• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sonrası

Tabi ki cok mutluyum.bosanmaya karar verdigim saniyede bile mutluydum.
Mutsuz olacaksam neden bosanayim ki?
Ne ailesi ne kendisini kafama takip 1 gunumu bile ziyan etmem degerliyim ben simdi yeniden evleniyorum cok sukur daha da mutluyum

Selamlar

Gecen hafta açtığım konudan sonra su an baba evindeyim eşimin ve ailesinin zerre umrunda değil. Eşim hala bana ailem diyor hiç bir pismanlik yok. Hala kendilerini haklı görüyorlar .Ailesi ne beni ne de ailemi aramadı .yazıklar olsun

Allah bunların hesabını sorsun onlardan beni ne hale düşürduler.

Boşanipta çok mutlu olan var mı ? Ben simdi nasil unutacagim bunlari .Çok kötüyüm biraz desteğe ihtiyacım var sanırım
Bende aile faktörü madde bağımlılığı ve şiddet yüzünden boşandım aynı şekilde arayıp soran olmadı oğullarını haklı buldular hatalarını görmezden geldiler hep ne hissettiğini anlıyorum ama sana şu kadarını söyleyeyim boşandığım gün adliyenin önünde kalabalık bir arkadaş grubumla dans ettik :D sonrasında da çok mutluydum özgürdüm sadece ben vardım kendim için yaşadım sonra öyle güzel bir insan çıktı ki karşıma yaşadığım acıların mükafatı gibi hiç düşünme geri adım atma seni sevse gerçekten değer verse bir şekilde yeniden kazanmaya çalışırdı ...

Selamlar

Gecen hafta açtığım konudan sonra su an baba evindeyim eşimin ve ailesinin zerre umrunda değil. Eşim hala bana ailem diyor hiç bir pismanlik yok. Hala kendilerini haklı görüyorlar .Ailesi ne beni ne de ailemi aramadı .yazıklar olsun

Allah bunların hesabını sorsun onlardan beni ne hale düşürduler.

Boşanipta çok mutlu olan var mı ? Ben simdi nasil unutacagim bunlari .Çok kötüyüm biraz desteğe ihtiyacım var sanırım
canim geçmiş olsun , üzülme değmiyor bunlara , ben varım ekimde boşandım .
Dünya başıma yıkılmıştı sanki ama şuan çok mutluyum .
Onsuz hayat geçemez ölürüm sanmistim , onsuz nefes alabiliyorum .
Dünyaya yeniden gelmiş gibiyim , tabi arada aklıma geliyor , keske bu asamaya gelmeseydim diyorum .
Ama bir bakıyorum uzuldugum

Cooook mutlu oldugumu soyleyemem ama Allah'in verdigi nimetlere nankorluk edemem. Ayrildiktan 1.5 yil sonra tekrar asik oldum ama henuz cok genctim (22) aramizda ulkeler olunca anlasamayinca 6 ay sonra ayrildik (mesafeden suren iliskiydi zaten) okuluma baslamistim ayrilinca hem ugrasi hem kendimi gelistirme amacindaydim. Cok guzel bir ise girdim evimi aldim o isyerinden is arkadasimla gorusmeye basladik oda 6 ay surdu (hem turk degildi hemde baska sebepler vardi) son gorustugum insana hic birzaman kalbimden sevemedim mantik evliligi olur olursa diye baktim ama onunda olacagi yoktu (3 ay surdu). Suan yaklasik 2 yildir hayatima kimseyi almadim cunku cok yoruyo beni guvensizlik saygisizlik vs vs... Biraktim evlilik dusuncelerinide (bu arada 7yil bitti ayrilali).. Suan tekrar okula basladim 2 yillik egitimdeyim diplomami yukseltiyorum. Kendi dilimde degil (fransizca), meslegimin yabanci dilini okuyorum (hollandaca ve ingilizce). Bu benim icin yine bi kendimi gelistirme yine bi ugrasi oluyor. Dinime yoneldim, ibadetlerimi tam yapmaya calisiyorum... Bu boslugumu boyle dolduruyorum ve cocugumla.. Zaten nasipse gelecektir beyefendi :)

Cok uzun olmus dersin oz gecmisimi yaziyorum o_O
Sana diyecegim su ki ilk zamanlar cok skntili oluyo kendine yakistirabildigin ugrasilara gir.. Nebilim okul kurs dans is vs vs... Ve aklina ikide bir ben tekrar evlenicekmiyim kimle nasil hayaller hayaller... Soyle dusun evlilik den yeni ciktim uzun bi yol aldim biraz dinlenmeliyim bu biraz 6 ay olabilir 6 yil olabilir ama sird evlenmek icin evlenme... Allah yardimcin olsun canim

Teşekkür ederim inşallah benim içinde hayırlısı olur inşallah kolay atlatirim. Avukata verdim bende hala esimin ailesinden ses yok .Eşim de boş boş gel diyor nasıl gittoysen öyle gel diyor .seviyeye bakın ah ah

Teşekkür ederim inşallah benim içinde hayırlısı olur inşallah kolay atlatirim. Avukata verdim bende hala esimin ailesinden ses yok .Eşim de boş boş gel diyor nasıl gittoysen öyle gel diyor .seviyeye bakın ah ah
Anaa giz benimkide oyle dediydi.. :KK11:
Hemde ev tutup dosedikten sonra:işsiz:

evliliğimi sonlandırma düşüncesindeyim mutsuzum hala annesinin lafından çıkmayan cahil bi adamla evliyim ben böyle değildim diyorum nasıl musallat ettim bunu kendime diyorum pişmanlıklarımı sıralamakla bitiremiyorum çocuk istedim madem evlendim tekrar evlenemem çocupum olsun dedim onuda nasip etmedi kalbi durmus dün aldılar bilmiyorum ki kime ne yaptım kafamda önü ardı kesilmeyen sorular

evliliğimi sonlandırma düşüncesindeyim mutsuzum hala annesinin lafından çıkmayan cahil bi adamla evliyim ben böyle değildim diyorum nasıl musallat ettim bunu kendime diyorum pişmanlıklarımı sıralamakla bitiremiyorum çocuk istedim madem evlendim tekrar evlenemem çocupum olsun dedim onuda nasip etmedi kalbi durmus dün aldılar bilmiyorum ki kime ne yaptım kafamda önü ardı kesilmeyen sorular
her şeyde bir hayır var üzülmeyin lütfen .
Bitirmek istoyorsaNiz bitirin kendinizi yıpratmayın .
Allahım nasip ettiyse size kısmet olur çocuk .
Ben de çok çırpındım çocuğum olsun ayrılsam bile yine isterim diye dua ettim hep , allah nasip etmedi bana .
Sadece kendim icin istedim o çocuğu , babasız büyümesini bile hic takmamışım , onun geleceğini düşünmemişim , sadece evlat hasretini gidermek istemişim .
Şimdi diyorum iyi ki olmamış , iyi ki onun hayatına sebep olmamışım.
Çok mutluyum ayrıldım çocuğum yok ama nefes alıyorum , ve bir daha çocuğumun olmama fikri beni hic üzmüyor :))hayırlıysa allahım versin diyorum yoksa olmasın baş göz üstüne .

her şeyde bir hayır var üzülmeyin lütfen .
Bitirmek istoyorsaNiz bitirin kendinizi yıpratmayın .
Allahım nasip ettiyse size kısmet olur çocuk .
Ben de çok çırpındım çocuğum olsun ayrılsam bile yine isterim diye dua ettim hep , allah nasip etmedi bana .
Sadece kendim icin istedim o çocuğu , babasız büyümesini bile hic takmamışım , onun geleceğini düşünmemişim , sadece evlat hasretini gidermek istemişim .
Şimdi diyorum iyi ki olmamış , iyi ki onun hayatına sebep olmamışım.
Çok mutluyum ayrıldım çocuğum yok ama nefes alıyorum , ve bir daha çocuğumun olmama fikri beni hic üzmüyor :))hayırlıysa allahım versin diyorum yoksa olmasın baş göz üstüne .
Bende aynı sizin gibi düsünüyordum çocuk olsun ben bakarım dedim seve seve anne de baba da olurum dedim ama henüz kalbi durmamısken aldırrr bosanalım dedi belki de o zoruna gitti allahın aldı bebeğimi inanın ki halimi yasamıssınız bilirsiniz bunları hak etmedim diyorum demek ki bende kötüymüsüm ki böylesine rastlamısım

Bende aynı sizin gibi düsünüyordum çocuk olsun ben bakarım dedim seve seve anne de baba da olurum dedim ama henüz kalbi durmamısken aldırrr bosanalım dedi belki de o zoruna gitti allahın aldı bebeğimi inanın ki halimi yasamıssınız bilirsiniz bunları hak etmedim diyorum demek ki bende kötüymüsüm ki böylesine rastlamısım
yok canim kötüyüm başıma geldi diye bakma , bu benim sınavımdi yüzümün akıyla üstesinden geldim , elimden geleni yaptim de ,
İcn rahat olsun , asla kendini suçlama hic bir kadın ayrılmak için evlenmez ,
Eminim ki elinizden geleni yapmışsınız , karakteri oturmamış , ana kuzusu eşlerle karşılaştık ne yazık ki .
Bir omur onlarla yaşasınlar bizden uzak .

yok canim kötüyüm başıma geldi diye bakma , bu benim sınavımdi yüzümün akıyla üstesinden geldim , elimden geleni yaptim de ,
İcn rahat olsun , asla kendini suçlama hic bir kadın ayrılmak için evlenmez ,
Eminim ki elinizden geleni yapmışsınız , karakteri oturmamış , ana kuzusu eşlerle karşılaştık ne yazık ki .
Bir omur onlarla yaşasınlar bizden uzak .
Çok haklısın tşk ederim desteğin için çok sağol

Back
X