Boşanma mahkemem bitti

umarım bundan sonra evladınla mutlu olursun canım içinin yanması normal kimse yuvası yıkılsın istemez ama kötü giden bir evliliği sürdürmek de hiç kolay değil.inşallah bundan sonra herşey dilediğin gibi olur canım

Rabbim dayanma gücü versin
ama senin içn böylesi daha iyi anladığım kadarıyla
Rabbim huzur mutluluk versin size

Konulariniza gozattim da...

K.valide, k.peder ve kayninizdan dayak yemissiniz hem de defalarca.

Annenizi evden kovmuslar,

Esiniz ise hic ses cikartmamis bu olanlara.

Bunlar sadece anlattiklariniz. Boyle bir es ve aileden kurtuldugunuz icin sukredin bence.

Su an mutlaka aci cekiyorsunuz ancak lutfen yasadiginiz olumsuzluklari dusunerek icinizi sogutmaya calisin.

neler olmadıki cnm konularımı okursan daha iyi anlarsın tşk ederim

çok zor günler geçirmişsin konularına baktım.Allaından bulsunlar yuva kolay mı kuruluıyor sana bunu yaşatmamışlar onlar utansın yaptıklarından kendi ayıpları içinde boğulur giderler zaten bu kadar kötü kalpli olurlarsa

Canım beddua olarak dili ama sonuna kadar hakkını helal etmeme hakkına sahipsin ki inss Rabbim böylelerinin ahirette hesabını görecek ve ben oyle inanıyorum ki o kadar uzun da beklemeyeceksiniz bu dünyada da ins ne hallere düştügünü göreceksin bu anlattıkların vicadansizliktir zira Rabbim insana deger vermiş yeryüzünde halifesi kılmış onlar ne hakla böyle zulümleri reva görebilirler arkanda birak zaman ins ilacın olacaktır ve ins hakettiğin güzelliklere karşılayacaktırrr gelecek seni
Üzülme lütfen güçlü ol dik dur kuzun icin ..

allah yardımcıın olsun çocugunla inşlh dimdik ayakta durursun allah sabinin yüzüne baksın

hepinize destekleriniz ve dualarınız için çok tşk ederim kader diyip avunuyorum evet evliyken yaşadıklarım çok acı buna rağmen salak gibi üzülüyorum belkide çocuktan dolayıdır bu üzüntüm ama alllahım sabrını verir inş -napalım siz yanımda olduğunuz sürece ben dimdik dururum ayakta hepinize çok tşk ederim

rabbim sabrını veriyor cnm zamanla alışp çocğnla daha mutlu olacksn bnde boşanmşdm bir kızımla senin gibi düşünyrdm fakat şuan tekrar evlendm ve çok severek mutluyum.
rabbim bir kapıyı kapatıp diğerini açıyor bol bol dua et namaz kıl çok iyi gelcğni biliyorum..

çok mutlu olcaksn önce sen inan...bebeğine sarıl ve ona gülümse annesini mutlu görssün o senin tüm gücün

inş bende senin gibi çok sevebiliceğim birini bulurum ama ne bilim cnm bu zaman öle bi zaman olmuşki herkes çıkar peşinde türkiye gibi bi yerinde bide adın dula çıkarsa tamam o yüzden erkeklere güvenemiyorum sanki hep benden faydalanmak istiolar gibi gelio o yüzden düşünemiyorum 2. bi evliliği

önceki konularını okudum cnm sana çok büyük geçmiş olsun öle bi beladan insanlıktan cıkmış kişilerden kurtulduğun içinde otur bi şükür namazı kıl ...yavruna ve sana mutlulukların en büyüğünü yaşamanız dileğiyle

aynen katılıyorum..
cnm bu psikopat ruhlu aileden kurtulmuşssun...
bence sevin hatta kurban falan kes.. hatta o ili bile deiştir...
bu kadar şiddetin aşağılanmanın arasında oğlunu nasıl büyüteceksin ki ?
annenle babanla büyütmek daha mantıklı olsa gerek?
tamam boşanmış aile de çocuk büyütmek de zor ama o psikopat ailenin yanında olmaktansa boşanmış olmayı yeğlerdim..
bu kadar üzülmeni de anlayamadım doğrusu??

hayatın roman olmuş be güzelim
detayları fazla okuyamadım
nafaka filan bağlanmadımı sana

Allah yolunu açık etsin canım,sana güç versin,evladını düşün üzülme hiç,bir gün yeniden sevebilirsin ve inan herşey güzel olabilir.Bende boşandım ve şuan evlilik hazırlığındayım beni çok seven çok düzgün çok iyi bir eş adayım var ve çok aşığım ona.Herşey olacağına varır.Güçlü ol.

hayırlı olsun...

çok sıkıntı çektin ama geçti bitti..

sil baştan başla hayata..

nafaka bağlandı cnm ama tazminat alamadım kaybettim davayı bu türkiyede adalet böle işte yalancı şahit götürürsen kazanırsın ben hep doğru oldum ve kaybettim

şiddet gördüğünüz de darp raporu almadınız mı ?

yalancı şahitlik suçtur.. eminseniz arayın hakkınızı ?

sizin şahitleriniz yok muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…