- 13 Nisan 2022
- 14
- -4
- 1
- 30
- Konu Sahibi bahtsizbedevi1424
-
Canım benim sakın morelini bozma.Allah büyük.Evet zorlu ve yıpratıcı bir süreç bende bu sürecin içindeyim.Ama sabretmekten başka bir çaremiz yok.Emin ol birgün eski eşine karşı hiç bir şey hissetmeyeceksin.Bol bol dua et bir gün feraha çıkarsın İnşallahMerhaba 24 yaşında memurum oğlum var 3 senelik evliydik 8 aydir ayriyiz 2 aydir da resmî olarak boşandık . Evliyken bi kaç kez travesti ile aldatmasini yakaladım ve guvenim bitti gelgitlerle dava açtım ve boşandık dava sürecinde hep kin kustu çocuğuyla ilgiliydi anlasmaliya dondu boşandık beni sevdiğini sanmışım adam hemen sevgili yapmış . Ben en azından çocuk icin pişman olsun isterdim hatalarını bilsin barışmak istesin diye sevgilisi oldugunu duyunca sok geçirdim kendime gelemiyorum agliyorum moralim çok bozuk . Nasıl asarim bu durumu . Bir de çocukla ilgili 2 3 günde bir mesaj atardı böyle birine artık cevap vermeyeyim dimi hiç mi sevmemis hemen birini bulmuş sözde bosanirken hayatimi mahvettin psikolojim bozuk diyordu ama belli ki gayet keyfi yerinde
HPV’yi unuttun aşkom.Allah askina travestiyle sevisen adamla barisip ne yapacaksin. Adamin sana verebilecegi tek sey hiv.
Çocuk olunca çok zor geliyor en azından hemen kari görüp oglunu unutmasini beklemiyordumBen asla sizin gibi düşünen kadınları anlayamacagım.
Kardeşim boşanmışsınız ama adam gelsin barışsın diye beklıyrosunuz.
Ne güzel kurtulmuşsunuz işte
Yolunuza baksanıza !
Allah aşkına çocuğu bahane etmeyin!Çocuk olunca çok zor geliyor en azından hemen kari görüp oglunu unutmasini beklemiyordum
Adam gibi eş olsaydı travestiye gitmezdi demekki iyi bir baba da değilmiş.Çocuk olunca çok zor geliyor en azından hemen kari görüp oglunu unutmasini beklemiyordum
Sizin gibi çok seven ve her an affetmeye tamir etmeye hazır birini mahkemeye sürükleyen ve dava sürecinde kin kusan adamın sizi sevdiğini düşünmenizi sağlayan şey nedir?Merhaba 24 yaşında memurum oğlum var 3 senelik evliydik 8 aydir ayriyiz 2 aydir da resmî olarak boşandık . Evliyken bi kaç kez travesti ile aldatmasini yakaladım ve guvenim bitti gelgitlerle dava açtım ve boşandık dava sürecinde hep kin kustu çocuğuyla ilgiliydi anlasmaliya dondu boşandık beni sevdiğini sanmışım adam hemen sevgili yapmış . Ben en azından çocuk icin pişman olsun isterdim hatalarını bilsin barışmak istesin diye sevgilisi oldugunu duyunca sok geçirdim kendime gelemiyorum agliyorum moralim çok bozuk . Nasıl asarim bu durumu . Bir de çocukla ilgili 2 3 günde bir mesaj atardı böyle birine artık cevap vermeyeyim dimi hiç mi sevmemis hemen birini bulmuş sözde bosanirken hayatimi mahvettin psikolojim bozuk diyordu ama belli ki gayet keyfi yerinde
Liseden memur atandım saglikciyimBu yaşta ne bu hız?21 yaşında evlenmiş ve üç sene içinde çocuk sahibi olmuş sunuz.Tamam bu kısmı geçiyorum ama insan Travesti biriyle birlikte olan bir adamdan hâlâ daha nasıl bir adım bekleyebilir?Ne ara memur oldunuz bu arada?
Neden hem anne hem baba olasınız ki, babası hayatta?Algı problemi değil hanimefendi . Boşanma sonrası çocuk icin hem anne hem baba olabilmek o duygusal boslugu tamamlayabilmek üzücü ileriyi dusununce de zor geliyor . Tabi ki insan biraz daolsa seviyorsa kolay adapte olamıyor . Nasıl bunu aşabilirim gecici mi demek istedim zaten başka sevgili yapan adamla hiç isim olmaz bitti demekki hala ayni hatalari ders almayacak yapacak biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?