muhakkak biteceği bir zaman vardır ama insan kabullenemiyor haklısın. Inşallah allah bunları unutturacak büyük bir mutluluk verir çocuğuna ve sana...
boşanma mahkemem bitti son mahkeme bugündü ve bitti hakim boşamış bizi karmakarışığım kızlar içim çok acıo zor gelio çok ağırmış yükü bugüne kadar sanki kötü bi rüya gibiydi ama bugün gerçekten dahada gerçek olduğunu anladım bitti artık tamamen bitti rahat uyusun bugün eşim kaynanam yuvamız yıkıldı vicdanları rahatmı bilmiyorum ama rabbim gün yüzü göstermesin hepsine çok canım acıo kızlar çokk yazarken bile ellerim titrio duygularımı dile getiremiyorum inanın ne dicemide bilmiyorum ne denirki
canım benim allah yardımcın olsun.kolay mı bir yuvanın yıkılması ne heveslerle ne zorluklarla kuruluyor.ama bazen hayal ettiğimiz gibi olmayadabiliyor.sebep olanlar mutlaka bunun azabını çekeceklerdir çünkü allah haklının mazlumun yanındadır.sen artık geçmişi arkanda bırak ve geleceğine bak herşeyden önce yavrun için moralini yüksek tut.allah yardım eder bu acılarıda hafifletir inş
çok çok tşk ederim evet çok zor ben hep deriim sadece yuvam değil umutlarım hayallerimde yıkıldı ve benimle beraber oğlumunda öle babasız büyüycek ne zorluklar görücek ben ölene kadar yanındayım ama babasının boşlugunu ne yapsamda dolduramıcam biliyorum ama napalım bunda yaşamak varmış hayyatta rabbim benden önce oğlumun yüzünü güldürsün hayırlı yazılar yazsın ona o mutlu olursa bende mutlu olurum inş buna sebep olanlarda cezalarını bulur allahım büyük geç olur belki ama güç olurr
tşk ederim evet çok zor çok kötü günler geçirdim ama diorum ya hepsi yanıma kar kaldı yaşadıklşarımla kaldım
canım Allahım inşallah bu acıyı hemen unutturur sana sınavına odaklan o sınavı kazan sonra bak sana şiddet uygulayan insanlar ne hale giriyo...
annenşn tavırları düzeldi mi? varmı bi gelişme ?
o resimdeki oğlun değilmi dünya tatlısı görünüyor ufacık ya?Allah bağışlasın canım diğer konularını okudum da.ne oldu ailesiyle altlı stlü oturuyorduk,kavga yaptık demişsin ama niye yaptınız,niye bitti?bir yuva tabiki kolay kurulmuyor,heleki ortada bir bebek varsa. ama senin mi hatan vardı eşinin kötü alışkanlıkları vardı?ailenmi sana sahip çıkmadı ne oldu da böyle oldu?
ne olmuşsa olmuş,geçen geçmiş artık dersen de yaralayıp geçiyordur seni.ygs ye girmişsin bu yıl,belki kazanırsın,belki böylesi hakkında daha hayırlısıdır farketmeden.Allah yardımcın olsun.babasının oğluna sahip çıkmaması en acı verici olan.hadi sen koca kadınsın bişekilde üstesinden gelirsin,ama şu kadarcık bebek ya.insan onu hayatından nasıl çıkarır,kendi etinden kanından sonuçta.
Umarım seninle evliyken diğer kadına düğün yaptığını mahkemeye sunmuşsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?