• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sonrası

nurose

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
590
210
53
Selamlar

Gecen hafta açtığım konudan sonra su an baba evindeyim eşimin ve ailesinin zerre umrunda değil. Eşim hala bana ailem diyor hiç bir pismanlik yok. Hala kendilerini haklı görüyorlar .Ailesi ne beni ne de ailemi aramadı .yazıklar olsun

Allah bunların hesabını sorsun onlardan beni ne hale düşürduler.

Boşanipta çok mutlu olan var mı ? Ben simdi nasil unutacagim bunlari .Çok kötüyüm biraz desteğe ihtiyacım var sanırım

Son düzenleme:
nurose nurose merhaba..
Çok taze olduğundan üzüntünüzü anliyorum.. Zamanla herşeyi geride bırakacaksınız.. Birlikte geçirdiğiniz zaman mı, şu anki zaman mı? Hangisini tercih ederdiniz? Evlilik eziyet çekmek değildir, gözyaşı dökmek degildir... Hayatın sonu değil, belki de sizin için güzelliklerin yeni bir başlangıcı ;) kendinizi üzüp yıpratmayın.. Beni aramiyo, ailesi aramiyo pişman mi değil mi düşüncelerinden sıyrılın lütfen..

nurose nurose merhaba..
Çok taze olduğundan üzüntünüzü anliyorum.. Zamanla herşeyi geride bırakacaksınız.. Birlikte geçirdiğiniz zaman mı, şu anki zaman mı? Hangisini tercih ederdiniz? Evlilik eziyet çekmek değildir, gözyaşı dökmek degildir... Hayatın sonu değil, belki de sizin için güzelliklerin yeni bir başlangıcı :KK66: kendinizi üzüp yıpratmayın.. Beni aramiyo, ailesi aramiyo pişman mi değil mi düşüncelerinden sıyrılın lütfen..
Bu kadar rahat olmaları beni çok sinirlendiriyor. Çok üzülüyorum emeklerime
Inşallah güzel olur bundan sonrası

:cry:

Kizlarr:olamaz:

Canım çok taze daha. Yanlış hatırlamıyorsam eşin annene gitmene mı laf etmişti?
O konunun sahibi sen misin?
Bence ailesi aramayacak.. ama eşin bir süre sonra pişman olucaktır. Biraz sakin olmaya çalış ortada ayrılmak için ciddi bir sebep yok. Zamana bırak ve ailende kalıp biraz kafanı dinle bence.

Boşadım. Ailesi hiiiç aramadı. Bir helallik için bile babamı veya beni aramadılar. İş bittiği an üzerimden bir ağırlık kalkmıştı adeta hafiflemiştim. Şuan yeniden evleniyorum çok mutluyum maşşallah çok şükür. Hiiiiiç umudunuzu kaybetmeyin. Hikayenizi bilmiyorum ancak bu aşamaya geldiyseniz zor zamanlar geçirmişsinizdir. Siz bir kadınsınız ve kadın yeter ki istesin. Herşey mümkün. Dimdik durun yalnız değilsiniz. Rabbim yardımcınız olsun.

Ay bunlar ev alan, krediyi sana ödeten ama evi senin ya da kocanın üzerine yapmayan aile di mi? Sessiz kal, geri adım atma bence. Eğer çok biliyorlarsa da ödesinler ev borcunu. Resmen hamal bulmuşlar.

Okadar cok mutlu insan varki bosanma sonrasinda .. iskence gibi bi evlilige devam etmek dahami mantikli sizce? Insanlar bosanma sonrasi en azindan tecrube ediniyor ilerdeki es seciminde daha guzel sonuclar alabiliyor , dilerim sizde mutlu olursunuz

Selamlar

Gecen hafta açtığım konudan sonra su an baba evindeyim eşimin ve ailesinin zerre umrunda değil. Eşim hala bana ailem diyor hiç bir pismanlik yok. Hala kendilerini haklı görüyorlar .Ailesi ne beni ne de ailemi aramadı .yazıklar olsun

Boşanipta çok mutlu olan var mı ? Ben simdi nasil unutacagim bunlari .Çok kötüyüm biraz desteğe ihtiyacım var sanırım

Lütfen ilk konularımı oku nasıl acı çekiyordum gece uyuyamıyor sabah acı ile uyanıyordum. Şuan kuş gibi hafifim daha ilk dava bile.gorulmedi ama sırtımdan sanki dağ gibi yuk kalkti

Boşadım. Ailesi hiiiç aramadı. Bir helallik için bile babamı veya beni aramadılar. İş bittiği an üzerimden bir ağırlık kalkmıştı adeta hafiflemiştim. Şuan yeniden evleniyorum çok mutluyum maşşallah çok şükür. Hiiiiiç umudunuzu kaybetmeyin. Hikayenizi bilmiyorum ancak bu aşamaya geldiyseniz zor zamanlar geçirmişsinizdir. Siz bir kadınsınız ve kadın yeter ki istesin. Herşey mümkün. Dimdik durun yalnız değilsiniz. Rabbim yardımcınız olsun.
Amin inşallah
Herkes layigini bulur inşallah

Okadar cok mutlu insan varki bosanma sonrasinda .. iskence gibi bi evlilige devam etmek dahami mantikli sizce? Insanlar bosanma sonrasi en azindan tecrube ediniyor ilerdeki es seciminde daha guzel sonuclar alabiliyor , dilerim sizde mutlu olursunuz
Evet öyle tabi inşallah
Su acılar geçer

Canımm kendine zaman tanı. Bu yangın geçer tabi ki zamana ihtiyacın var. Kendine saygı duy sana böyle davrananlar umrunda bile olmasın.

Benim yaşadıklarım seninkinden daha kötüydü ilk zamanlar çok ağladım ex kişi yüzünden şimdi acım azaldı ufacık bir sızı ve bizim için özel zamanlarda azıcık bir içim burkuluyor sonraki gün geçiyor. Hangi acı geçmiyor ki rabbim derdi verirse dermanı da verir. Dermansız dert vermesin inş.
Bu süreçte kendine yapılan haksızlıkları düşün. Bu dünyada mutlu bile olsa kul hakkına girmiş sayılırlar. O yüzden mazlumun ahı kimsede kalmaz.
Herşey yaşanması gerektiği gibi yaşandı ve bitti.
Bu olaydan öğrendiklerinle devam et yola. Herşey imtihan ve yolculuk bence.
İnan ayni evimde kalıyorum yokluğunu hiç hissetmedim. Demek ki sadece almış vermemiş bana birşey...
Sen de acın azaldığında mantığını dinle barışmak istese bile mantığınla hareket et.
Kendine karşıdakinden daha çok değer ver ozaman herşey başka oluyor.
İnş haksızlığa uğrayan bütün insanlar mutlu olur :)

Önür boyu onun ailesini ve onu sırtında taşıyıp yine de kıymet vermeyeceklerdi belki ilerde daha çok üzülecektin belki böylesi hayırdır belki şer gibi gözüksede...
Çok çok mutlu ol insanların çok daha zor dertleri var hastalık gibi
Her haline şükret ve dua et.

Ben bosanali 2 aya yaklasacak. Dusun zamanini bile bilmiyorum.Yaklasik 5 aydir ailemleyim ve inanilmaz mutluyum , Allahima cok sukue sabaha kadar uyuyamiyordum tam 14 kg aldim. 38 beden bir kadinken 44 bedene ciktim. Benim eski pislikte babami bir kac kez aradi o kadar aileside beni yalandan bir sefer aradi. Biz hic muhatabimiz olarak gormedik bile. Kesinlikle hafifleyeceksin vak gör. Sonra bu gunleri dusunup ah keske bu kadar gec kalmasaydim diyeceksin.

Ustelik siz calisam bir kadinsiniz. Emin olun cok daha kolay olacaktir sizin icin. Akliniza gelimce ve uzulunce sunu dusunun ya sizi daha fena bir hale getirseydi ?

Boşanıp şu an sevgilisiyle çok mutlu olan bir arkadaşım var. Sonsuza kadar üzülecek değilsiniz..

Selamlar

Neden boşandınız vs bilmiyorum ama boşandım yıllar oldu çok ta iyiyim.
Bir gün bile pişman olmadım bosandığıma.
Çok kötü şeyler yaşadım ama unuttum.

Back
X