- Konu Sahibi serap343434
-
kimse yogurdum eski demez kadına ne yaptıki kadında nefretini kusuyo fenerbahceki futbolcu gibi kız onu nasıö reezil etti simdi adı aklıma gelmediMerhaba, erkek arkadaşım eski esiyle anlasmali bir şekilde ayrıldı ve 2 yaşında ortak çocukları var. Aylık 2,5 milyar nafaka ödüyor. Eski eşi sürekli boşanmalarına rağmen gece yarılarına kadar mesaj ile tacizde bulunuyor ve sürekli nefretini kusuyor. Haftada bir kere pazar günleri 12-18 arası görme hakkı var ve o gün bile çocuğu alırken tartışıyorlar. Araya dialog için aracı olarak eski Kayınpederinin girmesini teklif etti ve kabul etmiyor (Pazar günleri Kayınpederden alma ve Kayınpedere bırakma ve irtibatta kalma ). Erkek arkadaşım görüşme günü dahil hiç bir şekilde görüşmek istemiyor ve önemli bir durum olmadıkca hafta içi irtibatta kalmak istemediğimi defalarca belirtti. Ne yapabiliriz? Nereye başvurabiliriz? Böyle durumda ne yapılır? Arada ben yıpranıyorum.
alsin parasini kessin sesini demek istiyorNafaka miktarını belirtme sebebi nedir pardon? Eşşşeekk gibi ödeyecek batıyor mu hayırdır? Siz baştan beri müdahilsiniz sanki bu konuya, hangi sıfatla acaba merak ettim.
Rahatsız olmuyorum deyip kendini kandırma. Burdan gayet rahatsız görünüyorsun. Silkelen kendine gel senden önemli değilYorumlarınız için teşekkürler. Rahatsız olmuyorum nafakasından tabiki, onun hakkı . Ben sadece normal bir şekilde usturuplu görüşmelerini istiyorum doğal olarak. Sonuçta beni ilgilendirmiyor önceden ne yaşadıkları fakat sevdiğim adam yıpranıyor. Yaza doğru ilişkşmizi resmiyleştirmek istiyoruz ama her pazar yeni bir gerilim yaşıyoruz. Ayrılalı 9 Ay oldu ve hala tehtitler savuruyor ve Çocuk harici hiç bir bağlarının olmadığını kendisi belirtiyor.
Ayrılalı 9 ay olmuş, yaza resmiyet Benimde aklıma gelen ilk şey bu yorum oldu.Sanki boşanmaya şahit gibisin öyle anlatıyosun senin yüzünden mi boşandılar?
daha cok kisa zaman olmis bosanaliYorumlarınız için teşekkürler. Rahatsız olmuyorum nafakasından tabiki, onun hakkı . Ben sadece normal bir şekilde usturuplu görüşmelerini istiyorum doğal olarak. Sonuçta beni ilgilendirmiyor önceden ne yaşadıkları fakat sevdiğim adam yıpranıyor. Yaza doğru ilişkşmizi resmiyleştirmek istiyoruz ama her pazar yeni bir gerilim yaşıyoruz. Ayrılalı 9 Ay oldu ve hala tehtitler savuruyor ve Çocuk harici hiç bir bağlarının olmadığını kendisi belirtiyor.
Ve okudugu halde cevap vermiyor. Eğer konu sahibi yüzünden boşandılarsa mutsuzluğa mahkumlar ilahi adalet işteAyrılalı 9 ay olmuş, yaza resmiyet Benimde aklıma gelen ilk şey bu yorum oldu.
Nafakanın miktarını belirtmek nedir yahu?? Nafaka denilen şey kişinin gelir düzeyine göre belirleniyor fazla gelmiş size belliki bekera koca boşamak kolay derler bilmem bilirmisin kadın kim bilir neler yaşadı bahsettiğiniz zmanda çok kısa bir zman maşallahı varmış sevgilinizin çat anlaşmalı boşan ve bu yaz resmileştirmeyi düşğnğyoruz bırakın lütfen bişey yapmak size düşmez hiç bi şekilde ayrıca çocuğu olan birini hayatınıza sokuyorsanız bunlara alışacaksınız ortak bir çocuk anlaşmazlıklar olacaktır bol bol hem çocuğunu bırakıp evliliiğini bitirmiş bi adam dokuz ay içerisinde yeni hayat kurup resmileştirmeyi düşünüyorsa rahatt bi tiptir o endişelenmeyin yıpranmaz şuncacık küçük şeylere:)Merhaba, erkek arkadaşım eski esiyle anlasmali bir şekilde ayrıldı ve 2 yaşında ortak çocukları var. Aylık 2,5 milyar nafaka ödüyor. Eski eşi sürekli boşanmalarına rağmen gece yarılarına kadar mesaj ile tacizde bulunuyor ve sürekli nefretini kusuyor. Haftada bir kere pazar günleri 12-18 arası görme hakkı var ve o gün bile çocuğu alırken tartışıyorlar. Araya dialog için aracı olarak eski Kayınpederinin girmesini teklif etti ve kabul etmiyor (Pazar günleri Kayınpederden alma ve Kayınpedere bırakma ve irtibatta kalma ). Erkek arkadaşım görüşme günü dahil hiç bir şekilde görüşmek istemiyor ve önemli bir durum olmadıkca hafta içi irtibatta kalmak istemediğimi defalarca belirtti. Ne yapabiliriz? Nereye başvurabiliriz? Böyle durumda ne yapılır? Arada ben yıpranıyorum.
Kadın çocuğu olduğu halde kocasını boşamış sen 3,5 aydır tanıdığın adamdan ayrılmam diyorsun yavrum gençliğine güzelliğine yazık davul bile dengi dengineHayır, ben kendisiyle 3,5 aydır tanışıyorum. Hiç bir şekide alakam yok fakat hemen hemen hergün görüştüğümüz için haliyle olayın içinde oluyorum istemeden ,tartışmalara şahit olduğum için. Rahatsız olmuyorum dedim yani nafakasından rahatsız olmuyorum., onun dışında tartışmaları polise kadar gidn şiddetli görüşmeler etkiliyor haliyle. Bu yüzden de burdan akıl almak istedim istemeden böyle bir şeyin içinde olduğum için. Ayrılmayı doğal olarak düşündüm kaç kez çünkü kaç yaşındayım ve ciddi bir ilişki yaşamadan böyle bir şey yaşıyorum ,,kaç kez denedim ama olmadı.
Hayır, ben kendisiyle 3,5 aydır tanışıyorum. Hiç bir şekide alakam yok fakat hemen hemen hergün görüştüğümüz için haliyle olayın içinde oluyorum istemeden ,tartışmalara şahit olduğum için. Rahatsız olmuyorum dedim yani nafakasından rahatsız olmuyorum., onun dışında tartışmaları polise kadar gidn şiddetli görüşmeler etkiliyor haliyle. Bu yüzden de burdan akıl almak istedim istemeden böyle bir şeyin içinde olduğum için. Ayrılmayı doğal olarak düşündüm kaç kez çünkü kaç yaşındayım ve ciddi bir ilişki yaşamadan böyle bir şey yaşıyorum ,,kaç kez denedim ama olmadı.
Biraz tepki almışsınız sanki .Merhaba, erkek arkadaşım eski esiyle anlasmali bir şekilde ayrıldı ve 2 yaşında ortak çocukları var. Aylık 2,5 milyar nafaka ödüyor. Eski eşi sürekli boşanmalarına rağmen gece yarılarına kadar mesaj ile tacizde bulunuyor ve sürekli nefretini kusuyor. Haftada bir kere pazar günleri 12-18 arası görme hakkı var ve o gün bile çocuğu alırken tartışıyorlar. Araya dialog için aracı olarak eski Kayınpederinin girmesini teklif etti ve kabul etmiyor (Pazar günleri Kayınpederden alma ve Kayınpedere bırakma ve irtibatta kalma ). Erkek arkadaşım görüşme günü dahil hiç bir şekilde görüşmek istemiyor ve önemli bir durum olmadıkca hafta içi irtibatta kalmak istemediğimi defalarca belirtti. Ne yapabiliriz? Nereye başvurabiliriz? Böyle durumda ne yapılır? Arada ben yıpranıyorum.
Hayır, ben kendisiyle 3,5 aydır tanışıyorum. Hiç bir şekide alakam yok fakat hemen hemen hergün görüştüğümüz için haliyle olayın içinde oluyorum istemeden ,tartışmalara şahit olduğum için. Rahatsız olmuyorum dedim yani nafakasından rahatsız olmuyorum., onun dışında tartışmaları polise kadar gidn şiddetli görüşmeler etkiliyor haliyle. Bu yüzden de burdan akıl almak istedim istemeden böyle bir şeyin içinde olduğum için. Ayrılmayı doğal olarak düşündüm kaç kez çünkü kaç yaşındayım ve ciddi bir ilişki yaşamadan böyle bir şey yaşıyorum ,,kaç kez denedim ama olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?