boşanma sonrasi kök aile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan yargiladigi seyi yasiyor merak etmeyin. bence siz de cevap verip kendinizi yormayin, Allah a havale ediyorum, tesekkur ederim degerli yorumlariniz icin.

Çok üzüldüm gerçekten.ben de hamileyim ve evliligimin pek uzun süreceğini sanmıyorum.ama bu duru beni de korkutuyor.çovuk olunca gerçekten çok zor.tek başına olsa insan her şeye katlanır.yaşadıgın çok zor gerçekten empati yapabiliyorum.o maaşla ne yapacaksın 2 çocuk ev kira yemek vs.çocuklara kim bakacak.ben bi ara boşanmayı düşünürken şöyle bi yol bulmuştum ancak.seryifika vs alınıyor mu bilmem.küçük bi kiralık ev tutsam çbirliktçocuğumlae.kursu vs var mı bilmiyorum da.gerekli olan neyse yapıp evde çocuk bakıcılığı düşünmüştüm.
Ben çocuğumun başında durabilecektim hem de para kazanacaktım.2 çocuk bakabilsen en az 4000 tl para yani.o da yeter.tek bu yolun var.bir de sığınma evi ama şu corona var işte.orda işe gitmene de izin verilebiliyor.ama orası da nereye kadar.diger yol da bol bol maneviyatını güçlendirip çocukların kaç yaşında bilmiyorum ama en az 16 17 yaşına gelene kadar tahammül etmen anne ve babana.ki bu da çok zor.Allah yardımcın olsun.benim ailem bana sahip çıkmadı.sen en azından boşanabilmişsin ve çocuklarınla güvenli bir yerdesin.ben de çok çektim ama kendimi daha kötülerini görerek avutuyorum.inanbizden daha kötü durumda olanlar var.ancak böyle avunabilirsin

Allah yardimcimiz olsun, damdan düşenin halini damdan düşen anlar, çocuk yokken atip tutulur, bi kendi canin olsa herseyi yaparsin, ama 1 degil 2 cocukla 1 degil 10 dusunup adim atmak zorundasin.

Allah yardimcimiz olsun, damdan düşenin halini damdan düşen anlar, çocuk yokken atip tutulur, bi kendi canin olsa herseyi yaparsin, ama 1 degil 2 cocukla 1 degil 10 dusunup adim atmak zorundasin.
Aynen öyle.anne olmak hem çok güzel hem de çok zor.onlar için katlanacaksın herşeye ne edeli

bence buyuk konusmayin. anladigim kadari ile hic zorluk gormemissiniz. cevremde bosanmis kadinlara ozellikle yalnizsa farkli gozle bakiliyor malesef. sadece maddi olarak dusunmemk lazim. gercekten gercekci olur musunuz? asgari ucretle tek maasla cocuklarinizi bakiciya verdiniz diyelim. bakici en az 1500 tl aylik. 2800 aagari ucret. ev kirasi (size gore konusuyorum- 800 olsun. elektrik, su dogalgaz, telefon faturasi, mutfak masrafi kalan 1300 tl ile nasil gecinebilir acaba? şu korona surecinde hafta sonlari temizlige giderek mi? ayrica dusuk butce ile nasil bir mahallede oturabilir yalniz basina bosanmis bir kadin?

aynen, hayali yasiyor. ben anne degilim ama sizi cook iyi anliyorum. muhtemelen 22 23 yasinda en fazla. olgunlasamamis henuz

Çocuklarınız kaç yaşında?
Okul çağındalarsa durumunuzu okul idaresine bildirebilirsiniz. Maddi yardım yapılıyor genelde, bilginiz olsun. Birikim için kullanabilirsiniz.

En azından asgari ücret alıyorsundur,cocuklarına da az da olsa nafaka geliyormuş.babana maddi olarak yük olmazsın .acaba onu rahatsız eden ne?annen var mı?eger annen anlayışlıysa ona sığın.onun destegiyle daha iyi hissedersin.

hayattan bihaber insanla görmüş geçirmiş insanin yorumu farkli oluyor. insan gün geliyor öyle birseyle sinaniyor ki. hic buyuk buyuk laflar etmemek lazim. keske hayat soyledigi kadar kolay olsa.

annem hayatta çok sükür. iyi ki var Rabbim eksikligini vermesin saglik uzun omur versin. babam anneme de gencken cok eziyet etti, hala da diliyle eziyor, annem de bikti ondan, ben hep annemde teselli bulurum Allah razi olsun ondan.

annem hayatta çok sükür. iyi ki var Rabbim eksikligini vermesin saglik uzun omur versin. babam anneme de gencken cok eziyet etti, hala da diliyle eziyor, annem de bikti ondan, ben hep annemde teselli bulurum Allah razi olsun ondan.
annemi de cok asagilar. bİ kardesim yuksek, ben ve annem asagilik insanlariz onun gozunde. zamaninda bosandilar, sonra tekrar evlendiler, sanirim bosanmis olmak onun icin oyle bisey.

Bazı üyeler çok fevri oluyor ama

bence duzelmez aılen bazı aıleler boyle aıle bıle denmez boylelerıne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…