Boşanma lafını çok eder misiniz?

kesinlikle bizim evimizde şakasına bile kullanılmaz birincisi çok tehlikeli ve arkadaşlarında dediği gibi bişeyi 40 defa söylersen olurmuş Rabbim kimseye göstermesin inşallah

ben çok sinirlendıgımde bazen agzımdan çıkanı duyam...çok cıddı sınırlendıgım bı kaç olayda söylemiştim...ama kesınlıkle kullanılmamasında yarar var.hoş ayrılalım derken bunu içten söylemıyorum tabıkı ama bazen ınsan çileden çıkabılıyor...

bende ilk evlendiğimiz sene çok kullandım ve çok kavga ediyorduk amahep ben dedim eşim demedi bir dönem hakkaden boşanma aşamasına gelince ben artık hiç bişi demedim sustum ve artık hiç kullanmıyorum

biz kullanmayiz ve kullanilmamalida.cok tehlikeli bir sozcuk.kullana kullana yuzgoz olunur.oyuzden gercekten boyle birseye karar verildiginde bosanalim denilmeli...Allah bu kotu sozcugu kullanmayi nasip etmesin hep mutlu olalim insallah...Allah herkese huzurlu mutlu yuva versin arkadaslar...

Eşim son zamanlarda sık kullanmaya başlamıştı. Her tartışmada ayrılalım bu şekilde ömür boyu yaşayamayız falan.. En son tartıştığımızda da çok sakin bir şekilde gidip teklifini kabul ediyorum ayrılalım dedim. :sinifsinif: 3 gündür peşimde dolanıyor gitmek çok zor, seviyorum falan filan.. eyvahedigeldismile Bir daha söylemez herhalde bu korkunun üzerine gidemem sanıyordu. Tam denk geldi bir de iş teklifi aldım gideceğim diye çok korkuyo:lepi: barışmadım hala.. Yaşasın kötülük.. :)

Bende bazen kullanıyorum
Eşim hiç söylemedi ama hiç duymadım
Ama onu çok kırıyorum bi daha duymim duymıcam diyo kapıyo
Ama bazen tak ediyo boşanalım boşucam seni diyiveriyorum pişman oluyorum öyle dediğim içinde
Üzüyorum onu

bugün dedim , dün 4 yılımızı tamamladık beraber..ve bana yalan söyledi beni aptal yerine koydu hem de ne için ailesi için..bizki etrafımızdaki herkes tarafından parmakla gösterilen Allah bize de sizinki bir evlilk nasip etsin denilen insanlarız..ve nadiren kavga eder sonrada hemen barışırız ama bugün sınırı aştı beni ezdi geçti ailesi için daha öncede yapmıştı ama enazından o zaman arkamdan iş çevirmiyordu..
neyse boşanalım dedim ne desin tamam boşanalım..
sonra kavga devam etti ben de üstümü değiştirmeye başladım herşeyi elimden alıyor otur dur yapma saçmalama falan diyor..
sonra da hüngür hüngür ağladı özür diledi çok utanıyormuş...bilmem ne.. sarılmadım bile otur sakin ol dedim ama gidemedim işte..
sürekli mıy mıy etrafımda durmadan özür diliyor pişmanım ben ne yaptığımı bilemedim diyor koca adam iki gözü iki çeşme ağlayıp duruyo..ama affetmedim hazmedemiyorum..ona da söyledim sana nasıl güveneyim dedim..yeminler ediyor ömrümün sonuna kadar ne olursa olsun sana bidaha yalan söylemeyeceğim diyor ama güveenemiyorumm..
offff ne dolmuşum ya kimseye de anlatamayınca..
en kötü yanı da bu adama hala deliler gibi aşığım..ah benim serseri ruhum sen böyle bişeyi sineye çekermiydin..ama aşk insana ummadığı şeyleri yaşatıyor işte..
şu saat oldu hala uyku yok gözümde..hazmedemiyorum...mafoldumben

Ederdik ve ne yazık ki boşandık.
Boşanabiriz fikrini yüklüyor bilinçaltınıza.
Çok güçlü ve tehlikeli bir kelime.
Evli olan arkadaşlar her koşulda çok dikkatli olun bence

Beraber olduğun insana ayrılalım demek sonra da güllük gülistanlık devam etmek o ilişkiyi/evliliği ciddiye almamak demektir.
ıki taraf da böylesi laflar etmemeli, bu konunun böyle tehdit unsuru olarak ilişkilerinde barınmasına müsaade etmemeli...
Diğer türlü çok sağlıksız bir ilişki olur.

hiç kullanmadım hoş zaten 3.5 aylık evliyiz ama o hep bana der ki her tartışma sonrası kapının arkasında valızın var sankı cıkıp gıdecekmıssın gıbı gıtmemden korkuyor galıba öyle işte. kullanmamak lazım bence...

Zaman zaman büyük kavgalar ettiğimizde ikimizden biri mutlaka bitsin artık bu iş diyor ama sadece dilimizde
tehdit ederek değil ama gerçekten çıkış yolu bulamadığımızda bu işin böyle devam etmeyeceğini düşünüyoruz
o kadar çok seviyoruz ki birbirimizi ayrı düşmek aklımızın ucundan geçmiyor
Allah yaşatmasın inşalah birlikte yaşlanırız :Saruboceq:

Son düzenleme:
evett ilk evlendigimizde cok kullaniyordum hemde yfacik seyler icin ama simdi cok sukur yasimda buyudukce kullanmiyorum.ama cok yanlis biseymis annem hep ole der ve bana cok kizarda zirt pirt ole deme diye

bende hic bir zaman kullanmmadim 3 bucuk yillik evliligim suresince.esimde ayni sekilde.zaten islamda bu kelimeyi agiza bile almak hos degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…