Boşanma nedeni

Ben konu yemiyoru, anlamıyoru, niye böyle konu açılıyoru , niye yalan söyleniyoru

boşanmaya karar vermeniz isabet olmuş. zamanla çok daha iyi olursunuz.

Son düzenleme:
Valla ben hiç bi halt anlamadım,okurken zaten anlamsız geldi.konu sahibi hanımcım , acik pskyatriye görün.

Bir kere bile birlikte olmadigin adamdan nasıl olur sa ikiz çocuk yapmaya karar verirsin anlamış değilim. Yazık değil mi şimdi o çocuklara. Başka bir adamla evlenip ondan çocuk sahibi olmak varken bir de. Kocaniz çok mu zengindi de mirası için çocuk yaptınız. Yani tek mantıklı yanıt bu olabilir.
Bu arada söylediğiniz neden boşanma sebebidir çocuklar da sizde kalır

yine mi fake?

Cinsellik önemli elbet ama size karşı iyiyse, seviyorsanız,geçiniyorsanız çok önemli değil.bebekleriniz de var yapmayın bence boşanmayın..
Arkadaşım bir gün değil iki gün değil 6 yıldan bahsediyoruz.o zaman sperm bankasıyla hamile kalırdı konu sahibi niye evlendi.

Arkadaşım bir gün değil iki gün değil 6 yıldan bahsediyoruz.o zaman sperm bankasıyla hamile kalırdı konu sahibi niye evlendi.
Madem altı sene sürmüş, keşke çocuk yapmasaymış. Ha madem yapmış yuvasını yıkmasın benim dediğim o. Ayrıca cinsellik boşanma nedeni değil benim gözümde ne de olsa kadınların yüzde seksen gibi bir oranının senelerce orgazm taklidi yaptığını düşündüğümde.

Arkadaşim madem boyle sorunun var niye cocuk yaptin ya niye????
Simdi o cocuklara yazik degil mi?????????

normal doğum yaptıysanız eğer ve doğum esnasında bakireyseniz bunu doktorunuzdan raporlamasını isteyip mahkemeye sunabilirsiniz kocalık haklarını yerine getirmedi diye

Çocugunuz küçükse kesinlikle anneye verilir diye biliyorum

Erkeklik görevini yerine getirmiyor, bu bir boşanma nedeni. Çocuklar küçük ise sana verilir senin hayatın anormal değilse (böyle bir kanıya varmadım yanlış anlama, sadece ihtimalleri saymak istedim)

Cinsel ilişkinin olmayışı boşanma nedin. Şartlara bağlı olmakla birlikte genelde velayet annede kalıyor özellikle yaşı küçük çocuklarda. Tabi bunu annenin yaşam şekli, yaşadığı ortam da etkiliyor.

Konu fake ama yine de yazayım. Evlenmeden önce hiç birlikte olmayınca böyle sıkıntılar oluyor. Araba bile alırken deneme sürüşü yapılıyor. Denemeden evlenmeyin kızlar

Konu fake ama yine de yazayım. Evlenmeden önce hiç birlikte olmayınca böyle sıkıntılar oluyor. Araba bile alırken deneme sürüşü yapılıyor. Denemeden evlenmeyin kızlar
yurtdışı ülkelerini sırf bu yüzden seviyorum. tüm herkes gençlik yıllarında öğreniyor. bizim burda ilk gece süprizi vajinismus ve erkek problemi süprizzzzz müthiş evlilikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…