Boşanma lafını çok eder misiniz?

16 yıllık evliyiz.
Eşimin bazı vukuatları oldu.Gerçekten karar verdiğim için birkaçkez söyledim.O aşamaya ben geldim.
Ama gerçekleşmedi o ayrı.
Yoksa asla tartışmalarda kullanmam .

katti suretle kullanmadım , gerçekten karar vermediysem de asla kullanmam aynı şekilde eşimde öyle.
ne kadar doğru bilmiyorum ama akıldan geçirmek bile dini nikahı sarsıyormuş diye duymuştum

Evet bende duymuştum canım öyle birşey...dediğinede katılıyorum ben eşimden ayrılmayı aklımdan bile geçiremem,yaşayamam onsuz..onunda aynı şekilde olduğunu biliyorum.Şeniz.bütün bunları bile bile ayrılığın lafını etmek herhangi bir tartışma sırasında kalbini kırmak pahasına bile olsa çok çok fazla bence...

asla kullanmam eşim bir iki kere kullandıı ikinci kullandığında bavuşlunu ve kendini kapının önünde bulunca bi daha yemin etti kullanmamaya kapı orda boşanmak isteyen çeker kapıyı giderr meleğimle ben hiç bi yere gidemeyiz çünkü kaydirigubbakcemile3

uğursuzluk getireceğine inanırım. kullanılmasına karşıyım.biz kullanmayız.

evlilikte en ufak tartışmada boşanalım lafı bana çok çocukça ve saçma geliyor ve malesefki bu kaprs sitem işte karşı tarafın canını acıtmak amacıyla denilen söz evliliği çok yıpratıyor ve karşı tarafın sabrını tüketip istediğin buıysa buyur dedirtiyorYakın zamana kadar evli bir bayan olarak bununla çok sık karşılaştım ve en sonunda işte bu dediğimi yaptım gerçi benimki kibarça boşanalım demiyordu sürekli evden gitmemi istiyordu eee ne oldu sabır taşı çatladı gittim evden, sonuç yıkılmış bir yuva malesefki annesi babası ayrılmış ortada kalmış iki çocuk, oyüzden siz siz olun boşanalım lafını çok sık değil hiç kullanmayın karşı tarafın eşşek saatine denk gelirsiniz allah korusun:çok üzgünüm:

ilk evlendiğimiz sene her tartışmadan sonra boşanıyodum ben ama eşim bi şekilde ikna ediyodu beni

ne ben ne eşim böyle bi şeyi değil söylemek aklımıza bile getirmeyiz.. bekarkende öyleydi çok konuda çatışmalarımız oldu ama ayrılmayı bi kere bile getirmedik aklımıza ama bunu yapan çok var ve ben buna acaip sinir oluyorum ...

Ablamın şuan birlikte olduğu kişi bunu çok yapıyo .. hatta abartıp sen nnasıl başkasını unutturduysan başkasıda seni unuttur demiş ve ablam hala onula birlikte çıldırmak üzereyim :S:S

1,5 yıllık evliyiz. ilk aylar çok sorunlarımız oldu ama ikimizin de ağzından böyle birşey çıkmadı.asla kullanmam böyle bir kelimeyi eşimde öyle

birbirimize ne kadar kızsakta ikimizde hiç kullanmadık.bana göre basit bir kelime değil.ben boşanalım dediysem gerçekten boşanmak için derim laf olsun diye söylenecek bi şey değil bence.eşim laf olsun diye söylerse çok ama çokk kırılırım.ve aklımda gerçekten öylemi düşünüyo diye şüpheye kapılırım.eskisi gibi huzurlu olamam.onun için kendime söylenmesini istemediğim şeyi eşimede söylemem.allah ayırmasın bizi:Saruboceq:

Bi keresinde çok mutsuzdum ve içime kapanmıştım
Eşimle de paylaşamadım ve kendinden sandı
Seni mutlu edemiyorsam yani eğer istersen beni bırakabilirsin dedi
Bunu bidaha teklif edersen bırakırım dedim kaydirigubbakcemile3
Sanırım bidaha aklına bile getirmez :teytey:

hayır asla ne ben bunu agzıma alırım nede eşim...
dusuncesı bıle bıseylerı burkuyor ıcımde... bırak dılıme almayı...

MALESEF KULLANDIM ama cok kizmistim ..ve hakliydim neyse ki bebk haberi herseyi 90 derece degistirdi ..hos degil kullanmak cok zor da kalinmadigi surece

Boşanma kelimesinin geçmesinin evlilik için çok ciddi bir dönüm olduğunu düşünüyorum. Hiç bişey eskisi gibi olmaz bence..
ben Allaha şükür hiç kullanmadım ancak eğer kullanırsam evliliğimde bişeyler ters gitmeye başlamış demektir... lmaz:

Henüz kullanmadım... Eşime de, daha sevgiliyken dedim ki: "1 kere ayrılık dersen, bir daha beni bulamazsın". Allah'a şükür o da ne "ayrılalım" dedi, ne de "boşanalım". Hem de ne kavgalar ettik, yine de geçmedi boşanma bahsi...

Doğru bulmuyorum ben bu kelimeyi kullanmayı...
1 dersiniz, sonra bir daha dersiniz, sakız olur ağızda sonra her kavgada "Boşanalım" a kadar gider bu durum...

Kesinlikle agzima almamaya calisirim...lmaz:

Islamiyete göre 3 kez telaffüz edildiginde (saka & gercek) bosanma ALLAH huzurunda gerceklesiyormus..!

ilk iki yıl 'boşanalım ben istemiyorum seni 'dediğim çok olmuştu ama bu bir sene içinde hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…