Boşanma lafını çok eder misiniz?

hiç hoş bir kelime değil
hani çocuklar darılır,ben sana küstüm derler ya
şımarıklık yaparlar
onun gibi bişi buda...
söylenmemeli

evli değilim ama başlık ilgimi çekti ben daha şimdiden şöyle olursa boşanırım böyle yaparsan terkederim diyip duruyorum ama hoş da değil farkındayım

eşim kızınca söyler benimde söylediğim oluyor yani ama eşim söyledikten sonra pişman olur özür diler ben senden asla ayrılamam der. Yani kızınca gözü görmüyor sonradan aklı başına geliyor ne yapsın alıştık artık bu laflara.

eşim hiç kullanmaz..ben boşancam senden demem ama bırakcam seni dediğim çok oluyor..bir kere ağlatmıştım aşkımı ondan sonra üzüldüm çok bi daha dememeye karar verdim..kalbimi çok kırıyorsun öyle konuşunca derin yaralar açıyorsun dedi korktum aşkımı üzmemeye karar verdim

ben maalesef çok sık ediyorum bu lafı çünkü çabuk sinirleniyorum, tahammülüm az. Çok alınganım. Birde yaz ayşarında panik atağım vardı az biraz. Biraz tartışma çıktığında ben yapamayacağım, gidicem diyorum yani o an tamam dese belki eşyalarımı alıp gidicem o derece yan ama eşim benden büyük ve daha oldun olduğundan beni bu duurmlarda tek başıma baırakıyor ve sakinleşmemi bekliyor. Sonra eskiye dönüyoruz ama başka erkek olsa on kere ee tamam artık derdi. Sanırım ailemden ayrı başka şehirde olmanın ve evliliğin getirdiği sorumlulukların yada belkide eşimin çok ilgili olmasındna dolayı ona güvendiğim için bunları diyebiliyorum ama yanlışlarımın farkındayım ve artık kendimi düzeltiyrum daha olumluyum aslında çok şakacı ve eşine ölesiye bağlı biriyim eşimde bunu çok iyi biliyor..

Bu kelime çabuk dile gelmemeli bence , ciddiyeti kalmaz gibi geliyor bana.Evlilikte tartışma , fikir uyuşmazlığı mutlaka oluyor . Bu kelimeyi kullanmamakta fayda var

5 yıllık evliyim hiç kullanmadım zaten öle bi laf kullansam bitmiştir herşey..
ama bi tanıdık vardı sürekli eşinden boşanacagını sölerdi yazardı falan ayy bilet ayırttım gidiom ayrılıom komik ya böle şeyler.........

benım erkek arkadasım bana gıt basımdan arama bı daha benı konusma deyınce ben sorarım ne o bıraktın mı sımdı benı ayrıldık mı soyle derım,
o da hayır der bazen evet ayrıldık der ama, sormaktan bır sey cıkmaz dıye dusunuyorum ıstıyorsa bır taraf soyleyebılır. hıc ayrılık kelımesı gecmeyen ılıskılerı de hıc sevmem.

Kesinlikle kullanmam ve kullanmayi düsünmüyorum Allah söyletmesin insallah

ya bız ne bosanabıldık nede ıyı gecınmeyı ne olucak bılmem yalvardı yakardı bosanmaktan son anda dondum davam falan herseyım tamamdı offf pekı neden kavgalar bıtmedş bız neyı paylasamıyoruz olede olmuyo bolede olmuyo cıldırcam yahu cıldırcam
bugun ıyıce daraldım evde kardesım var aglamamak ıcın kendımı tutuyorum

BEN 3 SENELıK EVLıYıM VE BıZ DE GERÇEKTEN BU KONUDA ACAYıPıZ:)
BENıM AĞZIMDAN SÜREKLı BOŞANALIM LAFI ÇIKAR AMA EŞıM O KADAR RAHATKı BENı HıÇ TAKMIYOR. BıR DEFA FALANDA ONUN AĞZINDAN ÇIKTI SANIRIM:sinifsinif
O KADAR ENTERASANKı NıKAH GÜNÜNDEN 1 GÜN ÖNCE KAVGA ETTıK BıZ. VE AKŞAM DEDıMKı TAMAM BıTTı AYRILIYORUZ.SONRA NE OLDU. BEN SıNıRıMLE KALDIM BÜTÜN GECE AĞLADIM. PERıŞAN ETTıM KENDıMı. KARAR VERMıŞTıM AYRILIYORDUM. SONRA BAKTIM SABAH BU HıÇ BıŞEY OLMAMIŞ GıBı GÖRÜMCEMLE GELMıŞ KAPIYA. KUAFÖRE GıDıYOZ DıYE SıNıRDEN YıNE DÖRT KÖŞE OLDUM ETRAFIMDA AıLEM BıŞEY DıYEMEDıM. GÖZLERıM OLMUŞ ŞıMŞıŞ KAN ÇANAĞI. BıZ O ŞEKıLDE O GÜN NıŞAN NıKAH YAPTIK.AMA GÖRSEYDıNıZ SABAHKı HALıMı SONRADA 2 AY SONRA DÜĞÜNÜMÜZ OLDU.. ŞıMDı 3 SENE BıTıYOR. BOŞANMAK LAFI GÜZEL DEĞıL BENCE AMA BAZEN O KADAR SıNıR OLUYORKı ıNSAN GERÇEKTEN BOŞAYASI GELıYORklava::

2 kere ettim eşim de 1 kere hiç hoş bişe değil o lafıdiyince insan daha iyi anlıyor kaybettiklerini

çok sancılı bir dönemdeyken geçmişti ama ozaman ikimizde psikolojisi alt üsttü
birdaha aslaa geçmedi ve ikimizde o kelimeyi andığımız için hala pişmanız
birbirimizi bu denli sevrken saçma bir kelime oldu aramızda
ama tecrübe edindik ve o ağır ve hiç yakışmayan kelimeyi
bir daha hayatımıza sokmadık :asigim:

evlılıgımızın ilk aylarında ikimizde cok dedık .. hatta oyle kavgalarımız oldukı 1yıl kanka 2yıllık sevgılımı ciddi ciidi 1aylık evlılıgımız sonrasında bosanacaktık (araya baskaları gırmese) . suan dusunuyorumda ne kadar cocukca ve bi inat ugruna nerdeyse yuvamızı yıkacakmısız..
Allah kımseye yasatmasın ozellıkle inat ugruna..
şuan çok sukur oyle birsey yok demıyruz birbirmize .. ama illakı ufak tefek tartısmalarımızda olmuyor değil :)

ılk evlendiğimiz zamanlar her tartışmada boşanacağım senden diyordum,hatta eşimi evden bile kovduğum oldu.Garibim nasıl sabretti bana bilmiyorum.Ama şimdi çok pişmanım,hem eşimi hem de kendimi boş yere yıprattım.:teselli:

Üzülme demek birçok insanda böyle oluyor. bizded de aynısı valla napmak lazım şaşırdım bende. ortada hiç bir neden yokken 4 gündür konuşmuyoruz mesela olayı anlatsam nerenizle gülersiniz bilmiyorum ama böyle işte ne birlikte ne de ayrı. nasıl birşeyse bizimkisi:uhm:

ben kullanmamda eşim ara ara kullanır,hatta kırmak için onun silahlarından biridir,tamam boşanalım derim bende ,tamam der o da,o kadar domuzki
1-2 saat sonra çok kızgındım ondan söyledim der,yani kısacası en son söyleyeceğini en önce söyleyenlerdendir benim eşim,bu huyundan nefret ederim

ben önceden çok kullanırdım ama artık hiç.
çünkü tehdit etmekle olmuyor bu işler.
boşancam diyen de boşanmaz zaten.
havlayan köpek ısırmaz hesabı....

ben hiç demedim eşime ama yeni evliyken eşim birkaç defa sinirli anında söyledibenneyaptımki
şimdi çok şükür ağzımızdan böyle bişey çıkmazlmaz: ara sıra eşim şaka yollu takılır bana çok dırdır ettiğimde sen babanın evine gitsene diye kaydirigubbakcemile3ama hepsi o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…