- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi bahtsizbedevi1424
-
Milyarlarca insan var dünyada tek ebeveyn ile büyüyen , hepsi mi sorunlu, hepsi mi duygusal olarak açlık cekiyor? Çocuğu bi bırakın da kendiniz yardım alın bu süreci atlatabilmek için. Önce siz. O çocugu siz yetiştireceksiniz çünkü.Algı problemi değil hanimefendi . Boşanma sonrası çocuk icin hem anne hem baba olabilmek o duygusal boslugu tamamlayabilmek üzücü ileriyi dusununce de zor geliyor . Tabi ki insan biraz daolsa seviyorsa kolay adapte olamıyor . Nasıl bunu aşabilirim gecici mi demek istedim zaten başka sevgili yapan adamla hiç isim olmaz bitti demekki hala ayni hatalari ders almayacak yapacak biri
Evliyken bi kaç kez travesti ile aldatmasini yakaladım ve guvenim bitti
beni sevdiğini sanmışım adam hemen sevgili yapmış . Ben en azından çocuk icin pişman olsun isterdim hatalarını bilsin barışmak istesin diye sevgilisi oldugunu duyunca sok geçirdim
Niye bosandiniz o zaman yolunuza bakın çocuğunuzla babası arasına girmeyin iyi koca değildir belki babadırOglum sürekli baba dediğinde o kadar zor geliyor ki hatasından ders alır diye bekledim
Bununla ne alakası var yanı adam 3 senelik evlilik ve çocuk varken hemen sevgili yapmışsa benimle severek evlenmemiş beni kandirmis resmen onu diyorumİyi misiniz?
Ya fake hesapsınız ya da erkek kıtlığındasınız başka açıklaması olamaz
Yaniii, siz pişman olsun kafasını duvarlara vursun gelsin elimi ayağımı öpsün ben de affedivereyim diye bakarken adam sevgili yapmış. Hayat , olur öyle. Önünüze bakın artık siz de.Bununla ne alakası var yanı adam 3 senelik evlilik ve çocuk varken hemen sevgili yapmışsa benimle severek evlenmemiş beni kandirmis resmen onu diyorum
Yahu travesti ile ilişkiye girmiş biriyle evli kalıp ne yapacaktınız? Nasıl mideniz alacak evlilik hayatında böyle birini?Bununla ne alakası var yanı adam 3 senelik evlilik ve çocuk varken hemen sevgili yapmışsa benimle severek evlenmemiş beni kandirmis resmen onu diyorum
Dalga geçiyorsunuz herhaldeMerhaba 24 yaşında memurum oğlum var 3 senelik evliydik 8 aydir ayriyiz 2 aydir da resmî olarak boşandık . Evliyken bi kaç kez travesti ile aldatmasini yakaladım ve guvenim bitti gelgitlerle dava açtım ve boşandık dava sürecinde hep kin kustu çocuğuyla ilgiliydi anlasmaliya dondu boşandık beni sevdiğini sanmışım adam hemen sevgili yapmış . Ben en azından çocuk icin pişman olsun isterdim hatalarını bilsin barışmak istesin diye sevgilisi oldugunu duyunca sok geçirdim kendime gelemiyorum agliyorum moralim çok bozuk . Nasıl asarim bu durumu . Bir de çocukla ilgili 2 3 günde bir mesaj atardı böyle birine artık cevap vermeyeyim dimi hiç mi sevmemis hemen birini bulmuş sözde bosanirken hayatimi mahvettin psikolojim bozuk diyordu ama belli ki gayet keyfi yerinde
Merhaba 24 yaşında memurum oğlum var 3 senelik evliydik 8 aydir ayriyiz 2 aydir da resmî olarak boşandık . Evliyken bi kaç kez travesti ile aldatmasini yakaladım ve guvenim bitti gelgitlerle dava açtım ve boşandık dava sürecinde hep kin kustu çocuğuyla ilgiliydi anlasmaliya dondu boşandık beni sevdiğini sanmışım adam hemen sevgili yapmış . Ben en azından çocuk icin pişman olsun isterdim hatalarını bilsin barışmak istesin diye sevgilisi oldugunu duyunca sok geçirdim kendime gelemiyorum agliyorum moralim çok bozuk . Nasıl asarim bu durumu . Bir de çocukla ilgili 2 3 günde bir mesaj atardı böyle birine artık cevap vermeyeyim dimi hiç mi sevmemis hemen birini bulmuş sözde bosanirken hayatimi mahvettin psikolojim bozuk diyordu ama belli ki gayet keyfi yerinde
Aynen lisans desen 22de bitiyor 1 yıl da kpss desen valla hızlı yaşamış konu sahibiBu yaşta ne bu hız?21 yaşında evlenmiş ve üç sene içinde çocuk sahibi olmuş sunuz.Tamam bu kısmı geçiyorum ama insan Travesti biriyle birlikte olan bir adamdan hâlâ daha nasıl bir adım bekleyebilir?Ne ara memur oldunuz bu arada?
Lisans değil hanimefendi lise saglik meslek mezunuyumAynen lisans desen 22de bitiyor 1 yıl da kpss desen valla hızlı yaşamış konu sahibi
Derken ??Evliyken bi kaç kez travesti ile aldatmasini yakaladım
Ne bekliyorsun ... Keşke olduğu gibi kabul edip devam etseydin .. evliyken de yapıyordur muhtemelen .. ne güzel çok gençsin .. hakeden biri çıkar önüne o üzülsün sen değil.. pişman olur illaMerhaba 24 yaşında memurum oğlum var 3 senelik evliydik 8 aydir ayriyiz 2 aydir da resmî olarak boşandık . Evliyken bi kaç kez travesti ile aldatmasini yakaladım ve guvenim bitti gelgitlerle dava açtım ve boşandık dava sürecinde hep kin kustu çocuğuyla ilgiliydi anlasmaliya dondu boşandık beni sevdiğini sanmışım adam hemen sevgili yapmış . Ben en azından çocuk icin pişman olsun isterdim hatalarını bilsin barışmak istesin diye sevgilisi oldugunu duyunca sok geçirdim kendime gelemiyorum agliyorum moralim çok bozuk . Nasıl asarim bu durumu . Bir de çocukla ilgili 2 3 günde bir mesaj atardı böyle birine artık cevap vermeyeyim dimi hiç mi sevmemis hemen birini bulmuş sözde bosanirken hayatimi mahvettin psikolojim bozuk diyordu ama belli ki gayet keyfi yerinde
Travestiden sonrasını okumak bile istemedim, siz hala yok sevmemiş mi falan diyorsunuz yahu adam travestiye kadar düşmüş dua edin kurtulmuşsunuz , insan o adama bakarken midesi kalkar yahuuuMerhaba 24 yaşında memurum oğlum var 3 senelik evliydik 8 aydir ayriyiz 2 aydir da resmî olarak boşandık . Evliyken bi kaç kez travesti ile aldatmasini yakaladım ve guvenim bitti gelgitlerle dava açtım ve boşandık dava sürecinde hep kin kustu çocuğuyla ilgiliydi anlasmaliya dondu boşandık beni sevdiğini sanmışım adam hemen sevgili yapmış . Ben en azından çocuk icin pişman olsun isterdim hatalarını bilsin barışmak istesin diye sevgilisi oldugunu duyunca sok geçirdim kendime gelemiyorum agliyorum moralim çok bozuk . Nasıl asarim bu durumu . Bir de çocukla ilgili 2 3 günde bir mesaj atardı böyle birine artık cevap vermeyeyim dimi hiç mi sevmemis hemen birini bulmuş sözde bosanirken hayatimi mahvettin psikolojim bozuk diyordu ama belli ki gayet keyfi yerinde
Ablacim,2 kez evliyken travestilerle yakalamis ya kocasini :)Ne bekliyorsun ... Keşke olduğu gibi kabul edip devam etseydin .. evliyken de yapıyordur muhtemelen .. ne güzel çok gençsin .. hakeden biri çıkar önüne o üzülsün sen değil.. pişman olur illa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?