Ilerısı ıcın dıyorumErkeksiz kalsa ölecek hastalığı mı bu? İnsan azcık soluklanır. Dinlenir.
Zaman her şeyin ilacı.Ilerısı ıcın dıyorum
Yahu zaten yeni boşandım demişsin. Hangi süreçte kiminle görüşecektin zaten? Az bi ara ver. 2 ay evli kalmışsın zaten demek ya sende ya karşı tarafta bir sıkıntı vardı. Bi anlamaya çalış, bi soluklan. Hemen yarın birine güvenmek zorunda değilsin ki?Arkadaslar 2 ay evlı kaldım yenı bosandım sukur bu surecte kımseyle gorusmedum bugun bırısı bı tanıdıgım var gorusurmusun dedı ıstemıyorum dedım bıdaha kıme guvenıp bıdaha yola cıkarım bn bılmıyorum
Erkeksiz yaşayamam sendromumu bu ?
Yeni boşanmışsınız zaten, bi durun zaman geçsin. Güvenirsiniz elbet.
Konu sahibi biriyle görüştürme teklifini reddetmiş zaten. Sendromluk bir durum yok yani şu an.Erkeksiz kalsa ölecek hastalığı mı bu? İnsan azcık soluklanır. Dinlenir.
Nisanın başında başka bir adam için konu açmışsın.Arkadaslar 2 ay evlı kaldım yenı bosandım sukur bu surecte kımseyle gorusmedum bugun bırısı bı tanıdıgım var gorusurmusun dedı ıstemıyorum dedım bıdaha kıme guvenıp bıdaha yola cıkarım bn bılmıyorum
Yeni boşanıp, hemen kime güvenicem diye hayıflanıp, konu açacak raddeye gelmek, net sendromdurKonu sahibi biriyle görüştürme teklifini reddetmiş zaten. Sendromluk bir durum yok yani şu an.
Bence biraz bekle, kafanı dinle. Bi daha güveneceğin birini elbette bulursun karşı cins 3 milyar insan var. Mümkünse doğal ortamında gözlemleyebileceğin birileriyle görüş zamanı gelinceArkadaslar 2 ay evlı kaldım yenı bosandım sukur bu surecte kımseyle gorusmedum bugun bırısı bı tanıdıgım var gorusurmusun dedı ıstemıyorum dedım bıdaha kıme guvenıp bıdaha yola cıkarım bn bılmıyorum
Bosanma sureciniz ne kadar surdu? Neden bosandiniz?Arkadaslar 2 ay evlı kaldım yenı bosandım sukur bu surecte kımseyle gorusmedum bugun bırısı bı tanıdıgım var gorusurmusun dedı ıstemıyorum dedım bıdaha kıme guvenıp bıdaha yola cıkarım bn bılmıyorum
2 sene surdu evlenınce anlasamadımBosanma sureciniz ne kadar surdu? Neden bosandiniz?
Tesekkur ederımYine boşanmış kadın linçleme başlamış boşandı diye yalnız kalmak aşk hayatından uzak durmak zorunda mı? Konu sahibi hislerine güven ve ne istiyorsun ona karar ver sınırlarını iyi belirle lovebombinglere kanma
suan ıstemıyorum ılerısı ucın ddmBence biraz bekle, kafanı dinle. Bi daha güveneceğin birini elbette bulursun karşı cins 3 milyar insan var. Mümkünse doğal ortamında gözlemleyebileceğin birileriyle görüş zamanı gelince
Bnmde yenı ama korkuyotumBoşanalı bir yıl oldu hala etkisi geçmedi kimseyi hayatına alacak düşünceye giremedim. İlerisi için kaygılanmayın zamanla o etki azalır zaten şu an çok erken.
Ztn eskı evlendıgımlede dogal ortamda gorustum ne demek ıstıyosunBence biraz bekle, kafanı dinle. Bi daha güveneceğin birini elbette bulursun karşı cins 3 milyar insan var. Mümkünse doğal ortamında gözlemleyebileceğin birileriyle görüş zamanı gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?