Boşanma sonrası sorunlar.!!

3.5 aylık ilişkide bence bırakın sevgilinizi kendi halletmeye çalışsın
Ben kadının haksız olduğunu düşünmüyorum az kulak kabartın ne diyor neyden şikayet ediyor ona göre yön verin ilişkinize
Şimdi çocuğun annesi ile ilişkisini doğru dürüst yürütemeyen bir adam sizle ciddi bir adım attığında ne yapacak ne yapabilecek

Yapma yıpranırsın çocuklu bir adamla evlenmek kendini ateşe atmaktır senin çocuğun yok ne kadar empati yapsan da olmaz. Eski eş hep hayatınız da olacak çocukta öyle. Hasta olacak gece kalkıp gidecek senin en ihtiyaç duyduğun zaman olacak önceliği hep çocuğu olacak kendini ikinci planda hissedeceksin yazık günah değil mi sana

Biraz sert yazmış olabilirim kusura bakmayın. Aileniz araştıra bilir. Etraftan sordura bilirsiniz. GBT sine baktıra bilirsiniz. Darp vs gibi durumlar olmuşmu diye.
Bunlar temiz çıkarsa kadınla konuşun derim, ben böyle durumlar karşısında konuşulmasından yanayım ama bazı kişilerde ters tepebiliyor.

Yukarı tükürsen bıyık Aşağı tükürsen sakal çok zor bir durum. Daha önce evlilik yapmış biri bu kadar kısa sürede tekrar ciddi ilişkiye yelken açması çok çok düşündürücü bir durum.

İlişkiniz devam etse bile resmiyet ve yaşanacak bazı şeyler için yavaştan alın derim.

Shoryuken evet sordum hatta cevrelerindeki bir kaç kişiye de sordum,. Sorun aile ve sevgisizlik yani şiddetli bir evlilik geçirmişler.., tabi bunlar tek taraflı bilgiler..

peki baskasiyla mi aldatmis akdatmis ise kac kac

eski esle su asamada konusmak cok saglikli degil eline saglikli bilgiler gecmez

Shoryuken evet sordum hatta cevrelerindeki bir kaç kişiye de sordum,. Sorun aile ve sevgisizlik yani şiddetli bir evlilik geçirmişler.., tabi bunlar tek taraflı bilgiler..

Anladım. Bence sizin bu sorunlardan önce çözmeniz gereken başka sorunlar var gibi.. Hatta konuda sizi ilgilendiren pek bişey yok, onlarla erkek arkadaşınız ilgilenecek

Sizin bazı soru işaretlerine cevap bulmadan ilişkinizi resmiyete dökme fikrinizi fazla cesurca buldum.. Neden bu kadar acele ediyorsunuz ?

Hiç bir kadın 2 yaşında evladıyla, böyle bi ülkede, böyle bi toplumda boşanmayı kolay kolay göze alamaz. Normal şartlarda suçsuz bi adama gece yarılarına kadar nefret kusulmaz. Bunların bilinmezliği sizi tedirgin etmiyor mu ?

arnir evet bende süre geçmesini istiyorum., fakat diken üstü görüşmek benimki., ona inanıyorum güveniyorum ve cevreden duyduklarım en yakınları olsun iyi konuşmadı., bu beni ister istemez rahatlattı.

evet ne cesaret di mi bu adam bu kadina ne yapti diye akla ister istemez gelir

B birdelimuallime evet haklısınız, inanın kendimi güçlü sanıyordum hatta güven olunca istediği kadar görüssün diye düşünüyordum çocuk için., fakat ayrılma sebeblerinin belki sadece 50% sini biliyorum, kaç kere yeminler ettirdim anlat diye ve aynılarını tekrarladı., En doğrusu sanırım başda bu biten ilişkinin en ince detayına kadar sebeblerini öğrenmek. Gelen bütün mesajları okuyorum ve hepsi benimkinin söylediklerini onaylıyor.,

Shoryuken evet haklısın belkide bir süre dondurulması gereken bir ilişki bu sağlıklı ilerleye bilmesi için..

Temkinli olmakta fayda var. Boşanmış adamlarla evlenilmez diye bir algı yaratmak istemem asla. Belki bu adamın gerçekten de hiç bir suçu yoktur. Ama sizin bu konuda şüphede kalmamış olmanız gerekir bence.. Şiddetli geçimsizlik, sevgisizlik gibi cevaplar çok genel. Sevgililik gibi bi durum olsa "geçmişi beni ilgilendirmez" der geçersiniz. Ama bu adamdan böylesine nefret eden eski karısı, çocuğunun annesi. Benim için çok büyük soru işareti olurdu bunlar..

Bir de neden çocuğu sadece 1 gün görebiliyor. Neden yatılı kalamıyor çocuk babasında. Kendi mi istememiş yoksa mahkeme böyle mi uygun görmüş ?

Ayrıl gençsin boşanmış çocuklu adamı ne yapacaksın, demeyeceğim tabiki. Ben aşka inanıyorum. Bi insanda o elektriği o duyguları yakaladıysan bırakma. Ama aşk biraz da sabır sebat işi. Sabretmek lazım bu süreç de bitecek. Sular durulacak. O kadın da kendi hayatına bakacak.

Shoryuken mahkeme öyle uygun görmüş..

geçmişi elbette beni ilgilendirmez fakat işin içinde dövme aldatma gibi şeyler varsa benim için bu dava kapanır. Ben sadece görücü usulü evlenip sevgisizlikten saygısızlıktan bayan tarafından kocaya ağır küfürler edikdiğini biliyorum.

Nedense hep kadın suçlu zaten. Çoğu kadın ortada çocuk varken evliliğini bitirmez çok büyük şeyler olmadığı sürece , en iyi örneklerini okuyoruz.
3,5 ayda kendi sorununuzmuş gibi üstünüze almayın araya da girmeyin kendi aralarında halletsinler.

Aldatma vs olsa duymaz mıydın? Şiddetli geçimsizlik denek ki.. olmamış tutturamamışlar.

CalmBeforeTheStorm çok teşekkür ederim anlayışlı yorumun için., Bazen hatta düşünüyorum elbet o kadında evlenicek ve başında bir kocası olucak diye., Böyle tavizleri bırakıcak hayatına bakıcak. ilk yorumlarda prenses gibi yorumlarda bulundular kırıcı şekilde, oysaki yarın nolucağımız belli değil, belki bir yavru sahibi olamıycam ve bu ilişki bana verilmiş bir hediye..

Ve de şunu kimse unutmamalı şu an bekar ya da evli olsunlar farketmez asla. Yarın ya da 5 dk sonra ne olacağı belirsiz. Bizde boşanabiliriz çocukla ortada kalabiliriz ve tekrar belkide sizin gibi bekar birine aşık olabiliriz veyahut bekarsak da boşanmış çocuklu bir adama gönlümüzü kaptırabiliriz.
Ben daha çok aşk çerçevesinde bakmak istşyorum. O duygular kolay yakalanmaz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…