Ne guzel yazmışsınız duygularima tercüman olmuşsunuz .Kına yakmamış henüz .Bunalimdaymis niye bilmyrm.Beni sevdiği için olmadığı kesin ama.Belki elalem ne der dsuncesi birde oglumuzdan ayrıldı oda olabilir.Güçlü bir insan degoldi onu biliyrm zaten.Fakat dediğiniz gibi öyle mucadele etti ki boşanmaya.İki ay oldu neredeyse .İki Aydr annesiyle benim ilmik ilmik isledigim evde yaşıyorlar.Onlar Rabbime havaleler zaten.Bosanmasam yine boşanmzdm.Bu sefer ben teklif ettm bosanalm diye.Cunku son 3 kavgadr bıçakları saklamaya baslamistimAaa sizi hatırladım. Lütfen psikolojik destek alın. Gerçekten şu an ben bile inanamadım boşandığınız. Öyle bir bağımlılıktı sizinkisi. Eşiniz sizden boşanınca kına yaktı mı bari.
Gerçekten sizin için çok sevindim bir meslektaşımın bu durumda olması beni üzmüştü. Eminimki şimdi bebeğinize çok güzel bir hayat vereceksiniz. Emin olun çok pişman olacak bu tarz insanlar asla mutlu olamazNe guzel yazmışsınız duygularima tercüman olmuşsunuz .Kına yakmamış henüz .Bunalimdaymis niye bilmyrm.Beni sevdiği için olmadığı kesin ama.Belki elalem ne der dsuncesi birde oglumuzdan ayrıldı oda olabilir.Güçlü bir insan degoldi onu biliyrm zaten.Fakat dediğiniz gibi öyle mucadele etti ki boşanmaya.İki ay oldu neredeyse .İki Aydr annesiyle benim ilmik ilmik isledigim evde yaşıyorlar.Onlar Rabbime havaleler zaten.Bosanmasam yine boşanmzdm.Bu sefer ben teklif ettm bosanalm diye.Cunku son 3 kavgadr bıçakları saklamaya baslamistim
Bir an önce tedavi ol. Bu adamın kapını çalması uzun sürmez. O güne kadar güçlenmen lazım, ucuz yalanlarına kanmamak için.Ne guzel yazmışsınız duygularima tercüman olmuşsunuz .Kına yakmamış henüz .Bunalimdaymis niye bilmyrm.Beni sevdiği için olmadığı kesin ama.Belki elalem ne der dsuncesi birde oglumuzdan ayrıldı oda olabilir.Güçlü bir insan degoldi onu biliyrm zaten.Fakat dediğiniz gibi öyle mucadele etti ki boşanmaya.İki ay oldu neredeyse .İki Aydr annesiyle benim ilmik ilmik isledigim evde yaşıyorlar.Onlar Rabbime havaleler zaten.Bosanmasam yine boşanmzdm.Bu sefer ben teklif ettm bosanalm diye.Cunku son 3 kavgadr bıçakları saklamaya baslamistim
Gerçekten sizin için çok sevindim bir meslektaşımın bu durumda olması beni üzmüştü. Eminimki şimdi bebeğinize çok güzel bir hayat vereceksiniz. Emin olun çok pişman olacak bu tarz insanlar asla mutlu olama
Bir an önce tedavi ol. Bu adamın kapını çalması uzun sürmez. O güne kadar güçlenmen lazım, ucuz yalanlarına kanmamak için.
AliyorumHatırladım sizi. Psikolojik destek alın bence.
Amin.Cok teşekkür ederimBu saaten sonra o size 7 kat elden saha yabancı. Hiç kimse kendisi. Cesaret vermek içim yazmışsınız ama ölüm çıkar bu evden demişsiniz. Bence kimse sizi bu konuda örnek almasın. Başlı başlına bağırması bile ayrılmak için sebepken siz yok yere kendinize neler yaşatmışsınız. Psikolojik destek alın mutlaka. Umarım bundan sonra her şey şahane olur.
Amin çok teşekkür ederimmAdiniza sevindim. İhtimal vermeyenlerden biri de bendim acikcasi. Lakin boyle bir adim attiysaniz kurtulusunuz da yakindir. Psikolojik destek alin, gerisini zamana birakin. Su akar; yolunu bulur. Yeni hayatinizda oglunuzla bitimsiz mutluluklar diliyorum.
Harika bir haber.Amin çok teşekkür ederimm
Amin ins ins tez vakitte atlatırımCok sasirdim bosanmana ve sevindim. Ölün çıkmadan çıkabilmişsin o evden.
Zamanla atlatirsin iyi ki kurtulmuşum dersin.
Amin canmsnz teşekkür ederim güzel duaniz için.Sizin için çok mutlu oldum.
Kalan hayatınızda Allah ayağınıza taş değdirmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?