- Konu Sahibi bahtsizbedevi1424
-
Erkeklerin büyük kısmı böyle değil mi zaten .. bazen adamlarda da kabahat yok.. tamamen affedp .. hiçbir şey yok gibi devam eden.. maddiyati iyi ısı iyi .. bundan iyisini bulamam diyebilen eslerde.. halbuki böyle erkeği kim hakederAblacim,2 kez evliyken travestilerle yakalamis ya kocasini :)
Muhtemelen degil alenen yapiyormus zaten.
Liseden sonra atanmış.Aynen lisans desen 22de bitiyor 1 yıl da kpss desen valla hızlı yaşamış konu sahibi
Güzel de bir işiniz ve dönerle falan da iyi bir geliriniz var o zaman,gencecikte bir insansınız.Bundan sonra tek önceliğiniz çocuğunuz olacak,eski kocanız da travestiler le takılmaya devam etsin.Liseden memur atandım saglikciyim
Nasılsınız peki atlatabiliyor musunuz babasi cocuklariyla ilgileniyor miAynı durumda sayılırız. Ben 10 yıllık evliliği 2 çocukla bitirdim birisi bebek.
Beni maddi olarak da dolandırdı bu arada. Belki travesti de olmuştur hayatında ama kritersizce önüne gelenle aldatmış. Ben de pişman olsun isterdim ama dönmek için değil s.ktir git demek için ama olmadı. Neyse bizi aldatan kişilerin sevgili bulması normal ya. Ben de ara ara yaş sürecine girip çıkıyorum falan. Zamanla geçer bence sakin kalmak gerek. İnş hastalık kapmamışızdır
Ben öyleyim mesela hiç birşey hissetmiyorum eski eşe karşı.Benki aşkından ölürdüm üzlme zaman her şeyin ilacı.Canım benim sakın morelini bozma.Allah büyük.Evet zorlu ve yıpratıcı bir süreç bende bu sürecin içindeyim.Ama sabretmekten başka bir çaremiz yok.Emin ol birgün eski eşine karşı hiç bir şey hissetmeyeceksin.Bol bol dua et bir gün feraha çıkarsın İnşallah
İnşallah canımın içindeki en kalp umarım oğlunla sana sevgilerimizi yolluyorumHaklısınız yardım almayı düşünüyorum . İnsallah güzel bi hayat beni ve oğlumu bekliyordur
çocuk var mı?Boşanma evresindeyim. Boşandığımız gün gidip sevgili yapsın zerre umrumda olmaz. Adam umrumda olsa zaten boşamam
Kardeş boşanmışsınız yani sanane ? Bak önüne.
Travesti ile oturup kalkan adam sevgili yapsa ne olur yapmasa ne olur.Merhaba 24 yaşında memurum oğlum var 3 senelik evliydik 8 aydir ayriyiz 2 aydir da resmî olarak boşandık . Evliyken bi kaç kez travesti ile aldatmasini yakaladım ve guvenim bitti gelgitlerle dava açtım ve boşandık dava sürecinde hep kin kustu çocuğuyla ilgiliydi anlasmaliya dondu boşandık beni sevdiğini sanmışım adam hemen sevgili yapmış . Ben en azından çocuk icin pişman olsun isterdim hatalarını bilsin barışmak istesin diye sevgilisi oldugunu duyunca sok geçirdim kendime gelemiyorum agliyorum moralim çok bozuk . Nasıl asarim bu durumu . Bir de çocukla ilgili 2 3 günde bir mesaj atardı böyle birine artık cevap vermeyeyim dimi hiç mi sevmemis hemen birini bulmuş sözde bosanirken hayatimi mahvettin psikolojim bozuk diyordu ama belli ki gayet keyfi yerinde
Çocuklarla ilgili attığı mesaja cevap vermeyince yeniden peşinizden koşmaya mı başlıcak veya bu hareket onu çocuklardan uzaklaşmasına sebep olmayacak mı?Merhaba 24 yaşında memurum oğlum var 3 senelik evliydik 8 aydir ayriyiz 2 aydir da resmî olarak boşandık . Evliyken bi kaç kez travesti ile aldatmasini yakaladım ve guvenim bitti gelgitlerle dava açtım ve boşandık dava sürecinde hep kin kustu çocuğuyla ilgiliydi anlasmaliya dondu boşandık beni sevdiğini sanmışım adam hemen sevgili yapmış . Ben en azından çocuk icin pişman olsun isterdim hatalarını bilsin barışmak istesin diye sevgilisi oldugunu duyunca sok geçirdim kendime gelemiyorum agliyorum moralim çok bozuk . Nasıl asarim bu durumu . Bir de çocukla ilgili 2 3 günde bir mesaj atardı böyle birine artık cevap vermeyeyim dimi hiç mi sevmemis hemen birini bulmuş sözde bosanirken hayatimi mahvettin psikolojim bozuk diyordu ama belli ki gayet keyfi yerinde
Hayat bu hangi acı kalıcı ki zamanla alışıyoruz her şeye .ilk gün ki gibi canımızı yakmıyor yaşadıklarımızBen öyleyim mesela hiç birşey hissetmiyorum eski eşe karşı.Benki aşkından ölürdüm üzlme zaman her şeyin ilacı.
Adam sizi evliyken aldatmış zaten, ne sevgisi?Bununla ne alakası var yanı adam 3 senelik evlilik ve çocuk varken hemen sevgili yapmışsa benimle severek evlenmemiş beni kandirmis resmen onu diyorum
Adam sizinle evliyken başkalarına bakmış siz boşandıktan sonra bakmasına takıyorsunuz kafayı.Bununla ne alakası var yanı adam 3 senelik evlilik ve çocuk varken hemen sevgili yapmışsa benimle severek evlenmemiş beni kandirmis resmen onu diyorum
Adama kadın erkek fark etmemiş bacım farkında mısın?Çocuk olunca çok zor geliyor en azından hemen kari görüp oglunu unutmasini beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?