Boşanma sonrası hemen sevgili yapmış

Travesti ile aldatması sıradan da boşandıktan sonra sevgili yapması mı bu kadar dokundu?

Aklıma şey geldi, bu forumda bir kadın vardı kocası kendisini aldatmış, kadın bunu affetmiş ve ortada sorun olarak gördüğü tek şey “dünkü doğum gününü unutup kutlamaması”. Çok kırılmış buna.

evet zamanında yüz vermişim haklısınız sadece insan aldatıp yuvasını yıkmaya sebep olup sen yıktın yuvanı diye bana yüklenmesini anlamıyorum . Bir de yakın akrabaydık . Demek ki hemen boşanıp hayatını yaşama derdindeymiş . Yalandan pişmanım demiş hep demekki. Mutlu olmasına ve benim de mutsuz olmam zoruma gidiyor

kocişkoçikotellasını travesti sevgilisine karnı tok sırtı pek donu yıkanmış pantolonu ütülenmiş çorapları temiz göndermeyen bizden değildir
adamcağız şimdi ne yapacak hizmetçisiz
travesti adamın aklını alır değil donunu yıkamak

Arkadaslar neden oyle diyorsunuz adamin travestiyle yatmasi sorun degil sonucta kadin degil. Baska kadinla yatinca sorun.
demeyeyim diyorum da
tabi genellenemez ama çoğunlukla travestilerle beraberlik karşılıklı oluyor
bi kaç video ,röportaj izlese konu sahibi anlar da
keser mi yine kesmez bence
kocişim de kocişim der

Travesti ile sevgili olan adamdan boşandığın için kutlama yapıyor olman lazım bence :) İyice sapıttılar he. Gerçekten işsizlik mi denir aç gözlülük mü bilemedim nasıl mide var bunlarda. Neyse moralini bozma asla tabi ki lafta kolay olmuyor ama dediğim gibi kurtulduğuna sevin. Çocuk için evliliği sürdürme çabasına karşıyım ben aksine çocuklar mutsuz huzursuz bir ailede daha özgüvensiz ve daha içe kapanık yetişiyor ve bunu sanki bilmiyormuş gibi davranıyorlar ama aksine onlar her şeyin farkında örneğin ben :)) öyleydim. En azından boşandığınızda evet ilklerde kabullenmek zor olabiliyor ama sonrasında daha iyi büyüyorlar. Ama çocuk için mesaj atıp onunla ilgili soru sorarsa cevap verin derim bu sefer tartışmalar çocukla ilgili başlar ve gereksiz yere büyüyebilir bence hiçbir şey olmamış gibi boşanmanızla sonlansın. Şimdi gay mi bulur travesti mi onun seçimi çocuğunu utandırmasın da ileride :)

Çünkü erkeklerin aldatması gayet normal karşılanıyor. Doğum gününü kutladığı sürece sorun yok.

Nasılsınız peki atlatabiliyor musunuz babasi cocuklariyla ilgileniyor mi
GEnel olarak iyiyim. çünkü o beni batağa sürüklüyordu. şimdiki gibi yaşamayı mı onunla aynı şartlarda yaşamayı mı isterdim diye düşününce kesinlikle şimdiki hayatımı tercih ediyorum.
çocuklarla ilgilendiğini sanıyor ama ilgilenmiyor. mahkemede kendini yırtıyordu kızımı da yatılı istiyorum diye ama hakime hanım vermedi. ben veriyordum ama kabul etmedi hakim. sanırım önünde onun yediği haltlar vardı benim bilmediğim.
neyse normal görüş gününde bile almıyor salak. 3 haftada bir alıyor. birkaç saat ve aldığında çocuğu düşürmüş kafasını çarpmış söylemiyor bile. büyük yavrum dedi anne düşürdü diye öyle hastaneye götürdüm
büyüğümün okulu dersi kursu gösterisi herşey ben de. küçük ve büyüğün özbakımları oğlumun tıraşına varana kadar ben yaptırıyorum. o adı baba!.
çocuklarım yetişkin olduğunda herşeyi anlatacağım onlara ama şimdi üzülmelerine değmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…