Boşanma mahkemem bitti

sevmekten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
376
6
68
Gaziantep
boşanma mahkemem bitti son mahkeme bugündü ve bitti hakim boşamış bizi karmakarışığım kızlar içim çok acıo zor gelio çok ağırmış yükü bugüne kadar sanki kötü bi rüya gibiydi ama bugün gerçekten dahada gerçek olduğunu anladım bitti artık tamamen bitti rahat uyusun bugün eşim kaynanam yuvamız yıkıldı vicdanları rahatmı bilmiyorum ama rabbim gün yüzü göstermesin hepsine çok canım acıo kızlar çokk yazarken bile ellerim titrio duygularımı dile getiremiyorum inanın ne dicemide bilmiyorum ne denirki

BEDDUAYA SORMUSLAR NEREYE GİDİYORSUN DİYE GELDİĞİM YERE DEMİŞ...

ne olursa olsun beddua etme sen yine allaha havale et sebebp olanları hakkında hayırlı olsun insallah bundan sonra tertemız bbir başlangıc yaparsın sen ve evladın

içim yanıo nasıl beddua etmim yuva bu başka bişi deil ortada bi çocuk var yuvamı yıktılar hemde çok rahat bi şekilde mazlum ah etmekten çekinmesin mazlumun bedduası die bişi olduğunu herkes bilio ben mazlum olduğuma ,inanıyorum hiçte çekinmiyorum beddua ederken eğer ben haksızsam ben suçluysam o beddua bana dönsün gelsin kabulüm tşk ederim yorumun için

her vazgeçiş bir yeniliği doğurur mutsuzdun ayrıldın daha da mutlu olacağım hemen diye bekleme taze daha yaraların dinlenmen lazım biraz hazmetmen lazım sonra da sıfırdan başlaman lazım herşeye ...

kimseye beddu etme,Allah'a havale et ..

Hakkında bundan sonra hayırlısı olsun inş.. evladın için dim dik ayakta durman gerekiyor..

Allah yardımcın olsun arkadaşım bugünlerde geçer inş, ne oldu ki bu kadar aranızda bu kayınvalide sizi bu noktaya getirdi.

hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra...allaha havale edin..

İnşaallah çektiğiniz acı zamanla biter.
Çocuğuzla mutlu bir hayata başlarsınız.

canım benim için yanıyor biliyorum Allahım içine huzur versin, o sıkıntıyı tez zamanda at inşallah. Bundan sonra mutlu bir hayat beklet inşallah...

Beddua eğer beddua edilen kişi hak etmişse , yerini bulur.
Ah tutması diye bişey vardır yani.

Konu sahibi arkadaşın sen yine de Allaha havale et.
Sen beddua etsen de etmesen de Allah cezasız bırakmaz zaten suçluyu.
Allah yardımcın olsun

İnşaallah çektiğiniz acı zamanla biter.
Çocuğuzla mutlu bir hayata başlarsınız.

inş teşekkür ederim 1.5 yıldır zaten ayrı yaşıyoruz mahkemede 1 yıldır sürüodu bu zaman zarfında alışamadım acım dinmedi dindi sandım ama bugün tamamen bittiğini duyunca acımın hiçte dinmediğini fark ettim aslında baba evinde evli bi kadın olmaktan iyidir belki belkide en azından adı kondu bu durumun ama bunu kabullenmek biraz zaman alıcak 2 ay sonra sınavım var ve hayatımın belirlicek bi sınav bu kafayla bu halde nasıl başederim bilmiyoruım acımı nasıl dindiririm bilmiyorum

Eski konulariniza söyle bir göz attimda; bence hakkinizda hayirlisi olmus.
Umarim bundan sonra cok mutlu günler görürsünüz.

bende sizin gibi düşünüyorum ah tutar çünkü yuvamın yıkılması adına tek bir hata kusur etmedim herşeyde ezildim büküldüm aman dedim ama ben böle yaptıkça üzerime üzerime geldiler ellerinden geleni yaptılar sonuçtada yıktılar yuvamı bende beddua etmeyi sevmem ama içimdeki yara o kadar büyükki dayanamıyorum ben demesem dilim sölüo tutamıyorum kendimi ama dediğiniz gibi allah zaten hak ettiklerini vercek biliyorum rabbimin adaletine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…