Boşanma sonrası hemen sevgili yapmış

Milyarlarca insan var dünyada tek ebeveyn ile büyüyen , hepsi mi sorunlu, hepsi mi duygusal olarak açlık cekiyor? Çocuğu bi bırakın da kendiniz yardım alın bu süreci atlatabilmek için. Önce siz. O çocugu siz yetiştireceksiniz çünkü.

Bununla ne alakası var yanı adam 3 senelik evlilik ve çocuk varken hemen sevgili yapmışsa benimle severek evlenmemiş beni kandirmis resmen onu diyorum
Yaniii, siz pişman olsun kafasını duvarlara vursun gelsin elimi ayağımı öpsün ben de affedivereyim diye bakarken adam sevgili yapmış. Hayat , olur öyle. Önünüze bakın artık siz de.

Bununla ne alakası var yanı adam 3 senelik evlilik ve çocuk varken hemen sevgili yapmışsa benimle severek evlenmemiş beni kandirmis resmen onu diyorum
Yahu travesti ile ilişkiye girmiş biriyle evli kalıp ne yapacaktınız? Nasıl mideniz alacak evlilik hayatında böyle birini?

Sizi sevse aldatır mıydı ki? Bir de travestilerle aldatmış. Blöf yapmak için boşanmış gibi yazmışsınız. Size geri dönse nolur? Gidenin arkasından daha bakmayın. Ondan adam olmaz. Babalık yaparsa da evladınıza yapacak, size kocalık yapmasını unutun.

Dalga geçiyorsunuz herhalde sevse aldatmazdı değil mi? Sevgili yapsa ne yapmasa ne yani? Sevgilisini de travestiler ile aldatacak neticede.

Bence sağlam bir kafada değil şuan, yara bandı yapıyor insanları biraz da size nispet tabi.

Mümkün olmadıkça iletişime geçmeyin çok elzem olursa en kestirme cevaplarla konuyu kapatın.
Aşk, sevgi vs. duygulardan konuşacak haliniz yok bu saatten sonra, tek ortak konunuz oğlunuz olmalı.

Aynen lisans desen 22de bitiyor 1 yıl da kpss desen valla hızlı yaşamış konu sahibi

Evliyken bi kaç kez travesti ile aldatmasini yakaladım
Derken ??
Adami evliyken 2 defa travestiyle bastinda ayrilinca yaptigi sevgili mi sorun oldu ?
Yahu kurtuldum sukur diyecegine sevgili yapmis deyip hayiflaniyorsun..

Ne bekliyorsun ... Keşke olduğu gibi kabul edip devam etseydin .. evliyken de yapıyordur muhtemelen .. ne güzel çok gençsin .. hakeden biri çıkar önüne o üzülsün sen değil.. pişman olur illa

Travestiden sonrasını okumak bile istemedim, siz hala yok sevmemiş mi falan diyorsunuz yahu adam travestiye kadar düşmüş dua edin kurtulmuşsunuz , insan o adama bakarken midesi kalkar yahuuu

Ne bekliyorsun ... Keşke olduğu gibi kabul edip devam etseydin .. evliyken de yapıyordur muhtemelen .. ne güzel çok gençsin .. hakeden biri çıkar önüne o üzülsün sen değil.. pişman olur illa
Ablacim,2 kez evliyken travestilerle yakalamis ya kocasini :)
Muhtemelen degil alenen yapiyormus zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…