- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
Arkadaslar b - BANANE OLUYOR Yumurtlamamın olmadığı gün birlikte olduk adet olmam geerekirken sabah bir damla kahve akıntı geldi daha da devamı gelmedi hamile olabilir miyim
Evliyim 2 çocuğum var eşime şaka olarak hamile olduğumu söyleyeceğim ama sahte gebelik testine ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz
zamanla sevgiler bitiyor ..aşklar bitiyıor.Benim merak ettiğim şey biten sevgi tekrar kazanılır mı
ben aldatıldım ve 2 çocuğum var hala eşimle evliyim merak ettiğim konu sevgi tamamen bitince eşin çabalarıyla tekrar kazanılıyor mu
Ne kadar birbiriyle çelişkili konularınız var? Boşanma için bu da uydurma bir sebep mi yoksa??!
Görmedim o konuyu; ama birebir aynıymış. Hakikaten tuhaf. Burada ciddiye alıp üzülüyoruz, ama bu kadar sallıyorsa ya bayan hasta, ya da dediğiniz gibi kendi ayrılmak istiyor da nasıl bir yalanla hakime çıksam diye akıl alıyor.ya bu yakın zamanda eşimle asla beraber olmadık tüp bebekle çocuklarımız oldu
kocam beni 2 sene önce aldattı bende şimdi intikam almak için çocukluk arkadaşımla aldatıyorum diye
gururla anlatan bayan bence. defalarca eski üye olduğunu da dile getirmişti.
aldatma konusu doğru mu acaba kadın senaryo yazıyor resmen
Ne kadar birbiriyle çelişkili konularınız var? Boşanma için bu da uydurma bir sebep mi yoksa??!
yalan bencede belki kadin baska birine asikBuda mı gol değil hakim bey buda mı gol değil bee!
yalan dolan konu açıp, insanı ağız tadıyla yorum yaptırmıyorsunuz arkadaş
cocuklarin tup bebek olmasindan mutevellit bizim hatun hakime biz hic birlikte olmadik diyecekmis o da cocuklari ona verecekmis misKonu her ne kadar inandırıcı gelmese de, konuyu da anlamış değilim açıkçası...
Daha açıklayıcı anlatabilir misiniz???
cocuklarin tup bebek olmasindan mutevellit bizim hatun hakime biz hic birlikte olmadik diyecekmis o da cocuklari ona verecekmis mis
Ooo çok değişik beynim yandıNe kadar birbiriyle çelişkili konularınız var? Boşanma için bu da uydurma bir sebep mi yoksa??!
evet banada tanidik geldi. yazmak icin detaylari bekliyordum. 2. uyelikle benzer bir konu acilmisti. erkek de kadinda aldatiyor ama birlikte olmayip tup bebekle ikiz cocuklari vardikonu sahibi hayatınızda başkası olabilir mi? bu konu inanılmz tanıdık geldi de
bence yalan ve bu yalan sadece hakkme degil aileye de soylenecek belki birini buldu ona soyluyor olabilir gunahi boynuna burada bizden akil istiyor kk kul yutmaz guzelimTüp bebek olması birşeyi kanıtlamaz ki?
Ama eş ilgisizliğinden boşanabilir.
Zaten bebekler anneye muhtaç oldukları için hakim direkt çocukları anneye verecektir.
Fakaaattt...
Aile düzeninin bozulmasını engellemek amaçlı mahkemeyi uzatabilir, doğumdan sonra belli bir vakte kadar evli kalmalarını şart koşabilir.
Ne vakkalar okuyoruz, duyuyoruz...
ama yine de konu inandırıcı değil...
madem ayrılacaktın, tüp bebek peşinde koşturmakta nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?