Boşanma nedeni

2,5 yaş. eşin boşanmamak için blöf yapıyor muhtemelen.
kendi sorununu gizlemek için evlilik sürsün istiyor.
onun maddi durumu iyiyse, seni senelerce kandırdığı için tazminat davası da açabilirsin belki.
hem nafaka hem tazminat seni bir süre idare eder.
bildiğim kadarıyla çok ciddi sorun yoksa anneye verilir genelde.

Benim ona karşı tüm sevgim bitmişti çocuklar için surduruyordum bunu da duyunca dedim neden devam ettireyim bana da yazık

Evet maaleswf
Kendinizce haklısınız çocukları çok seviyor olabilirsiniz ancak şimdi düşünün bir de olan o çocuklara olmadı mı? dağınık bir ailede orda oraya büyüyecekler
Evet maalesef bu konuda bencillik yaptım ama zamanı geriye donduremem

Ben anlayamadım. O kadar süre nasıl kusurun sizde değilde eşinizde olduğunu farketmediniz. İnsan anlar yani. Penis ereksiyon olmuyosa eşin rahatsızdır. Yok ereksiyon oluyor ama vajinaya penetre olmasında sıkıntı varsa sorun sendedir. Bu kadar basit bir konuda ayrımı yapamamış olman bana çelişkili geldi.

Bu süreçte hep hatayi bende buldu ben onun rahatsız olacağını düşünmedim 3 ay önce gittiğim Dr herseyi anlattı benim böyle bir sorunum olmadığını
Yazık olmuş başta cocuklara vr sana..adam nasıl baskın gelmişse senide inandırmış. Kusurabakma özele giriyo ama ilişkiye engel bi durumu varsa nasıl anlamadın artık çoluk çocuk biliyor erekte olmayı onsuz ilişki olmadıgını..yada oluyoda gay mi eğerki öyleyse mahkemeyi etkiler diye düşünüyorum ama boşanma esnasında yaşanacak tüm çirkinlikler çocuklarıda etkileyecektir

eğer çocuklarınız ikiz olmasaydı sizi tanıdığımı zannedecektim, hemen hemen aynı durumda bir arkadaşım var, neyse...
cinselliğin olmaması her iki taraf için de boşanma nedeni, çocuklar çok küçük, ciddi bir açığınız yoksa velayet sizde kalır.

evet bosar verir evliligın yukumluluklerini yerine getirmiyor

Boşanma sebebi . Doktor süreci denediniz mi ? Boşanma sürecini hızlandırır bu.

Katılıyorum.

İnanın sizi yargıladığım için değil konu sahibi; üzüldüm yaşadığınıza ama anlamak zor: Hadi cinsellik nedir bilmeden evlenirsiniz de olayın neden ibaret olduğunu çözmek 6 yıl sürer mi? Bu süreçte hem cinselliği ihtiyaç olarak hissederken, hem de sorunlu benim diye suçlu psikolojisi mi yaşadınız? Çok üzücü. Evet bu boşanma sebebi; ama elinizde adamın sağlık soruna dair bir kanıt var mı? Muhtemelen inkar edecektir. İnşallah bundan sonra bebeklerinizle kolay ve mutlu bir yaşamınız olur.

Cinsellik önemli elbet ama size karşı iyiyse, seviyorsanız,geçiniyorsanız çok önemli değil.bebekleriniz de var yapmayın bence boşanmayın..

Calismayip bir güvencesi olmadığı halde anneye de veren hakimler var.
kastettiğim şartlar sadece maddi şartlar değil, zaten onu nafakayla düzenleyebilir hakim. psikolojik, sosyal, kültürel şartlardan bahsediyorum. eğer annenin akıl sağlığından, çocuk bakımından emin değilse yeni doğan bebek de olsa babaya verir. böyle çok dosya gördüm. ya da mesela annenin oturduğu ev ve ya muhit çocuk bakımına elverişsizse, vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…