Boşanma sonrası hemen sevgili yapmış

Ablacim,2 kez evliyken travestilerle yakalamis ya kocasini :)
Muhtemelen degil alenen yapiyormus zaten.
Erkeklerin büyük kısmı böyle değil mi zaten .. bazen adamlarda da kabahat yok.. tamamen affedp .. hiçbir şey yok gibi devam eden.. maddiyati iyi ısı iyi .. bundan iyisini bulamam diyebilen eslerde.. halbuki böyle erkeği kim hakeder

Aynı durumda sayılırız. Ben 10 yıllık evliliği 2 çocukla bitirdim birisi bebek.
Beni maddi olarak da dolandırdı bu arada. Belki travesti de olmuştur hayatında ama kritersizce önüne gelenle aldatmış. Ben de pişman olsun isterdim ama dönmek için değil s.ktir git demek için ama olmadı. Neyse bizi aldatan kişilerin sevgili bulması normal ya. Ben de ara ara yaş sürecine girip çıkıyorum falan. Zamanla geçer bence sakin kalmak gerek. İnş hastalık kapmamışızdır

Nasılsınız peki atlatabiliyor musunuz babasi cocuklariyla ilgileniyor mi

Ben öyleyim mesela hiç birşey hissetmiyorum eski eşe karşı.Benki aşkından ölürdüm üzlme zaman her şeyin ilacı.

Travesti ile oturup kalkan adam sevgili yapsa ne olur yapmasa ne olur.

İsmini duyduğunuzda midenizin bulanması lazım asıl olan..

Çocuklarla ilgili attığı mesaja cevap vermeyince yeniden peşinizden koşmaya mı başlıcak veya bu hareket onu çocuklardan uzaklaşmasına sebep olmayacak mı?
Sizi aldan biri pişman olsa ne olmasa ne.
Önünüze bakın artık pişman olsun vs gibi hırslarınızı kontrol edin ki çocuklarınız arada etkilenmesin.
Zaten olucağı yokmuş.Acınızda böyle bi adama uzun sürmez kendi hayatınıza odaklanırsanız.
O da elbet bulur belasını

Bununla ne alakası var yanı adam 3 senelik evlilik ve çocuk varken hemen sevgili yapmışsa benimle severek evlenmemiş beni kandirmis resmen onu diyorum
Adam sizi evliyken aldatmış zaten, ne sevgisi?
Kandırma işi boşandıktan sonra sevgilisinin olması değil öncesinde olmuş zaten.

Bununla ne alakası var yanı adam 3 senelik evlilik ve çocuk varken hemen sevgili yapmışsa benimle severek evlenmemiş beni kandirmis resmen onu diyorum
Adam sizinle evliyken başkalarına bakmış siz boşandıktan sonra bakmasına takıyorsunuz kafayı.
Silkelenip kendinize gelin hayatınıza bakın çocuğunuzla.

Çocuk olunca çok zor geliyor en azından hemen kari görüp oglunu unutmasini beklemiyordum
Adama kadın erkek fark etmemiş bacım farkında mısın?
Çocuğu bahane etmeleri geçin artık, saçma sapan adamlarla aynı eve girip evlilik sandığınız o şeyin içinde çocuk büyütünce iyilik yapmıyosunuz o çocuğa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…