- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi bahtsizbedevi1424
-
Bu nasıl bir nick yalnız.Ablacim senin derdin cocuk mu adam mi? Bosanmisssiniz herkes tabii ki yoluna bakar, ustelik bu adam sizi aldatmis hala barismak isteseydi diyorsunuz demekki evliligi surdurme isteğiniz varmis, o zaman niye bitirdiniz?
Cocukla ilgili durumda da tabii ki mesajina cevap verin sapla samani karistirmayin, cocugun babasi ile olan iliskisi sizin icinde olduğunuz duygusal ve ruhsal durumdan bagimsiz...
Nasıl terbiyesizce konusuyorsunuz adiniz saniniz resminiz gorunmuyor diye böyle hadsissiniz sanırım umarım basına gelmezBu nasıl bir nick yalnız.Hpvli bir girl mü yoksa hpvli biseksüel girl mü?
Size dememiş ki. Terbiyesizlik de içermiyor mesaj ayrıca.Nasıl terbiyesizce konusuyorsunuz adiniz saniniz resminiz gorunmuyor diye böyle hadsissiniz sanırım umarım basına gelmez
Valla nicki esprili bi nick sandım değilmiş galiba, söz konusu üyeden özür diliyorum.Size dememiş ki. Terbiyesizlik de içermiyor mesaj ayrıca.
Seven zaten aldatmazdi . Çocuk için muhhatap olmak zorundasınız. Çocukla ilgili cevap vermek zorundasınız.Merhaba 24 yaşında memurum oğlum var 3 senelik evliydik 8 aydir ayriyiz 2 aydir da resmî olarak boşandık . Evliyken bi kaç kez travesti ile aldatmasini yakaladım ve guvenim bitti gelgitlerle dava açtım ve boşandık dava sürecinde hep kin kustu çocuğuyla ilgiliydi anlasmaliya dondu boşandık beni sevdiğini sanmışım adam hemen sevgili yapmış . Ben en azından çocuk icin pişman olsun isterdim hatalarını bilsin barışmak istesin diye sevgilisi oldugunu duyunca sok geçirdim kendime gelemiyorum agliyorum moralim çok bozuk . Nasıl asarim bu durumu . Bir de çocukla ilgili 2 3 günde bir mesaj atardı böyle birine artık cevap vermeyeyim dimi hiç mi sevmemis hemen birini bulmuş sözde bosanirken hayatimi mahvettin psikolojim bozuk diyordu ama belli ki gayet keyfi yerinde
Yanlış hesabından atarlandın sanırım? Sana onu yazmamış ayrıca soru sormuş bir hadsizlik yapmamış? Bence sen 2. Hesabınla yazarken yakalandınNasıl terbiyesizce konusuyorsunuz adiniz saniniz resminiz gorunmuyor diye böyle hadsissiniz sanırım umarım basına gelmez
Bir girl* kayit amacim buydu sukur geride kaldi ♡Bu nasıl bir nick yalnız.Hpvli bir girl mü yoksa hpvli biseksüel girl mü?
Konuyu yeni fark ettim bu arada, umarim sizinle hic karsilasmazz, lutfen asinizi olun♡Valla nicki esprili bi nick sandım değilmiş galiba, söz konusu üyeden özür diliyorum.
Yasamayan elbet bilemez, hassasiyetiniz icin tesekkur ederimNasıl terbiyesizce konusuyorsunuz adiniz saniniz resminiz gorunmuyor diye böyle hadsissiniz sanırım umarım basına gelmez
Adam oğlunu unutmamış ki sizi unutmuş. Niye her olayı çocuğa bağlıyor kadınlar anlamıyorum. Hem 10 ay olmuş ayrılalı az bir süre değil sizi unutup hayatına yeni birini alması için.Çocuk olunca çok zor geliyor en azından hemen kari görüp oglunu unutmasini beklemiyordum
O kadar çok yüzlemişsiniz ki zamanında, sizin yapmanız gereken şeyleri o yapıyor sizin söylemeniz gereken şeyleri o söylüyor.Bana da dediği şu senden nefret ediyorum bir insan neden böyle kin dolu Olup nefret eder
Yahu Allah askina nesine agliyorsun bu adamin. Travesti sevici igrenc bir adam icin gozyasi mi dokuyorsun gercekten? Ya birak kurtulduguna sevin. Yeni sevgilisi basina dert almis baska bir sey degil.Merhaba 24 yaşında memurum oğlum var 3 senelik evliydik 8 aydir ayriyiz 2 aydir da resmî olarak boşandık . Evliyken bi kaç kez travesti ile aldatmasini yakaladım ve guvenim bitti gelgitlerle dava açtım ve boşandık dava sürecinde hep kin kustu çocuğuyla ilgiliydi anlasmaliya dondu boşandık beni sevdiğini sanmışım adam hemen sevgili yapmış . Ben en azından çocuk icin pişman olsun isterdim hatalarını bilsin barışmak istesin diye sevgilisi oldugunu duyunca sok geçirdim kendime gelemiyorum agliyorum moralim çok bozuk . Nasıl asarim bu durumu . Bir de çocukla ilgili 2 3 günde bir mesaj atardı böyle birine artık cevap vermeyeyim dimi hiç mi sevmemis hemen birini bulmuş sözde bosanirken hayatimi mahvettin psikolojim bozuk diyordu ama belli ki gayet keyfi yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?