Boşanma sonrası hemen sevgili yapmış

Bu nasıl bir nick yalnız. Hpvli bir girl mü yoksa hpvli biseksüel girl mü?

Seven zaten aldatmazdi . Çocuk için muhhatap olmak zorundasınız. Çocukla ilgili cevap vermek zorundasınız.

Nasıl terbiyesizce konusuyorsunuz adiniz saniniz resminiz gorunmuyor diye böyle hadsissiniz sanırım umarım basına gelmez
Yanlış hesabından atarlandın sanırım? Sana onu yazmamış ayrıca soru sormuş bir hadsizlik yapmamış? Bence sen 2. Hesabınla yazarken yakalandın

Çocuk için evliliği sürdürmek istiyordum demek nasıl bir yalandır ya. Travestilerle yatıp kalkmayı normalleştirsin istiyorsunuz herhalde bu çocuk? Başka açıklaması olamaz.

Ayrılmışsınız, artık sizin de onun da başka birisi ile olmasına engel teşkil eden bir durum yok. Kendi hayatınızda ve oğlunuzla ilgilenin, o da ne yapıyorsa yapsın :)

Çocuk olunca çok zor geliyor en azından hemen kari görüp oglunu unutmasini beklemiyordum
Adam oğlunu unutmamış ki sizi unutmuş. Niye her olayı çocuğa bağlıyor kadınlar anlamıyorum. Hem 10 ay olmuş ayrılalı az bir süre değil sizi unutup hayatına yeni birini alması için.

Hayatına yeni biri alabilir evet ama bukadsr çabuk mu ve suan çocuk umrunda değil bir aydir görmüyor bana hayatimi mahvettin egzama oldum psikolojim bozuk diyordu şimdi sevgili yapmış resmen beni kandırıp evlenmiş

Yahu Allah askina nesine agliyorsun bu adamin. Travesti sevici igrenc bir adam icin gozyasi mi dokuyorsun gercekten? Ya birak kurtulduguna sevin. Yeni sevgilisi basina dert almis baska bir sey degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…