- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi serap343434
-
Yapma yıpranırsın çocuklu bir adamla evlenmek kendini ateşe atmaktır senin çocuğun yok ne kadar empati yapsan da olmaz. Eski eş hep hayatınız da olacak çocukta öyle. Hasta olacak gece kalkıp gidecek senin en ihtiyaç duyduğun zaman olacak önceliği hep çocuğu olacak kendini ikinci planda hissedeceksin yazık günah değil mi sanaEvet haklısın M melo34 çok az bi süre., inan bu 3 ayda çok gidip gelmelerim oldu. Aralarındaki iletişim sağlıklı olması için bu 3 ay çok cabaladım, çocuğu için alttan almasını sesini yükseltse bile onun yükseltmemesi gerektiğini söylüyorum., Diğer Arkadaşlar burda sanırım insan yargılamak için zaman harcıyorlar oysaki ben çaresizliğim için fikir danışmak istedim. Buraya fikir almak için üye oldum bugün ama belliki çığu kisi anlamaya çalışmadan yargı için zaman geçiriyor.
peki baskasiyla mi aldatmis akdatmis ise kac kacHayır, ben kendisiyle 3,5 aydır tanışıyorum. Hiç bir şekide alakam yok fakat hemen hemen hergün görüştüğümüz için haliyle olayın içinde oluyorum istemeden ,tartışmalara şahit olduğum için. Rahatsız olmuyorum dedim yani nafakasından rahatsız olmuyorum., onun dışında tartışmaları polise kadar gidn şiddetli görüşmeler etkiliyor haliyle. Bu yüzden de burdan akıl almak istedim istemeden böyle bir şeyin içinde olduğum için. Ayrılmayı doğal olarak düşündüm kaç kez çünkü kaç yaşındayım ve ciddi bir ilişki yaşamadan böyle bir şey yaşıyorum ,,kaç kez denedim ama olmadı.
Shoryuken evet sordum hatta cevrelerindeki bir kaç kişiye de sordum,. Sorun aile ve sevgisizlik yani şiddetli bir evlilik geçirmişler.., tabi bunlar tek taraflı bilgiler..
evet ne cesaret di mi bu adam bu kadina ne yapti diye akla ister istemez gelirAnladım. Bence sizin bu sorunlardan önce çözmeniz gereken başka sorunlar var gibi.. Hatta konuda sizi ilgilendiren pek bişey yok, onlarla erkek arkadaşınız ilgilenecek
Sizin bazı soru işaretlerine cevap bulmadan ilişkinizi resmiyete dökme fikrinizi fazla cesurca buldum.. Neden bu kadar acele ediyorsunuz ?
Hiç bir kadın 2 yaşında evladıyla, böyle bi ülkede, böyle bi toplumda boşanmayı kolay kolay göze alamaz. Normal şartlarda suçsuz bi adama gece yarılarına kadar nefret kusulmaz. Bunların bilinmezliği sizi tedirgin etmiyor mu ?
Shoryuken evet haklısın belkide bir süre dondurulması gereken bir ilişki bu sağlıklı ilerleye bilmesi için..
Nedense hep kadın suçlu zaten. Çoğu kadın ortada çocuk varken evliliğini bitirmez çok büyük şeyler olmadığı sürece , en iyi örneklerini okuyoruz.Shoryuken mahkeme öyle uygun görmüş..
geçmişi elbette beni ilgilendirmez fakat işin içinde dövme aldatma gibi şeyler varsa benim için bu dava kapanır. Ben sadece görücü usulü evlenip sevgisizlikten saygısızlıktan bayan tarafından kocaya ağır küfürler edikdiğini biliyorum.
Shoryuken mahkeme öyle uygun görmüş..
geçmişi elbette beni ilgilendirmez fakat işin içinde dövme aldatma gibi şeyler varsa benim için bu dava kapanır. Ben sadece görücü usulü evlenip sevgisizlikten saygısızlıktan bayan tarafından kocaya ağır küfürler edikdiğini biliyorum.
Ve de şunu kimse unutmamalı şu an bekar ya da evli olsunlar farketmez asla. Yarın ya da 5 dk sonra ne olacağı belirsiz. Bizde boşanabiliriz çocukla ortada kalabiliriz ve tekrar belkide sizin gibi bekar birine aşık olabiliriz veyahut bekarsak da boşanmış çocuklu bir adama gönlümüzü kaptırabiliriz.CalmBeforeTheStorm çok teşekkür ederim anlayışlı yorumun için., Bazen hatta düşünüyorum elbet o kadında evlenicek ve başında bir kocası olucak diye., Böyle tavizleri bırakıcak hayatına bakıcak. ilk yorumlarda prenses gibi yorumlarda bulundular kırıcı şekilde, oysaki yarın nolucağımız belli değil, belki bir yavru sahibi olamıycam ve bu ilişki bana verilmiş bir hediye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?