Boşanma nedeni

Tüm sayfaları okudum. Başta hissiyatim baskaydi ama saolsun bazı üyelerin dikkati sayesinde kafamızda bazı sorular belirdi. Şimdi konu sahibi hanım bi açıklama yapsın lütfen.. bu kadar insan kıymet veriyor onun haliyle hallenip üzülüyor, mevzuya kafa yoruyor, kendince yardımcı olmaya destek olmaya çalışıyor. Ama gelinen nokta şüpheli.. neden derdinizi anlatırken özellikle (!) Eksik yada yanlış anlatıyorsunuz? Artik açılan her konuya mesafeli mi yaklasmaliyiz?.. Gerçekten samimiyetle yardım almak isteyenlerin ve de bizim hakkımızda giriyorsunuz..
Ayrıca üyelerin profil bilgilerinden attığı tüm mesajlara ve açtığı tüm konulara erisilebilegicigini bilmiyor musunuz??

Şimdi boyle itham edici konuşuyor gibi oldum. Ancak konu açan biri, mesajları anlık takip eder. Saatlerce günlerce yazmamazlik olamaz... Suskun kalmak da kabul etmek anlamına gelir bazen. Öyleyse eğer, çık ortaya evet benim durumumun aslı böyle ozur dilerim de kapatalim konuyu.

denizim84 cevap ver lütfen..

İsteyen istediğini düşünebilir ama anlattiklarim bire bir doğrudur

İsteyen istediğini düşünebilir ama anlattiklarim bire bir doğrudur
Anlattıklarım doğru diyorsunuz da, konular açmışsınız, hamile miyim, eşim beni aldattı, eşime hamilelik şakası yapıcam diye.
Bi açıklık getirin bakalım merak ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…