- 4 Kasım 2022
- 148
- 150
- 33
- Konu Sahibi karamel2001
-
Yorumunuz için teşekkür ederim. Yok almaya kendi gelecek,ama getirmede sıkıntı yaratacak. İlla gidip almamı isteyecek. Ben de onun getirmesini istiyorum. En kötü ihtimalle gidip alırım ama bu sefer alışır rahata,onu istemiyorumAdamın sorumluluğu kendi gelip alıcak tabi. Siz bu admaın hizmetlisi değilsiniz ki, hiç üstünüze alınmayın. Tırı vırı çekerse de kendi gelmedi dersiniz olur biter. Biraz rahat olun, artık boşandınız adam sorumluluğunu yapar veya yapmaz sizin derdiniz değil onun derdi bu.
Paşa paşa gelip alacak, paşa paşa da bırakacak. İster 10 km, ister 500 km olsun. Yaşları uygun olsa otobüsle giderler, onları karşılar alır gezdirir vs. Ama önünüzdeki bi 6-7 yıl bu pek mümkün değil.Merhaba arkadaşlar. Bilen bilir eski eşimle boşanma davamız görüldü. Bugün yarın kesin karar çıkar. Daha önce de konu açmıştım,çocukları sen getir demişti. Kendi gelip alacak ama getirirken sıkıntı yapacak eminim. İznim bitti ben getiremem,sen gelip al diye. Ben de sorumluluklarını yerine getirsin istiyorum. Aynı şehirde otursak sorun değil. Şimdi ben öğrenmek istiyorum,kendisinin alıp kendisinin mi getirmesi lazım? İleride başıma çocuklarını almaya gelmedi diye iş çıkarmasını istemiyorum.
O zaman çocukları getiriyor musun diye sor hayır derse hiç tartışmaya girme ara şikayet et böyle böyle alışcak alışamıyosa almicakYorumunuz için teşekkür ederim. Yok almaya kendi gelecek,ama getirmede sıkıntı yaratacak. İlla gidip almamı isteyecek. Ben de onun getirmesini istiyorum. En kötü ihtimalle gidip alırım ama bu sefer alışır rahata,onu istemiyorum
Çocuklarımı teslim etmedi diye polise gidersiniz o zmn da. Aldığı gibi bırakması gerekiyorYorumunuz için teşekkür ederim. Yok almaya kendi gelecek,ama getirmede sıkıntı yaratacak. İlla gidip almamı isteyecek. Ben de onun getirmesini istiyorum. En kötü ihtimalle gidip alırım ama bu sefer alışır rahata,onu istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?