Arkadaşım bir gün değil iki gün değil 6 yıldan bahsediyoruz.o zaman sperm bankasıyla hamile kalırdı konu sahibi niye evlendi.Cinsellik önemli elbet ama size karşı iyiyse, seviyorsanız,geçiniyorsanız çok önemli değil.bebekleriniz de var yapmayın bence boşanmayın..
Bende zerre birşey anlamadım sadece bizim değil konu sahibin kafasıda baya bayaa karışıknasıl yani hiç mi ben anlamadım sanırım
Madem altı sene sürmüş, keşke çocuk yapmasaymış. Ha madem yapmış yuvasını yıkmasın benim dediğim o. Ayrıca cinsellik boşanma nedeni değil benim gözümde ne de olsa kadınların yüzde seksen gibi bir oranının senelerce orgazm taklidi yaptığını düşündüğümde.Arkadaşım bir gün değil iki gün değil 6 yıldan bahsediyoruz.o zaman sperm bankasıyla hamile kalırdı konu sahibi niye evlendi.
Arkadaşim madem boyle sorunun var niye cocuk yaptin ya niye????6 yıllık evliyim tüp bebekle ikizlerim oldu eşimle bir kere bole birlikte olmadık ondan kaynaklı nedenlerden dolayı boşa aşamasında olduğum için her şey cirkinlesti ben eşimin bu durumunu mahkemeye sunsam hakim beni boşa r mi ve çocuklarımi bana verir mi
Anladıgım şey doğrumu diye 2 kere okudum ama anladıgımı sanmıyorum hala
Eşinizle birlikte olamıyormusunuz ve erkenmi boşalıyor
Cinsel ilişkinin olmayışı boşanma nedin. Şartlara bağlı olmakla birlikte genelde velayet annede kalıyor özellikle yaşı küçük çocuklarda. Tabi bunu annenin yaşam şekli, yaşadığı ortam da etkiliyor.6 yıllık evliyim tüp bebekle ikizlerim oldu eşimle bir kere bole birlikte olmadık ondan kaynaklı nedenlerden dolayı boşa aşamasında olduğum için her şey cirkinlesti ben eşimin bu durumunu mahkemeye sunsam hakim beni boşa r mi ve çocuklarımi bana verir mi
yurtdışı ülkelerini sırf bu yüzden seviyorum. tüm herkes gençlik yıllarında öğreniyor. bizim burda ilk gece süprizi vajinismus ve erkek problemi süprizzzzz müthiş evliliklerKonu fake ama yine de yazayım. Evlenmeden önce hiç birlikte olmayınca böyle sıkıntılar oluyor. Araba bile alırken deneme sürüşü yapılıyor. Denemeden evlenmeyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?