Bu süreçte hep hatayi bende buldu ben onun rahatsız olacağını düşünmedim 3 ay önce gittiğim Dr herseyi anlattı benim böyle bir sorunum olmadığınıOha gerçekten. Biraz bilgi verseniz hiç doktora gittimi bu sureçte ne yaşadınız bence geçerli bi sebepdenizim84
30 ayliklarçocuklar kaç yaşında?
Sanirim evet çocuk sahibi olmayı çok istedimŞunu anlamadım sadece hiç
Birlikte olmadığınız bi adamdan neden çocuk istediniz ve yaptınız? Amacınız sadece çocuk sahibi olmak mıydı?
EŞİM devlet memuru evlilik süresince alınmış bir ev var 1 yılı kaldı kredinin bitmesineçocuklar kaç yaşında?
eşinin maddi durumu iyi mi?
2,5 yaş. eşin boşanmamak için blöf yapıyor muhtemelen.30 ayliklar
Kendinizce haklısınız çocukları çok seviyor olabilirsiniz ancak şimdi düşünün bir de olan o çocuklara olmadı mı? dağınık bir ailede orda oraya büyüyeceklerSanirim evet çocuk sahibi olmayı çok istedim
Evet maalesef bu konuda bencillik yaptım ama zamanı geriye dondurememKendinizce haklısınız çocukları çok seviyor olabilirsiniz ancak şimdi düşünün bir de olan o çocuklara olmadı mı? dağınık bir ailede orda oraya büyüyecekler
Yazık olmuş başta cocuklara vr sana..adam nasıl baskın gelmişse senide inandırmış. Kusurabakma özele giriyo ama ilişkiye engel bi durumu varsa nasıl anlamadın artık çoluk çocuk biliyor erekte olmayı onsuz ilişki olmadıgını..yada oluyoda gay mi eğerki öyleyse mahkemeyi etkiler diye düşünüyorum ama boşanma esnasında yaşanacak tüm çirkinlikler çocuklarıda etkileyecektirBu süreçte hep hatayi bende buldu ben onun rahatsız olacağını düşünmedim 3 ay önce gittiğim Dr herseyi anlattı benim böyle bir sorunum olmadığını
evet bosar verir evliligın yukumluluklerini yerine getirmiyor6 yıllık evliyim tüp bebekle ikizlerim oldu eşimle bir kere bole birlikte olmadık ondan kaynaklı nedenlerden dolayı boşa aşamasında olduğum için her şey cirkinlesti ben eşimin bu durumunu mahkemeye sunsam hakim beni boşa r mi ve çocuklarımi bana verir mi
Anladıgım şey doğrumu diye 2 kere okudum ama anladıgımı sanmıyorum hala
Eşinizle birlikte olamıyormusunuz ve erkenmi boşalıyor
Katılıyorum.Ben anlayamadım. O kadar süre nasıl kusurun sizde değilde eşinizde olduğunu farketmediniz. İnsan anlar yani. Penis ereksiyon olmuyosa eşin rahatsızdır. Yok ereksiyon oluyor ama vajinaya penetre olmasında sıkıntı varsa sorun sendedir. Bu kadar basit bir konuda ayrımı yapamamış olman bana çelişkili geldi.
kastettiğim şartlar sadece maddi şartlar değil, zaten onu nafakayla düzenleyebilir hakim. psikolojik, sosyal, kültürel şartlardan bahsediyorum. eğer annenin akıl sağlığından, çocuk bakımından emin değilse yeni doğan bebek de olsa babaya verir. böyle çok dosya gördüm. ya da mesela annenin oturduğu ev ve ya muhit çocuk bakımına elverişsizse, vs...Calismayip bir güvencesi olmadığı halde anneye de veren hakimler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?