boşanma sonrasi kök aile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o kadar cabaladim ki evliligimi kurtarmak icin inanin. sirf babaevine donememek icin. cunku babami taniyordum az cok. ama olduramadim napsam olmadi

Şiddet yoksa eski eşinle evlenmem daha mantıklı.baban arkandayım demese belki de boşanmazdın.
Ben bu şekilde.konusuyorum senin anlatıcının aynısını bana biyoloji babam yaptı.sonra da hakaret.
Arkandayım.demeselerdi boşanmazdım.

Bence artılarını eksilerini düşün eğer şiddet yoksa.tekrar evlen.aileninin yüzüne de bakma.en azından sadece kocanı idare edeceksin.
eski esimle bazi sorunlarimiz olurdu ama isi iyiydi sonra issiz kaldi. isini kaybettikten sonra bir turlu is begenmedi. hicbir isi kendine yakistirmadi cok cabaladim napsam olmadi. yillarca ugrastim ama tek basima hayat mucadelesi veriyordum ailem destek oluyodu ama istemeye istemeye. napsinlar onlar da. kurtaramadim naptiysam olmadi.

Şu an çalışıyor mu acaba.bu işsizlik kaç ay sürdü.sorgulamak lazım.su an virüsten dolayı iş de yok.sorun isse halledilirdi sankimen azından man yak kontak degilmis

tesekkur ederim damdan duseni damdan dusen anliyor gercekten Allah razi olsun. cocuklara gitsem de annem bakacak ben iletisim halimde olacagim hatta babam yasli neden duzenlerini bozdun diye mesele cikacak.
para biriktirebiliyorum iste çok şükür ki, biraz daha birikim yapmaliyim Allah izin verirse.
eski esin kendine hayri yok, emin olun o kadar cabaladim ki kurtarmak icin oyle direndim ki, barissam maddi problemler beni bekliyor olacak ben calisacagim o benden ailelerden bekleyecek.
cocuklra yonelik can sikici bi durum yok çok şükür, seviliyorlar, ben asagilaniyorum. uyardim konustum olmadi hatta tartistim eh iste biraz duzeldi ben de dediginiz gibi cocuklarla kendime ayri bir dunya kurdum

Aynılarını yaşadım.buyuk depresyon yaşadım.cocukla baba evinden koyuldum.bilmedigim yerde hayat kurdum.cok kotuydu.simdi başka sorunlarım var.hayat hep sorun ve çözme süreci
ya Allah yardimciniz olsun sizin. cok uzuldum destek olacak kimse yok mu eski eşin bi faydasi yok sanirim

Şu an çalışıyor mu acaba.bu işsizlik kaç ay sürdü.sorgulamak lazım.su an virüsten dolayı iş de yok.sorun isse halledilirdi sankimen azından man yak kontak degilmis
ay devil yillar surdu is begenmedi bir turlu. bana guvendi calismadi. ailem destek verdi ama nereye kadar. herkes bikti. asgari ucretle calisiyor ama sorumluluk sahibi oldugunu soyleyemem.yarin bi gun yine ayni seyler olabilir. bu sefer donecek kapi da bulamam.

O zaman çalışmayan koca ile olmaz

ne kadar uzucu. keske boyle olmasa. İnşaallah bir gun ben de cocuklarimla kendime ait bir hayat kurarim.
Üzüntünü ve çaresizliğini kalbimde hissettim
Ne olur kendini yıpratmamaya çalış çok iyi anlıyorum o maaşla çocuğa bakacaksın kiramı faturamı yiyecekmi?yine onlara muhtaç olmuş olacaksın ama şunu unutma gecenin en karanlığı olmadan gün doğmazmış illa şeninde hayatını kolaylaştıracak şeyler olacak bu arada herşeyden çok birde dua ya sarıl emin ol en güzle kapı orası en azından kalbin ferahlar bende sana dua edeceğim rabbim dilediğin hayatı karşına çıkarsın evlatlarına mahçup ettirmesin inş amiiin amiiin

Allah yardımcınız olsun şu durum dünyada en kızdığım durumlardan biri insan ne yapacağını şaşırıyor boşanmasa mıydım acaba diye bile düşünmüşsünüzdür. Keşke ayrı eve çıkma şansınız olsa bol bol dua edin

ya Allah yardimciniz olsun sizin. cok uzuldum destek olacak kimse yok mu eski eşin bi faydasi yok sanirim
Şu an yalnız bıraktılar biyoloji ailem.cocuga bakıyorlar.ben ayrı eve çıkıp döşedim ama o evde kalsaydın kafayı yiyecektik.biyolojik baba tartışma çıkarıyordu.benden para bile istedi.oyle aşağılık biri.ama yapabilecek bisi yok.cocuk 10 yaşına gelinceye kadar bunu idare edeceğim.
Mantıklı düşünmek zorundayım.bakici da tutarım ama o zaman para biriktirerek bir de zorlanırım hiç gerek yok.
Bildiğin kocaman ev ve yalnızım.yalnizlik kışın gerçekten depresyon yaptı.cok ağladım ama yazın daha iyi hissediyorum.
Şu an çocuğa ailem.bakmasa ve o insanları görmesem daha iyi olucam ama yapacak bisi yok
Kocam tekrar evlenelim diyo.biz de şiddet var ve psikolojisisin eşimde var.o yüzden kabul etmedim.
Tek başımayım memurum.calisma hayatı gerçekten zor.valismayi sevmiyorum. Keşke ev hanımı olsaydım ama neredeeee

Rabbim sizden bin kere razi olsun. ne guzel yazmissiniz.

Kafamdaki birsuru takıntı potansiyelimi kullanmamanın sebebi kok ailemmiş.ayri eve çıkınca ufkum açıldı.onu anladım.

o kadar iyi anliyorum ki sizi. eski gorumcem evhanimiydi ve esi cok iyi bir adam. cok caliskan evine bagli. şans iste naparsiniz. Rabbim yardimciniz olsun. aslinda en cok saygiyi sizin gibi tek basina cocuk buyuten hayat mucdelesi veren anneler hak ediyor ama nerdeee o kafa.

Kafamdaki birsuru takıntı potansiyelimi kullanmamanın sebebi kok ailemmiş.ayri eve çıkınca ufkum açıldı.onu anladım.
ayni seyleri yasamisiz bi keresinde babam bikac gunlugune baska bi yere gitmisti annemle kendimizegeldik o birkac gun oyle mutluyduk ki. ozgurduk. simdi kimse bizi hor gormeyecek diyip sarildik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…