- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Arkadaşlar 35 yaşındayım 1 yıl flört 2 yıl evlilik süreci sonunda her zamanki gibi eş kişisinin çıkardığı bi kavga sonunda bana boşanmak istediğini söledi bende bana boşanalım diye gelirsen kabul ederim demiştim sözümü de tutup boşanma yoluna girdim
Bizim evliliğimizde herşey güzel başladı
Sonraları eşimin ailesi sürekli onu ben işteyken arayıp huyunu değiştirdiler
Bana iyi olan özenli olan adam gitti sürekli sitem eden değişik hareketlerle gelen beni ilgisiz ve sorumsuz davranan adam geldi
Sonra sık sık tartışmalar ve hep küserdi
Cinsel hyt çok ii değildi onada hep sitem ederdi.
Çocuk istiyorum der cinsellik yaşamazdı
İstemekle olmuyor icraat lazım dediğimde yine beni suçlardı.son kavgamızda hesabımdan zorla para çekti kızdım tabi kavga büyüdü boşanalım dedi tmm dedim
Sonra bidaha düşünelim dedim kabul etmedi
Sonra evden çıkmadı yabancı gibi girip çıktık en sonunda kovdum bunu defol git diye
Sonra başladı süreç.boşanma işlemleri için adliyede karşılaştığımızda yüzüme bakmıyor uzak duruyor vb saçma ergen hareketlerine devam ediyor.dün itibari ile eski soyadıma döndüm
Boşanma sürecinde ailesi bikere bile beni aramadı sormadı kına yaksınlar şerefsizler
Sonra öğrendim ki benle 2 yıldır ettiği her kavgayı tüm ailesi bireylerine anlatmış
İşterinde bi erkek arkdş herşeyimizi biliyo
Dedim nasıl bi şerefsizle evlenmişim
Beni yoran ise ben ilk defa birini sevdim oda bu insandı çok kolay olmuyor süreç benim için
Sağlık pers çalıştığım kurumda herkes yüzüme mağdurmuşum garipmişim gibi bakıyor çok rahatsız oluyorum resmen enerjimi çekio insanlar
Boşanmış olmak bu kdr yıpratacakmıydı beni yaşayıp görüyorum
Gelecekten insanlardan hiç ümidim kalmadı
Bana biraz güç ve ümit verin nolur
Aynı şeyleri bende yaşadım durduk yere benim ailemi istemedi ben artık böyleyim kabul et falan dedi bende inat edince boşanmak istedi ne kadar kurtarmaya çalışsamda o hiçbi adım atmadı ve boşandık. Bende bugün yeni soyadıma kavuştum benim birde 5 yaşında oğlum var çocuğunuz olmaması çok büyük bi artı bidaha onunla muhatap olmayacaksınız.Hayır fiziksel şiddet yok benim maaş kartımı zorla elimden alıp gidip para çekti
Sonrada annen kardeşlerin gelemez
Gelirse ben müsaitsem gelecekler gibi saçma şartlar koydu kabul etmedim ben onun ailesine çok ilgiliydim ve hep ben davet ederdim onları evime
Şartlarını kabul etmeyince boşanalım dedi işte
Boşanmamak eziklik. Ben de bu ezikliğin başını çekiyorum. Yok sayıldım, eşim evi terketti, defalarca aldatıldım, ama boşanmaya cesaret edemedim. 6 yıldır ayrı yaşıyoruz, eşim zaten gününü gün etmekle meşgul. Ortada kesinlikle bir aile yok. En sonunda dayanamayıp boşanma davasını da o açtı. Zaten sürünüyordum, iyice rezil rüsva oldum.
Yaaaa aynı kafaymış kocalarAynı şeyleri bende yaşadım durduk yere benim ailemi istemedi ben artık böyleyim kabul et falan dedi bende inat edince boşanmak istedi ne kadar kurtarmaya çalışsamda o hiçbi adım atmadı ve boşandık. Bende bugün yeni soyadıma kavuştum benim birde 5 yaşında oğlum var çocuğunuz olmaması çok büyük bi artı bidaha onunla muhatap olmayacaksınız.
Benimde eski eşin annesi tek kelime etmedi boşanmamız konusunda bende bekledim bana gelip bişeyler demesini boşansanız bile benim seninle sıkıntım yok arada torunum var arkandayım demesini bekledim ama boşanmamızı asıl isteyen oymuş gibiydi. Şimdi sokakta karşılaşınca torununa sesleniyo çocuk benimle gelip ona bakmadı diye yine ben suçlu oluyorum çocuğu babasından ve babannesinden uzaklaştırmış oluyorum.
Ne yapsam yaranamadım sende yaranamazdın çekirdek ailesine sahip çıkmayıp ana babasını seçen adamlar ömür boyu mutlu olamasınlar
İnşallahhhhDussen diz kapaklarin kanasa bir gunde mi geciyor yarasi? Ayrilik acisi da bir gunde gecmiyor. Zamana birakmalisin.
1. Ailesi aramiyor, once oradan baslayim. Bizde de ya ortada bir cocuk var, neyinizi paylasamadiniz durun bir konusalim diye aramalarini beklerken onlar da hic aramamisti. Dolayisiyla artik sasirmiyorum. Bunu ilk yasayan da sadece sen degilsin. Aramiyorlar.
2. Iyilesme sureci soyle basliyor. Once eden ettigini bulur mu diye dusunmeye baslarsin. Benim cektigim acilari o da ceksin diye o gunu gormek istersin. Sonra ic muhasebelerin baslar. Kendini muhasebe edersin. Benim de hatalarim var miydi diye dusunursun. Hersey sana birseyleri hatirlatir. Dugunlere gitmek istemezsin..Bazen bir sarki seni aglatir. Sonra yavas yavas kabullenirsin.
Esas iyilesme sorunun aslinda sende olmadigini, onun bu evliligi yurutmek icin gonlunun olmadigini anladiginda baslar. Tek tarafin cabasiyla bu isin olmayacaginin farkina varirsin. Agzinla kus tutsan da bu evlilik olmayacakti, farkina vardiginda iyilesme donemin de baslar.
Hatta tam iyilesme doneminde o artik sana birsey ifade etmez. Sokaktaki herhangi bir adam gibidir artik. Bu surece geldiginde eden ettigini bulur mu diye dusunmezsin artik. Aman aman iyi ki bitti, benden uzak olsun dersin.
3. Bu arada iyilesme sureci herkese gore degisir, bir de evlilik suresine gore de degisiyor. Kisa evliliklerde bu sure genelde daha kisa oluyor.
4. Aslinda kimse sana oyle bakmiyor. Sen oyle saniyorsun.
Yasadigin herseyi yasadim. Sen hayata nasil bakarsan hayat da sana o sekilde karsilik veriyor.
5. Kendine acima. Biten birsey yok. Aslinda baslayan yeni birsey var. Hem de eskisinden daha guzel ve daha ozgur.
6. Iki yil yasadigin kotu tecrube icin geri kalan omrunu kotu gecirmek istemezsin degil mi? Bu iki yil boyunca kaybettiklerine degil kazandiklarina bak. Buyuk bir tecrube kazandin. Nasil bir insanla evli oldugunun farkina vardin. Gerisini bosver. Ve biran once iyilesmek istiyorsan onu sosyal medya da dahil hicbir yerden takip etme. Ye ic gez toz... yapamadigin herseyi yap. Ozgurlugunu doya doya yasa. Iyileseceksin merak etme. O zaman oh be iyi ki bitmis diyeceksin.
Kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin. Sen hayatina devam et. Sen aciklama yaptikca insanlar merakli olduklarindan daha cok sorarlar. Bosanmak gayet dogal. Her ayrilik bir travma yasatir. Evden kedin gitse uzulmez misin? Bu da oyle birsey. Bu sureci yasayacaksin. Yaralar zamanla kabuk baglayacak iyileseceksin. Ara ara gelgitlerin de olacak. Duygu durumlarin degisebilecek. Kah ona kizacaksin kah ozleyeceksin. Hepsi gececek merak etme. O da sana " el" olacak merak etme.
Benimleyken fazlasıyla anababacı olan adam annem yalnız kaldı bende evlenince diyen adam boşanınca ailesinin evine gitmedi bekar evi tuttuAynı şeyleri bende yaşadım durduk yere benim ailemi istemedi ben artık böyleyim kabul et falan dedi bende inat edince boşanmak istedi ne kadar kurtarmaya çalışsamda o hiçbi adım atmadı ve boşandık. Bende bugün yeni soyadıma kavuştum benim birde 5 yaşında oğlum var çocuğunuz olmaması çok büyük bi artı bidaha onunla muhatap olmayacaksınız.
Benimde eski eşin annesi tek kelime etmedi boşanmamız konusunda bende bekledim bana gelip bişeyler demesini boşansanız bile benim seninle sıkıntım yok arada torunum var arkandayım demesini bekledim ama boşanmamızı asıl isteyen oymuş gibiydi. Şimdi sokakta karşılaşınca torununa sesleniyo çocuk benimle gelip ona bakmadı diye yine ben suçlu oluyorum çocuğu babasından ve babannesinden uzaklaştırmış oluyorum.
Ne yapsam yaranamadım sende yaranamazdın çekirdek ailesine sahip çıkmayıp ana babasını seçen adamlar ömür boyu mutlu olamasınlar
Ve yine bu adam benle sevgili iken ailesini asla benden önde tutmaz onlar ne derse desin beni mutlu etmek için uğraşırdı düğünde bile annesini bilezikleri eksik taktı diye sorun çıkardı ben durdurdum anneni üzme kadın doğru taktı diyeBenimleyken fazlasıyla anababacı olan adam annem yalnız kaldı bende evlenince diyen adam boşanınca ailesinin evine gitmedi bekar evi tuttu
Geçmişinde bayağı cinsel münasebetli ilişkisi varmış tabi bunu ailenin yanında yapamazdı pislik haysiyetsiz
Malesef şuan işim yok arıyorum inşallah bulucam 30 yaşındayım 8 yıldır evliyim.Yaaaa aynı kafaymış kocalar
Evet çocuğum yok bin şüküt yaşınız kaç kaç yıl evli kaldınız işiniz var mı bari
Ranbim yrd olsun hep
Benim eski yine asla anneci olmadı 8 yıllık evlilik boyunca sürekli sen haklısın takma onu falan derdi ne olduysa artık 10 gün içinde bana düşman annesini çok seven bi adam oldu annesine ayda 2 defa giden insan şuan annesinin yanına taşındı onunla oturuyorBenimleyken fazlasıyla anababacı olan adam annem yalnız kaldı bende evlenince diyen adam boşanınca ailesinin evine gitmedi bekar evi tuttu
Geçmişinde bayağı cinsel münasebetli ilişkisi varmış tabi bunu ailenin yanında yapamazdı pislik haysiyetsiz
Aynen bende öle düşünüyorumMalesef şuan işim yok arıyorum inşallah bulucam 30 yaşındayım 8 yıldır evliyim.
Onlardan kat kat mutlu huzurlu oluruz inşallah da onlarda birgün ne kaybettiği anlarlar o acı çekmeden benim içim soğumayacak çünkü
Hımmm birimi etkiledi ki ?Benim eski yine asla anneci olmadı 8 yıllık evlilik boyunca sürekli sen haklısın takma onu falan derdi ne olduysa artık 10 gün içinde bana düşman annesini çok seven bi adam oldu annesine ayda 2 defa giden insan şuan annesinin yanına taşındı onunla oturuyor
Bu süreci en iyi sekilde atlatmak sizin elinizde kendinizi birakmayin lutfrn Allah yardimciniz olsunArkadaşlar 35 yaşındayım 1 yıl flört 2 yıl evlilik süreci sonunda her zamanki gibi eş kişisinin çıkardığı bi kavga sonunda bana boşanmak istediğini söledi bende bana boşanalım diye gelirsen kabul ederim demiştim sözümü de tutup boşanma yoluna girdim
Bizim evliliğimizde herşey güzel başladı
Sonraları eşimin ailesi sürekli onu ben işteyken arayıp huyunu değiştirdiler
Bana iyi olan özenli olan adam gitti sürekli sitem eden değişik hareketlerle gelen beni ilgisiz ve sorumsuz davranan adam geldi
Sonra sık sık tartışmalar ve hep küserdi
Cinsel hyt çok ii değildi onada hep sitem ederdi.
Çocuk istiyorum der cinsellik yaşamazdı
İstemekle olmuyor icraat lazım dediğimde yine beni suçlardı.son kavgamızda hesabımdan zorla para çekti kızdım tabi kavga büyüdü boşanalım dedi tmm dedim
Sonra bidaha düşünelim dedim kabul etmedi
Sonra evden çıkmadı yabancı gibi girip çıktık en sonunda kovdum bunu defol git diye
Sonra başladı süreç.boşanma işlemleri için adliyede karşılaştığımızda yüzüme bakmıyor uzak duruyor vb saçma ergen hareketlerine devam ediyor.dün itibari ile eski soyadıma döndüm
Boşanma sürecinde ailesi bikere bile beni aramadı sormadı kına yaksınlar şerefsizler
Sonra öğrendim ki benle 2 yıldır ettiği her kavgayı tüm ailesi bireylerine anlatmış
İşterinde bi erkek arkdş herşeyimizi biliyo
Dedim nasıl bi şerefsizle evlenmişim
Beni yoran ise ben ilk defa birini sevdim oda bu insandı çok kolay olmuyor süreç benim için
Sağlık pers çalıştığım kurumda herkes yüzüme mağdurmuşum garipmişim gibi bakıyor çok rahatsız oluyorum resmen enerjimi çekio insanlar
Boşanmış olmak bu kdr yıpratacakmıydı beni yaşayıp görüyorum
Gelecekten insanlardan hiç ümidim kalmadı
Bana biraz güç ve ümit verin nolur
Hiç bilmiyorum ne olduda böyle oldu düşünmekte istemiyorum artık bana çok zarar veriyo düşünceler ama yinede engel olamıyorum kendime.Hımmm birimi etkiledi ki ?
Valla biz bilmeyiz ama allah herkesi biliyor
Havale edecek rabbimiz olmasa nasıl söndürürdük bize yapılan haksızlığın ateşini
Ergeç ilahi adalet tecelli edecek ama işte bunu ben yaşarken hemde en kısa sürede görmek duymak istiyorum allah büyük
Ayy buna çok sevindim :) zaten ben er ya da geç haklının ahinin yerde kalmadığına inananlardanimOooo hem de nasıl perişanlar. Analı oğullu kapımda yatacaklar neredeyse
Peki evlilik demeye bin sahit lazim olan bu cileyi surdurmekteki motivasyonunuz ne? Veya cesaret edememe sebebiniz?
Az önce yatirim topigine yazan sizdiniz di mi?
Baya bilgili, donanimli, guclu bir kadin gibi dusundum sizi ordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?