- 19 Temmuz 2007
- 4.375
- 5.624
- 773
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
İmzalama. Bırak uzasın. Elbet pes edecek. Lütfen ömrünün geri kalanını tek hücreli birinin insiyatifine bırakma. Zaten bugün yarın kendi evlenmeye kalkarsa o boşanmak için çabalar. İmzalama sakınKesinlikle ben de böyle düşünüyorum ama imzalamazsam boşanamıyorum. Maddeyi de bilerek koydu, sorun çıkaracağımı biliyordu ve her şey yine uzayacak. Bu sebepten maddenin geçersiz sayılacağını umarak imzalayacağım.
Geçersiz olacağını düşünüyorum ben de. Neyse üzmeyin kendinizi. Avukatlar bilgi verir gereğini yaparsınız. Size bunu yapmasına izin vermeyin.İmzalamasam boşanamıyorum da, bu da onun işine geliyor, nikahını bağlayıcı sayıyor adam. Maddenin geçersiz olmasını umuyorum.
Malesef hukukta işler “umarak” öyle olmasını “dileyerek” yürümüyor. Öyle olsaydı iki yıl önce bu adamdan boşanmayı ummuştunuz ve şuan özgür bir kadındınız. Eski eşiniz avukat sanırım. Böyle bir meslek ve böyle bir madde... siz sırf boşanabilmek için şimdi evet derseniz bu adam kazanamayacağını evet belki çocuğu alamayacağını bilse bile sırf bu madde sayesinde dava açarak huzursuz edebilir sizi. Siz belki yeni bir mutluluk kapısı aralayacakken böyle Kötü bir insanın gölgesinde yaşamak istermisiniz? Neden yapasınız ki kendinize bunu. Litfen gerekirse 20 avukat dolaşın kendinizi sağlama almadan imzalamayın.
bende arkadaşlar gibi düşünüyorum bence iyice araştırın ilerde sizin canınız acısın istemem çünkü hayat süprizlerle dolu ,bir de affınıza sığınarak soruyorum bu adam boşanmaya istekli değil herhalde konuyu tam bilmediğim için yorum yapıyorum , çocukta umrunda değil diyorsunuz amacı sizn hayatınızı zindan etmek mi ? hangi akılla yapmak istiyor evli kalınca ne değişmiş olacak aaa valla ben sinir oldum doğru bir karar vermişsinz boşanmakla.
3.5 yıl önce boşandığımda ben de benzer şeyleri diyordum. O zamanlar kafayı yememek için beynim beni korumaya almış demek ki, yaptıklarının etkisi daha flu gibi geliyordu böylece nötr hisler besliyordum. Şimdi şükür o günler geride kaldı da dümdüz sövebiliyorum. Senin de en kısa sürede geçip gitmesini dilerim.Gönlüne göre olsun her şey. Başka bir şey demiyorum ben, umarım herkes hakettiğini yaşar.
İmzalama. Bırak uzasın. Elbet pes edecek. Lütfen ömrünün geri kalanını tek hücreli birinin insiyatifine bırakma. Zaten bugün yarın kendi evlenmeye kalkarsa o boşanmak için çabalar. İmzalama sakın
Bence böyle yap. Bu ne ya adam sömürdükçe sömürüyor rm madden hem manen. Seni yıldırarak yaptırıyor istediklerini. Zaten epeydir ayrısınız üç yıl olmaya yakındır.Bunu ben de düşünüyorum ama başka ne yapabilirim? Bu maddenin olmadığı bir protokolü asla imzalamayacağını söylüyor. Anlaşmalı boşanmamak demek, yeniden dava açmam ve yine iki yıl daha uğraşmam demek. Bu da benim için hem madden, hem manen zoryalıcı şeyler olmaya başladı artık. En kolay yol, üç yıl nikahlı bekleyip, ayrı olduğumuzu beyan edip sonra boşanmak. Bilemiyorum ya, gerçekten kafam karışık.
Diyelim ki siz ilerleyen zamanlarda evlenmeye karar verdiniz o tek hücreli hali hazırda evli ise o zaman çocuk üvey annede olmayacak mı. Siz de senin evliliğin söz konusu olduğunda eğer o evli değilse çocuğun velayetinin ona geçeceğini evlilik düşünmesi yapması halinde velayeti alacağını , evli ise velayetin yine sizde kalacağını beyan edin.
2 senen geçmiş bir sene daha sık dişini sonra 3 sene ayrı olduğunu beyan et boşan. Ama onun istediğini yapma. Evliyken yaptıklarına ayrılırken izin verme. Durması susması dilini dibine sokması gereken yerleri öğrensin artık. Kusura bakmayın sinir oldum eşiniz olacak saçma sapan canlıyaBen ikinci evliliğiyim. 42 yaşında adam, üçüncüyü evlenmez. Bu şekilde yaşar gider artık. Benden de boşanmaz çünkü hep pişman olup geri döneceğimi umuyor. Böyle gideriz yani.
2 senen geçmiş bir sene daha sık dişini sonra 3 sene ayrı olduğunu beyan et boşan. Ama onun istediğini yapma. Evliyken yaptıklarına ayrılırken izin verme. Durması susması dilini dibine sokması gereken yerleri öğrensin artık. Kusura bakmayın sinir oldum eşiniz olacak saçma sapan canlıya
İşte bu. Bu erkeklerin bi çoğu kendilerini bi bok sanıyorlar sen o maddeyi kabul etme ki aslında hiçbir şey olmadığını anlasın. Kadir kıymet bilmeyen boş beleş kocalar karılarının emeklerine yıllarına analıklarına fedakarlıklarına kurban olsun demek geldi içimdem. Ay sinirim geçmediRİca ederim, ne kusuru ? :) kafam karışık ama o maddeyi kabul etmeyeceğim, biraz daha bekleyip dava açacağım yeniden. Uzarsa san uzasın.
Niye imzalıyorsunuz ki bırakın kağıt üstünde evli kalın ne kaybedersiniz? Kendisi hayatına ciddi biri girdiği zaman zaten tıpış tıpış boşanacak ve o zaman o maddeyi siz koyduracaksınız boşanabilmek için o imzalayacak?Kesinlikle, benim de sinirimi bozdu işte. Adam baştan bana gözdağı veriyor, bir gün evlenirsen, çocuğu alırım.
Hangi hakla ya? Benim doğurup, bakıp büyüttüğüm çocuğun hayatına sen nasıl tek başına karar veriyorsun, hangi hakla? Sinir oluyorum ya.
Niye imzalıyorsunuz ki bırakın kağıt üstünde evli kalın ne kaybedersiniz? Kendisi hayatına ciddi biri girdiği zaman zaten tıpış tıpış boşanacak ve o zaman o maddeyi siz koyduracaksınız boşanabilmek için o imzalayacak?
madem evlenmeyi dusunmuyorsunuz, birakin uzasin dava, neden anlasmali bosanmaya calisacaksiniz ki,
bu sekildeki maddelere onay vermeyin, o da bir yerde pes edecektir.
Bu şekilde kalmak da sinirimi bozuyor. İki yıla yakındır ayrıyız, neden hâlâ onun eşi sıfatını taşıyayım ? Neden reelde hiçbir önemi olmayan bir nikahtan ötürü adam üzerimde kendini hak sahibi görsün? Kendisi istediği gibi yaşıyor, geziyor tozuyor, sevgililer buluyor; eee hem istediği her haltı yesin, hem boşanmasın. Ne güzel dünya. Ben buna tahammül edemiyorum. Cehennem olsun boşansın, ne yaparsa yapsın.
Ay afedersiniz, sinir bastı beni yine.
İşte bu. Bu erkeklerin bi çoğu kendilerini bi bok sanıyorlar sen o maddeyi kabul etme ki aslında hiçbir şey olmadığını anlasın. Kadir kıymet bilmeyen boş beleş kocalar karılarının emeklerine yıllarına analıklarına fedakarlıklarına kurban olsun demek geldi içimdem. Ay sinirim geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?