boşanma mahkemem bitti son mahkeme bugündü ve bitti hakim boşamış bizi karmakarışığım kızlar içim çok acıo zor gelio çok ağırmış yükü bugüne kadar sanki kötü bi rüya gibiydi ama bugün gerçekten dahada gerçek olduğunu anladım bitti artık tamamen bitti rahat uyusun bugün eşim kaynanam yuvamız yıkıldı vicdanları rahatmı bilmiyorum ama rabbim gün yüzü göstermesin hepsine çok canım acıo kızlar çokk yazarken bile ellerim titrio duygularımı dile getiremiyorum inanın ne dicemide bilmiyorum ne denirki
Rabbim dayanma gücü versin
ama senin içn böylesi daha iyi anladığım kadarıyla
Rabbim huzur mutluluk versin size
neler olmadıki cnm konularımı okursan daha iyi anlarsın tşk ederim
allah yardımcıın olsun çocugunla inşlh dimdik ayakta durursun allah sabinin yüzüne baksın
hepinize destekleriniz ve dualarınız için çok tşk ederim kader diyip avunuyorum evet evliyken yaşadıklarım çok acı buna rağmen salak gibi üzülüyorum belkide çocuktan dolayıdır bu üzüntüm ama alllahım sabrını verir inş -napalım siz yanımda olduğunuz sürece ben dimdik dururum ayakta hepinize çok tşk ederim
rabbim sabrını veriyor cnm zamanla alışp çocğnla daha mutlu olacksn bnde boşanmşdm bir kızımla senin gibi düşünyrdm fakat şuan tekrar evlendm ve çok severek mutluyum.
rabbim bir kapıyı kapatıp diğerini açıyor bol bol dua et namaz kıl çok iyi gelcğni biliyorum..
çok mutlu olcaksn önce sen inan...bebeğine sarıl ve ona gülümse annesini mutlu görssün o senin tüm gücün
Konulariniza gozattim da...
K.valide, k.peder ve kayninizdan dayak yemissiniz hem de defalarca.
Annenizi evden kovmuslar,
Esiniz ise hic ses cikartmamis bu olanlara.
Bunlar sadece anlattiklariniz. Boyle bir es ve aileden kurtuldugunuz icin sukredin bence.
Su an mutlaka aci cekiyorsunuz ancak lutfen yasadiginiz olumsuzluklari dusunerek icinizi sogutmaya calisin.
boşanma mahkemem bitti son mahkeme bugündü ve bitti hakim boşamış bizi karmakarışığım kızlar içim çok acıo zor gelio çok ağırmış yükü bugüne kadar sanki kötü bi rüya gibiydi ama bugün gerçekten dahada gerçek olduğunu anladım bitti artık tamamen bitti rahat uyusun bugün eşim kaynanam yuvamız yıkıldı vicdanları rahatmı bilmiyorum ama rabbim gün yüzü göstermesin hepsine çok canım acıo kızlar çokk yazarken bile ellerim titrio duygularımı dile getiremiyorum inanın ne dicemide bilmiyorum ne denirki
hayatın roman olmuş be güzelim
detayları fazla okuyamadım
nafaka filan bağlanmadımı sana
nafaka bağlandı cnm ama tazminat alamadım kaybettim davayı bu türkiyede adalet böle işte yalancı şahit götürürsen kazanırsın ben hep doğru oldum ve kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?