- 7 Mayıs 2020
- 4.143
- 10.520
- 208
- Konu Sahibi ArbutusUnedo
-
Kadının kendine özel alanı olmalı tek gayesi hedefi amacı kocası olmamalıEsasında adam düzgün olsa evliliğin iyi olsa da kendine zaman ayırman lazım. Tek odağın evin çocuğun kocan olunca bir süre sonra domestik bir kadın oluyorsun gözünde.
Bir hobin ilgi alakan bir meşgalen olmalı bence bu nedenle. Belli ki arkadaşlarından da uzak. Arkadaşlarıyla haftada bir iki gün çıksaydı, işine sahip çıksaydı keşke. Kimse için değil kendisi için yapsaydı
Çocuğunun resmini atınca gormeye dahi katlanamayip engelleyenler var nafaka hariç bir kuruş vermeyen var .Hiçbiri hak değil ama verilen imkanı kullanın yapacak bir şey yokEvet doğru söylüyorsunuz, gözümde iskele babası statüsünde olduğu için çocuklara yalandan babalık yapmasını kaldıramayacağım. Şu an bile evliyken yapmadığı harcamayı bekarken yapması dokunuyor, bizim evimize eşya almadı çocuklara oda yapmak için hiçbir girişimi olmadı gitmiş kendi evini saray gibi döşemiş. Ortak evimizle hiç ilgilenmiyordu herşey bana bakıyordu şimdi kendi evini çocuklar için yalandan nasıl güzel döşemiş haksızlığa uğramış hissediyorum. Evden gittiğinden beri 5 kuruş para göndermiyor ama yurtdışından çocuklara en pahalı ayakkabılardan almış çocukların gözünde kral oldu ama çocuklarım özel okul paraları, servis paraları, haftasobu kurs paraları, yemeleri içmeleri gezmeleri hep bana kaldı. Adamın bol para içinde yüzüp maddi imkanlarını arada bir çocukların gözünü boyamaya kullanması hak mı?? Boşandıktan sonra da kendisi lüks içinde gezip tozup çocuklara bir iki pahalı hediye alacak kendini sevdirecek. Adalet bu mu?
Allah o babaya ahirette muhakkak soracaktır ama dilerim bu dünyada sorar.Yazik ya yapmayaydi o zaman çocuk falanSiz nereden biliyorsunuz bütün bunları?
Hak ve adalet değil ama sizde dediniz ya adam bu yani elinizdeki bu kadar olabiliyor
Babaya karşı çocukları doldurmak düşman etmek hiç iyi bir fikir değil nihayetinde o adam öyle yada böyle babaları siz nefret ediyor olabilirsiniz ama çocuklarınız seviyordur buna müdahale edemezsiniz
Niceleri var kadını bosayinca çocuğu da siliyor en yakın örneğim abim evladını yok sayıyor çocuğun ayakkabısı delik deşik ama para göndermek yada bir nasılsın demek yok
Anneme bile yazmıyor.aramiyor sormuyor tamamen ikinci evliliği çocukları ile Yeni Bir hayat kurdu kızına para yollamiyor ama bekar baldızına iphone alıyor bekar kaynina oyun için bilgisayar almış
Eşine iPhone robot süpürge vs vs
Alsin kendi kazanıyor sonuçta ama bu tarafta ki çocuğu unutmasi adalet mi sizce ?
Kadın 2 yıl önce çocuğa giysi alışverişinde gelip 2 parça birşey aldirtti kendini kız ksrdesini donattı
Bide çocuğa para harcarken veya atarken.bana bildirmek zorunda ben eşiyim o parada soz hakkım var diyor
Adam yalandan da olsa babalık yapmaya çalışıyor ama siz böyle devam ederseniz çocuklar ile de iletişimi kesecek
Neden adamı rahat bırakmıyor hakkında bilgi edinmeye hayatını öğrenmeye çalışıyorsunuz
O artık size bir yabancı sokaktan geçen herhangi biri
Ama çocukların babası bırakın nasıl isterse öyle o şekilde çocukları ile bag kursun
Hiç bir bağ olmaması daha kötü
Hayır değil madem maddi imkanları iyi ise bence çocuklara ekstra yapmalıEvet doğru söylüyorsunuz, gözümde iskele babası statüsünde olduğu için çocuklara yalandan babalık yapmasını kaldıramayacağım. Şu an bile evliyken yapmadığı harcamayı bekarken yapması dokunuyor, bizim evimize eşya almadı çocuklara oda yapmak için hiçbir girişimi olmadı gitmiş kendi evini saray gibi döşemiş. Ortak evimizle hiç ilgilenmiyordu herşey bana bakıyordu şimdi kendi evini çocuklar için yalandan nasıl güzel döşemiş haksızlığa uğramış hissediyorum. Evden gittiğinden beri 5 kuruş para göndermiyor ama yurtdışından çocuklara en pahalı ayakkabılardan almış çocukların gözünde kral oldu ama çocuklarım özel okul paraları, servis paraları, haftasobu kurs paraları, yemeleri içmeleri gezmeleri hep bana kaldı. Adamın bol para içinde yüzüp maddi imkanlarını arada bir çocukların gözünü boyamaya kullanması hak mı?? Boşandıktan sonra da kendisi lüks içinde gezip tozup çocuklara bir iki pahalı hediye alacak kendini sevdirecek. Adalet bu mu?
Ama canım benim sen bana da beddua ettin ben sana iyi niyetle çok yapıcı yorum yapmıştım oysaki. Herkesin seni kınadığı fikrinden çıkıp bedduayı bırakmam gerekiyorBu mesajı yazan kişi de sağlıksız bir insan. Nerden bir acısı var bilmiyorum ama sürekli bana ve diğer konulara, konu sahiplerini aşağılayıcı cümleler kuruyor nasıl bir tatmin olma hissi bilemiyorum, sanırım kendine değer verme sandığı şey böyle birşey eminim kendini çok kıymetli sanıyordur. Meaaj sahibine yorumum yok, ama bu tavrı okuyan tüm kadınlara örnek olmalı; olmalı ki bir konu hakkında faydanız yoksa boş yazınız da olmasın; kendi manevi eksikliğiniz ve tatmininiz için başkalarını linç ve aşağılama üzerinden gitmeyin çünkü bu sizin akıllı ve değerli olduğunuzu değil; başkalarıyla alay etme yöntemiyle aslında kendi değersizliğinizle bir çeşit başa çıkma yöntemi geliştirdiğinizi gösterir. Ha bir de sonra beddua diyenler oluyor bedduaya gerek var mı ki insan kınadığını yaşamadan ölmez zaten doğanın kanunu bu.
Çocuğu babaya düşman etmenin kimseye bir faydası yok kuaförüm 10 yıl önce boşanmış çocuğunu babaya hiç göstermemiş aldatildigi için şimdi çocuk babaya düşmanHayır değil madem maddi imkanları iyi ise bence çocuklara ekstra yapmalı
Elbette ben ona demedim maddi durumu konu sahibine göre daha iyi olduğu için eğitim tatil ve ekstra masrafları karşılaması adil olur benceÇocuğu babaya düşman etmenin kimseye bir faydası yok kuaförüm 10 yıl önce boşanmış çocuğunu babaya hiç göstermemiş aldatildigi için şimdi çocuk babaya düşman
Kendisi rahatsız maddi olarak zorlanıyor çocuk ergenlik döneminde baba figürü yok diye çocuğuna laf söz dinletemiyor geçen pişman olduğunu söyledi bugün bana birşey olsa en azından babasına giderdi ama ben düşman ettim dedi birgün
Yani adamlar iyi eş değil diye çocukları düşman etmeye lüzum yok
Aynen işte bende onu diyorum boşver adamın evini yaşantısını sen çocuklarını düşün nafaka vs al yok pahalı hediyeler ile göz boyuyor vs vs bunlara girme hiçElbette ben ona demedim maddi durumu konu sahibine göre daha iyi olduğu için eğitim tatil ve ekstra masrafları karşılaması adil olur bence
Farkındayım. Para ezme konusunda iyi değilimdir tutumluyum hiç harcayamam, lüx harcamam yoktur. İşimin aniden sona ereceğini düşünmemiştim şok etkisi yarattı.Değişmek istemeyeni değiştiremezsin. Siz boşa kendinizi yormuşsunuz. Öyle kavgayla dövüşle adam birde uyanıp haklısın karıcım demez. Yani bazen de inat etmek zorlamak yerine kabullenmek çözüm bulmak gerekir.
Yani ya işiniz de varken boşanacaktınız yada adamdan beklentiyi sıfırlayacak parasını ezecektiniz kaba tabirle. Bu adamdan birden bire romeo çıkmazdı yani.
Koca kişisi sürekli iş seyahatindeyse, evdeki tüm işler be çocuklar bana bakıyorsa nerde kitap okumak.. Hobim gezmek görmekti, eşim o kadar gezmeyi sevmiyordu ki zorla götürdüm biryerlere , her gittiğimiz yerde kavga olay çıkardı, sayesinde artık gezme fobim var. Hobilerimle dalga geçti. Sen zaten sevmezsin ki dedi, sen zaten ilgilenmezsin ki dedi de dedi..Kadının kendine özel alanı olmalı tek gayesi hedefi amacı kocası olmamalı
Kitap okumak hobi edinmek vs vs
Sürekli karşı tarafı sık boğaz etmenin kimseye bir faydası yok
Maaşının çoğunu elden alıyordu dilekçesinde kendini fakir göstermiş zavallı, bir de 2 aydır beş kuruş katkısı olmadı çocuklar özel okula gidiyor aylık masraflarını ben ödüyorum kenardaki param eriyor uzun süre dayanmaz. Nafaka veresi de yok. Anlaşmalıda da yoktu zaten anlaşmalıyı kafasına göre yapmak istiyordu ondan razı gelmedim anlaşmaya.Aynen işte bende onu diyorum boşver adamın evini yaşantısını sen çocuklarını düşün nafaka vs al yok pahalı hediyeler ile göz boyuyor vs vs bunlara girme hiç
Kendini topla destek al bu durumu iyi yönet
Eski eşi odak noktası olmaktan çıkar kendine dön diyorum konu sahibine bir çok kadına göre bir çok yönden avantajlı
Haklısınız ama şu an önüm o kadar bulanık ki, tarafların birbirine düşmanlığı, yaşanan olaylar sırtımdaki bıçaklar, ileride kurulacak yeni özel hayatlarla beraber ortak çocukların sağlıklı iletişim yönetimini nasıl yapacağımı kestiremiyorum. Yani bunca olay olurken, olmuşken bu duygularla bu nefretle çocukların da sağlıklı iletişimi olacağını düşünemiyorum. Yani nasıl yapacağım inanın aklım almıyor.Çocuğu babaya düşman etmenin kimseye bir faydası yok kuaförüm 10 yıl önce boşanmış çocuğunu babaya hiç göstermemiş aldatildigi için şimdi çocuk babaya düşman
Kendisi rahatsız maddi olarak zorlanıyor çocuk ergenlik döneminde baba figürü yok diye çocuğuna laf söz dinletemiyor geçen pişman olduğunu söyledi bugün bana birşey olsa en azından babasına giderdi ama ben düşman ettim dedi birgün
Yani adamlar iyi eş değil diye çocukları düşman etmeye lüzum yok
Yok ama can acıtıcı aşağılayıcı bir tavırla eleştirmiştiniz o yüzden sizin de ancak bu durumu yaşarsanız anlayabileceğinizi düşünmüştüm. İnanın canım çok yanıyor zor bir imtihandan geçiyorum herşey karmakarışık geliyor, duygularımı da, gelecek planlarımı da netleştiremiyorum o yüzden fikir ve destek arıyorum. Ve yıkıcı eleştiriler üzmekten başka işe yaramıyor.Ama canım benim sen bana da beddua ettin ben sana iyi niyetle çok yapıcı yorum yapmıştım oysaki. Herkesin seni kınadığı fikrinden çıkıp bedduayı bırakmam gerekiyor
AnladımKoca kişisi sürekli iş seyahatindeyse, evdeki tüm işler be çocuklar bana bakıyorsa nerde kitap okumak.. Hobim gezmek görmekti, eşim o kadar gezmeyi sevmiyordu ki zorla götürdüm biryerlere , her gittiğimiz yerde kavga olay çıkardı, sayesinde artık gezme fobim var. Hobilerimle dalga geçti. Sen zaten sevmezsin ki dedi, sen zaten ilgilenmezsin ki dedi de dedi..
Çünkü adam k.çımın dibinde ev tuttu hayatındaki herşeyi görmem için, markette bakkalda sokakta karşılaşıp her daim acı çekiyorum, çocuklarımı birkaç sefer görüştürdüm evine götürdü çocuklarım anlattı evini yoksa sosyal medyadan engelliyiz zaten. Stalklamıyorum.Siz nereden biliyorsunuz bütün bunları?
Hak ve adalet değil ama sizde dediniz ya adam bu yani elinizdeki bu kadar olabiliyor
Babaya karşı çocukları doldurmak düşman etmek hiç iyi bir fikir değil nihayetinde o adam öyle yada böyle babaları siz nefret ediyor olabilirsiniz ama çocuklarınız seviyordur buna müdahale edemezsiniz
Niceleri var kadını bosayinca çocuğu da siliyor en yakın örneğim abim evladını yok sayıyor çocuğun ayakkabısı delik deşik ama para göndermek yada bir nasılsın demek yok
Anneme bile yazmıyor.aramiyor sormuyor tamamen ikinci evliliği çocukları ile Yeni Bir hayat kurdu kızına para yollamiyor ama bekar baldızına iphone alıyor bekar kaynina oyun için bilgisayar almış
Eşine iPhone robot süpürge vs vs
Alsin kendi kazanıyor sonuçta ama bu tarafta ki çocuğu unutmasi adalet mi sizce ?
Kadın 2 yıl önce çocuğa giysi alışverişinde gelip 2 parça birşey aldirtti kendini kız ksrdesini donattı
Bide çocuğa para harcarken veya atarken.bana bildirmek zorunda ben eşiyim o parada soz hakkım var diyor
Adam yalandan da olsa babalık yapmaya çalışıyor ama siz böyle devam ederseniz çocuklar ile de iletişimi kesecek
Neden adamı rahat bırakmıyor hakkında bilgi edinmeye hayatını öğrenmeye çalışıyorsunuz
O artık size bir yabancı sokaktan geçen herhangi biri
Ama çocukların babası bırakın nasıl isterse öyle o şekilde çocukları ile bag kursun
Hiç bir bağ olmaması daha kötü
Yorumumu hatırlıyorum sandığınız gibi bir durum yok ayrıca beddualarınız belki de size geri dönüyordur bir de bu açıdan baktınız mı ? Fikir ve destek burda bulamayacaksınız çünkü doğru yolda olmadığınızı düşünüyor herkes malesefYok ama can acıtıcı aşağılayıcı bir tavırla eleştirmiştiniz o yüzden sizin de ancak bu durumu yaşarsanız anlayabileceğinizi düşünmüştüm. İnanın canım çok yanıyor zor bir imtihandan geçiyorum herşey karmakarışık geliyor, duygularımı da, gelecek planlarımı da netleştiremiyorum o yüzden fikir ve destek arıyorum. Ve yıkıcı eleştiriler üzmekten başka işe yaramıyor.
Bedduamın döndüğünü sanmıyorum adam zaten ömrüme beddua gibi. Varlığı hayatımı zora sokmaya yetiyor. Benim sadece salıvermeyi, umursamamayı öğrenmem lazım.Yorumumu hatırlıyorum sandığınız gibi bir durum yok ayrıca beddualarınız belki de size geri dönüyordur bir de bu açıdan baktınız mı ? Fikir ve destek burda bulamayacaksınız çünkü doğru yolda olmadığınızı düşünüyor herkes malesef.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Sizin için üzülüyorum.Bedduamın döndüğünü sanmıyorum adam zaten ömrüme beddua gibi. Varlığı hayatımı zora sokmaya yetiyor. Benim sadece salıvermeyi, umursamamayı öğrenmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?