Boşanma sonrası bu kadar zor muydu?

Kurulu düzenin yoksa tayin isteyebilirsin. Yeni ortam iyi gelir belki. Özel sektörde eğer yine iş değişikliği düşünülebilir.

Geçmiş olsun.

Ailesini de suçlama. Senin adamda hayır yokmuş ki.

Eleştirmek için sormadım zaten emin olun ailesinin ne yaptığını merak ettim.

Anlattıklarınız ne kadar zor. En kötüsüde adam öylece gitmek istemiş.Ama çok hayırlı olmuş...Hayat öyle güzelki yaşamak sağlık çok değerli.Sizi sizden çok sevicek değer vericek kişi ile karşılaştığınızda iyiki hayatımda olanlar gitmişde sen gelmişsin diyeceksiniz.

Bakış açınızı değiştirmelisiniz. Siz kendinizi mağdur gördüğünüz için insanların da öyle gördüğünü düşünüyorsunuz bence. Kurtulduğunuza sevinin, önünüzde yepyeni bir hayat var. Yeni bir başlangıç yaptınız öyle düşünün.

Huy öyle iki telefonla değişebilecek bir şey değildir. Can çıkar huy çıkmaz diye boşuna dememişler. Bence siz bir günah keçisi aradınız, eş ailesini buldunuz.

Sizin hesabınızdan nasıl zorla para çekti orasını da anlamadım. Size mi zorla para çektirdi? Nasıl zorla, şiddet mi uyguladı size?

Eşinizin ailesine neden şerefsiz dediniz ?
Kendide aileside benim dedikodumu yapmışlar hep
Yani aile yüzüme gülüp arkamdan yuva bozulsun diye ığraşmış ve ben hiç anlamadım onlar soğuk olsa bile ben anne baba bildim saygısızlık etmedim ve beni hiç arayıp noluyor kızım niye ayrılıyorsunuz demediler herkes memnun oldu
Ve biliomusunuz bu karaktersiz kocayı anlaşmalı boşanıp sadece arabayı ikiye bölüp diğer eşya meşya herşeyi ona bırakıp anlaşmalı boşandım onunda işine geldi
Sıkımtısız masrafsız çekiliverdim hayatından

İşte geleceğe dair ümidim sıfır insanlara inancım sıfır

Benimde daha akrabalar bilmiyor
İş ortamındada sanki ilk boşanan ben mişim gibi heryerde hakkımda konuşuluyor acır gibi bakıolar resmen tüm enerjimi çekiolar

Bu cvbı verirken sizin egonuz yükseldi mi şimdi.2 yıllık evliliği sayfalarca yazamam dimi yaşattıklarını bana ama olsun bunu yaşamış biri olarak bu cvbı yazabiliyorsanız helal ols

Teşekkürler

Allah razı olsun öle güzel anlamışsınızki beni

Hayır fiziksel şiddet yok benim maaş kartımı zorla elimden alıp gidip para çekti
Sonrada annen kardeşlerin gelemez
Gelirse ben müsaitsem gelecekler gibi saçma şartlar koydu kabul etmedim ben onun ailesine çok ilgiliydim ve hep ben davet ederdim onları evime
Şartlarını kabul etmeyince boşanalım dedi işte

Boşandığım zaman öleceğimi falan zannediyordum 1.5 ayı geçti çok mutluyum. Hayatımda başıma gelen en güzel şey boşanmak. Elin adamının derdini b*kunu püsürünü çeke çeke gencecik yaşımda kendime etmişim. Neyse ki çok fazla zaman kaybetmedim de hayata geri dönebildim. Evliliğiniz boyunca olanları kime ne anlattığını falan boşverin artık kendisi hayatınızda yok. Hele ki çocuk da yok ohhh mis. Şanslısınız benim gibi

E bu adamdan kurtulmuşsunuz, niye dert ediyorsunuz? Ben nasıl bir hayır işledim de bu kadar erken kurtardım kendimi diye düşünün bence

Sizin yaş kaç çalışıyomusunuz hikayenizi yazamısınız umut ols bana

Sizin yaş kaç çalışıyomusunuz hikayenizi yazamısınız umut ols bana
Ben 26 yaşındayım çalışıyorum kendi işimi yapıyorum ama iflas etmiştim hala toparlanma aşamasındayım maddi sorunlar yaşıyor olsam da azıcık aşım kaygısız başım valla :) bin kere aynı güne dönsem bin kere döner döner yine boşarım. Hikayem ve ne kadar bağımlı olduğum burada, uzun uzun okuyabilirsiniz, sonu güzel bitiyor

İşte geleceğe dair ümidim sıfır insanlara inancım sıfır
Bir süre böyle olur ama inanın o his de geçecek.Çok yakın arkadaşğmra sizinle aynı süreçlerden geçti.Ama atlattı şuan hayatğmda birisi olsa diyor

Ben hatırladım okumuştum hikayenizi şuan mutlu iseniz aşırı sevindim....hep mutlu olun inşallah ve onlarda sizin gibi birini kaybetti diye pişmanlıktan perişan olsunlar insallah

Eski eşlerin benim gibi sizin gibi fedakar olan kadınlarla boşanma sürecine girdikleri için kahrıperişan olmalarını okdr çok isterimki
İnş ilahi adalet bü dğnyada tecelli ederde biraz içim serinler

Bu cvbı verirken sizin egonuz yükseldi mi şimdi.2 yıllık evliliği sayfalarca yazamam dimi yaşattıklarını bana ama olsun bunu yaşamış biri olarak bu cvbı yazabiliyorsanız helal ols
Egom ne bunlarla yükselir ne de başka bir sebeple zarar görür. İkimizin de boşanmış olması aynı şeyleri yaşadığımız anlamına gelmez. Boşanmak normal bir eylem. Sizin boş sandığınız silah elinizde patlamış. Ondan neye uğradığınızı şaşırmışsınız. Buradan şartsız koşulsuz destek beklentiniz vardı galiba. Sürekli birilerinden bir beklenti içindesiniz. Bu kadar beklenti insanı yıpratır.

Yasadığınız duygular; öfke, kırgınlık,kaygı vs. hepsi çok normal.

İnsanlar konuşur, konuşacaklardır. Bizim gibi toplumlarda böyle olacağını kabullenmek gerekir. Insanların gözünden kendinize bakmayın.

Bu tür bir erkekle ve onun ailesi ile bir ömür yaşamaktansa boşanmanız çok daha iyi olmuş. Artık dönüp arkanıza bakmayın.Hayat bu tür insanlara düşünecek kadar uzun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…