- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Eleştirmek için sormadım zaten emin olun ailesinin ne yaptığını merak ettim.Şerefsiz oldukları içindir?
Bazen bazı soruların cevabı bu kadar basit olabilir.
Burada ne eş aileleri okuyoruz, çevremde de gördüm. Daha yeni bir arkadaşım 2 gün diye gelip eve zorla yerleşen kv kp ve görümce yüzünden boşandı.
Her zaman bu olaylarda arayı bulamayan hatalı olan eş kişisidir.
Ama aileler de sütten çıkma ak kaşık olmuyor.
Her insan asla küfretmem diyecek kadar yüce gönle de sahip olmayabiliyor.
Kendide aileside benim dedikodumu yapmışlar hepEşinizin ailesine neden şerefsiz dediniz ?
İşte geleceğe dair ümidim sıfır insanlara inancım sıfırAnlattıklarınız ne kadar zor. En kötüsüde adam öylece gitmek istemiş.Ama çok hayırlı olmuş...Hayat öyle güzelki yaşamak sağlık çok değerli.Sizi sizden çok sevicek değer vericek kişi ile karşılaştığınızda iyiki hayatımda olanlar gitmişde sen gelmişsin diyeceksiniz.
Benimde daha akrabalar bilmiyorSizi o kadar iyi anlıyorum ki...ben de boşanma aşamasındayım şuan..gelecekte beni ne bekliyor bilemiyorum ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum çok geniş çevrem var şuan kimse bilmiyor ailem dışında öğrendiklerinde canım sklacak yapılan yorumlardan biliyorum ama umursamicam , isim var arabam var gezicem kafa dagitcam ...ne yapayım ki millete göre yaşayamam millet on gün konuşur ben bir ömür yasayacagim kendi hayatımı...üzme canıni güzel düşün güzel şeyler olacaktır inşallah...
Bu cvbı verirken sizin egonuz yükseldi mi şimdi.2 yıllık evliliği sayfalarca yazamam dimi yaşattıklarını bana ama olsun bunu yaşamış biri olarak bu cvbı yazabiliyorsanız helal olsBoşanmak yemez diye düşünmüşsünüz ama yemiş işte. Haliyle egonuz incinmiş. Ayrıca öküz ölmüş ortaklık bitmiş ailesi sizi niye arasın? Beklentilerinizin hiçbiri karşılanmadığı için de süreç size zor gelmiş. Siz kendi gözünüzde mağdursunuz, size ancak siz yardım edebilirsiniz. Ben de boşandım, insanlar helal olsun hiç aksettirmedi tek başına herşeyin altından kalktı dediler.
TeşekkürlerSizi o kadar iyi anlıyorum ki...ben de boşanma aşamasındayım şuan..gelecekte beni ne bekliyor bilemiyorum ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum çok geniş çevrem var şuan kimse bilmiyor ailem dışında öğrendiklerinde canım sklacak yapılan yorumlardan biliyorum ama umursamicam , isim var arabam var gezicem kafa dagitcam ...ne yapayım ki millete göre yaşayamam millet on gün konuşur ben bir ömür yasayacagim kendi hayatımı...üzme canıni güzel düşün güzel şeyler olacaktır inşallah...
Allah razı olsun öle güzel anlamışsınızki beniŞu yorum sahipleri bu kadar katı mı gerçekten olaylar karşısında? Aynı süreçlerden kendileri geçerken de verdikleri bu tepkileri veriyolar mı?
Bir evlilik yapıyorsun, kimse aman nasılsa bir gün boşanırım diye evlenmiyo nihayetinde. Ailesi ailen oluyo. Onların soyadlarını taşıyosun. Ama az ama çok fedakarlık yapıyosun. Bir evlilik biterken geleceğe dair birlikte kurduğun hayallerin, umutların da yıkılıyo. Alışkanlığın, düzenin değişiyo. Kolay mı? O kadar normal ki hissettiklerin. Elbette beklentiye gireceksin. Bir hiçmişsin gibi sana kendini değersiz hissettirmeleri elbette canını acıtacak. Ama şöyle düşün ve inan. Sen değersiz biri olduğun için değil onlar insana değer vermedikleri ve beşeri münasebetlerden bihaber oldukları için bu şekilde davranıyolar. Bu senin eksikliğin değil ve senin sorumluluğunda değil. Gün geçtikçe daha iyi hissedeceksin emin ol. Kurtulduğuna şükrettiğin günlere hızla ışınlanırsın umarım.
Hayır fiziksel şiddet yok benim maaş kartımı zorla elimden alıp gidip para çektiBakış açınızı değiştirmelisiniz. Siz kendinizi mağdur gördüğünüz için insanların da öyle gördüğünü düşünüyorsunuz bence. Kurtulduğunuza sevinin, önünüzde yepyeni bir hayat var. Yeni bir başlangıç yaptınız öyle düşünün.
Huy öyle iki telefonla değişebilecek bir şey değildir. Can çıkar huy çıkmaz diye boşuna dememişler. Bence siz bir günah keçisi aradınız, eş ailesini buldunuz.
Sizin hesabınızdan nasıl zorla para çekti orasını da anlamadım. Size mi zorla para çektirdi? Nasıl zorla, şiddet mi uyguladı size?
Hayır fiziksel şiddet yok benim maaş kartımı zorla elimden alıp gidip para çekti
Sonrada annen kardeşlerin gelemez
Gelirse ben müsaitsem gelecekler gibi saçma şartlar koydu kabul etmedim ben onun ailesine çok ilgiliydim ve hep ben davet ederdim onları evime
Şartlarını kabul etmeyince boşanalım dedi işte
Sizin yaş kaç çalışıyomusunuz hikayenizi yazamısınız umut ols banaBoşandığım zaman öleceğimi falan zannediyordum 1.5 ayı geçti çok mutluyum. Hayatımda başıma gelen en güzel şey boşanmak. Elin adamının derdini b*kunu püsürünü çeke çeke gencecik yaşımda kendime etmişim. Neyse ki çok fazla zaman kaybetmedim de hayata geri dönebildim. Evliliğiniz boyunca olanları kime ne anlattığını falan boşverin artık kendisi hayatınızda yok. Hele ki çocuk da yok ohhh mis. Şanslısınız benim gibi
Ben 26 yaşındayım çalışıyorum kendi işimi yapıyorum ama iflas etmiştim hala toparlanma aşamasındayım maddi sorunlar yaşıyor olsam da azıcık aşım kaygısız başım valla :) bin kere aynı güne dönsem bin kere döner döner yine boşarım. Hikayem ve ne kadar bağımlı olduğum burada, uzun uzun okuyabilirsiniz, sonu güzel bitiyorSizin yaş kaç çalışıyomusunuz hikayenizi yazamısınız umut ols bana
Bir süre böyle olur ama inanın o his de geçecek.Çok yakın arkadaşğmra sizinle aynı süreçlerden geçti.Ama atlattı şuan hayatğmda birisi olsa diyorİşte geleceğe dair ümidim sıfır insanlara inancım sıfır
Ben hatırladım okumuştum hikayenizi şuan mutlu iseniz aşırı sevindim....hep mutlu olun inşallah ve onlarda sizin gibi birini kaybetti diye pişmanlıktan perişan olsunlar insallahBen 26 yaşındayım çalışıyorum kendi işimi yapıyorum ama iflas etmiştim hala toparlanma aşamasındayım maddi sorunlar yaşıyor olsam da azıcık aşım kaygısız başım valla :) bin kere aynı güne dönsem bin kere döner döner yine boşarım. Hikayem ve ne kadar bağımlı olduğum burada, uzun uzun okuyabilirsiniz, sonu güzel bitiyor
Ailesi yüzünden boşanıyoruz
Güncelleme en alt paragrafta * Durun, çok uzun demeden ilk paragrafı bari okuyun. "Böyle de gelin mi olur" dedirteceğim size söz :) Aslında ailesi yüzünden değil de benimle bir aile olduğunu algılayamayan eşim yüzünden boşanacağımızı biliyorum. Ama konum okunsun, dikkat çeksin istiyorum...www.kadinlarkulubu.com
Egom ne bunlarla yükselir ne de başka bir sebeple zarar görür. İkimizin de boşanmış olması aynı şeyleri yaşadığımız anlamına gelmez. Boşanmak normal bir eylem. Sizin boş sandığınız silah elinizde patlamış. Ondan neye uğradığınızı şaşırmışsınız. Buradan şartsız koşulsuz destek beklentiniz vardı galiba. Sürekli birilerinden bir beklenti içindesiniz. Bu kadar beklenti insanı yıpratır.Bu cvbı verirken sizin egonuz yükseldi mi şimdi.2 yıllık evliliği sayfalarca yazamam dimi yaşattıklarını bana ama olsun bunu yaşamış biri olarak bu cvbı yazabiliyorsanız helal ols
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?