Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aile faktörü madde bağımlılığı ve şiddet yüzünden boşandım aynı şekilde arayıp soran olmadı oğullarını haklı buldular hatalarını görmezden geldiler hep ne hissettiğini anlıyorum ama sana şu kadarını söyleyeyim boşandığım gün adliyenin önünde kalabalık bir arkadaş grubumla dans ettikSelamlar
Gecen hafta açtığım konudan sonra su an baba evindeyim eşimin ve ailesinin zerre umrunda değil. Eşim hala bana ailem diyor hiç bir pismanlik yok. Hala kendilerini haklı görüyorlar .Ailesi ne beni ne de ailemi aramadı .yazıklar olsun
Allah bunların hesabını sorsun onlardan beni ne hale düşürduler.
Boşanipta çok mutlu olan var mı ? Ben simdi nasil unutacagim bunlari .Çok kötüyüm biraz desteğe ihtiyacım var sanırım
canim geçmiş olsun , üzülme değmiyor bunlara , ben varım ekimde boşandım .Selamlar
Gecen hafta açtığım konudan sonra su an baba evindeyim eşimin ve ailesinin zerre umrunda değil. Eşim hala bana ailem diyor hiç bir pismanlik yok. Hala kendilerini haklı görüyorlar .Ailesi ne beni ne de ailemi aramadı .yazıklar olsun
Allah bunların hesabını sorsun onlardan beni ne hale düşürduler.
Boşanipta çok mutlu olan var mı ? Ben simdi nasil unutacagim bunlari .Çok kötüyüm biraz desteğe ihtiyacım var sanırım
Anaa giz benimkide oyle dediydi..Teşekkür ederim inşallah benim içinde hayırlısı olur inşallah kolay atlatirim. Avukata verdim bende hala esimin ailesinden ses yok .Eşim de boş boş gel diyor nasıl gittoysen öyle gel diyor .seviyeye bakın ah ah
her şeyde bir hayır var üzülmeyin lütfen .evliliğimi sonlandırma düşüncesindeyim mutsuzum hala annesinin lafından çıkmayan cahil bi adamla evliyim ben böyle değildim diyorum nasıl musallat ettim bunu kendime diyorum pişmanlıklarımı sıralamakla bitiremiyorum çocuk istedim madem evlendim tekrar evlenemem çocupum olsun dedim onuda nasip etmedi kalbi durmus dün aldılar bilmiyorum ki kime ne yaptım kafamda önü ardı kesilmeyen sorular
Bende aynı sizin gibi düsünüyordum çocuk olsun ben bakarım dedim seve seve anne de baba da olurum dedim ama henüz kalbi durmamısken aldırrr bosanalım dedi belki de o zoruna gitti allahın aldı bebeğimi inanın ki halimi yasamıssınız bilirsiniz bunları hak etmedim diyorum demek ki bende kötüymüsüm ki böylesine rastlamısımher şeyde bir hayır var üzülmeyin lütfen .
Bitirmek istoyorsaNiz bitirin kendinizi yıpratmayın .
Allahım nasip ettiyse size kısmet olur çocuk .
Ben de çok çırpındım çocuğum olsun ayrılsam bile yine isterim diye dua ettim hep , allah nasip etmedi bana .
Sadece kendim icin istedim o çocuğu , babasız büyümesini bile hic takmamışım , onun geleceğini düşünmemişim , sadece evlat hasretini gidermek istemişim .
Şimdi diyorum iyi ki olmamış , iyi ki onun hayatına sebep olmamışım.
Çok mutluyum ayrıldım çocuğum yok ama nefes alıyorum , ve bir daha çocuğumun olmama fikri beni hic üzmüyor :))hayırlıysa allahım versin diyorum yoksa olmasın baş göz üstüne .
yok canim kötüyüm başıma geldi diye bakma , bu benim sınavımdi yüzümün akıyla üstesinden geldim , elimden geleni yaptim de ,Bende aynı sizin gibi düsünüyordum çocuk olsun ben bakarım dedim seve seve anne de baba da olurum dedim ama henüz kalbi durmamısken aldırrr bosanalım dedi belki de o zoruna gitti allahın aldı bebeğimi inanın ki halimi yasamıssınız bilirsiniz bunları hak etmedim diyorum demek ki bende kötüymüsüm ki böylesine rastlamısım
Çok haklısın tşk ederim desteğin için çok sağolyok canim kötüyüm başıma geldi diye bakma , bu benim sınavımdi yüzümün akıyla üstesinden geldim , elimden geleni yaptim de ,
İcn rahat olsun , asla kendini suçlama hic bir kadın ayrılmak için evlenmez ,
Eminim ki elinizden geleni yapmışsınız , karakteri oturmamış , ana kuzusu eşlerle karşılaştık ne yazık ki .
Bir omur onlarla yaşasınlar bizden uzak .