eskisi gibi olmaz

valla üzülerek söylüyorum bir arkadaşım var daha bir yıl olmadı evlenelı çocuğuda oldu nezaman yanına gitsem sürekli azına dolmaış boşanıcam diyor
allah sonlarını hayırlı etsin.
benim yanımdada tel.da boşanalım diye kavga ediyor.:bbo:

bu lafı sık kullanmak ilişkiyi laçkalaştırıyor bence, artık 3. seferden sonra boşanalım derseniz karşınızdaki insan ciddiye bile almamaya başlıyor, aklımızdan geçse dahi; her düşündüğümüzü söylemek zorunda değiliz, ben de eşim de söylemeyiz..

zaman zaman kullanirim ben .hele cok calistigim zaman stresli oldugum zaman sonra cocuklarim var aman bosver diyorum kavgayla bile ugrasmiyom. ya mutfaga yada cocuklarimin yanina gidiyom.öyle yorgun oluyom ki ugrasamicam .sudan sebebler le kavga etmek de ters geliyo artik bana,

katti suretle kullanmadım , gerçekten karar vermediysem de asla kullanmam aynı şekilde eşimde öyle.
ne kadar doğru bilmiyorum ama akıldan geçirmek bile dini nikahı sarsıyormuş diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…