şuanlık avukat tutmaya gücüm yok canım barodan avukat alınıyomuş ama nasıl bilmiyorum.
Merhaba,
Ben evleneli 1 yıl oldu ve eşimle 3.5 ay gibi kısa bir süre beraber yaşadıktan sonra eşimin ailesinin beni istememesi ve oğullarına baskısı sonucu boşanıyoruz!Tabi ben burada en büyük suçluyu eşim olarak görüyorum.Çünkü bir erkek karısına sahip çıkarsa kimse buna cesaret edemez!İlk davamız görüldü,ancak ben çok sıkıntılı günler geçiriyorum.Psikolojim çok bozuk,insanlara olan güvenimi kaybettim.Başta en yakınlarım olmak üzere sırf boşanıyorum diye boşanmış kadın olacağım diye benden yüz çevirdiler!Kimin dost kimin düşman olduğunu anlamakta zorluk çekiyorum,herkes dedikodu peşinde çünkü!
Sizler,boşananlar veya boşanmak üzere olan arkadaşlarım bu günleri nasıl atlattınız/atlatıyorsunuz?Daha çok gencim ve bundan sonra hayatta beni neler bekliyor bilmiyorum!Biraz da hassasım sanırım.Mesela boşandıktan sonra yeni bir hayat kurmak,yeni bir evlilik yapmak imkansız mı?
Benim durumumda olan arkadaşlarım içinde iyi tavsiyelerinizi bekliyorum,teşekkürler...[/QUO
evlilik bana göre tamamen şans işi arkadaşım ben ilk evliliğimi 2 yıl çıktım sevdiğim biriyle yaptım 8 yıl katlanabildim :)
şimdi 2.evliliğimi yaptım 3 yıl oldu problemlerimiz yokmu var ama benim eşim kaynanamın ağzına bakmaz arada mesafeyi o koyar bazen arar napıyosunuz diye iyiyim der nesliye veriyorum der hatta kaynanam bundan şikayetçidir.genelde sitedeki sorunları okuyorum çok şükür diyorum aradıklarında tel açmadığı bile olur yani benimkide çocuğunun manyağı :)) benimle ilgilenmezz aman nerelere geldimm
diyeceğim şu kii mükemmeli bulmak zor ama evleniiyosunnunutuluyo ama unutturacak birini bulmak tabi en zoru :)
merhaba arkadaşlar.16 senelik evliyim.eşim haziran ayında hiç haberim yokken bana boşanma davası açtı.neymiş efendim aramızda kültür farklılığı varmış boşanma kağıdında birtek bunu yazmıştı.15 yaşındada bir oğlum var bu arada.16 senede başka çocuğunuz olmadımı diyecek olursanız 4 kere eşim tarafından zorla kürtaj olmak zorunda kaldım .ilk duruşmamız geçtiğimiz ay oldu kendisi hiç konuşmadı sadece dinledi .
mahkemede bende boşanmak istediğimi söyledim.haftaya ikinci duruşmamız var.çok korkuyorum .eşim hem emniyet müdürü aynı zamanda öğretim görevlisi.senelerdir benim üzerimde bu ünvanları kullanarak beni aşağıladı.şiddet gördüm kimselere anlatamadım ,benim annelik hakkımı elimden aldı yaşım 40 bu saatten sonra artık çocuğum olmaz istememde zaten.bütün mal varlığını erkek kardeşinin üzerine yapmış.mahkemede bunu ıspat etmeye çalışacaz.ailesinden hiç kimse ne beni nede oğlumuzu sormuyor eşim alevi ailesi senelerdir alevi olmadığım için beni istemedi.bunu açık açık yüzümede söylediler.torunlarını bile arayıp sormuyorlar.ne yazıkki.işin komik tarafı ne biliyormusunuz mahkemede bana şahitlik yapacak arkadaşlarımda kardeş gibi yakın olduğumuz,bana bu günlerimde destek olan alevi arkadaşlarım.o kadar kötüyümki anlatamam .ne yapacağımı,nafakayla nasıl geçineceğimi bilmiyorum.eşim 4 milyara yakın para alıyor devlet bana ve oğluma 700 milyon tedbir nafakası bağlıyor çok yazık.
aileniz nasıl karşıladı sana destek oldularmımerhaba,
ben evleneli 1 yıl oldu ve eşimle 3.5 ay gibi kısa bir süre beraber yaşadıktan sonra eşimin ailesinin beni istememesi ve oğullarına baskısı sonucu boşanıyoruz!tabi ben burada en büyük suçluyu eşim olarak görüyorum.çünkü bir erkek karısına sahip çıkarsa kimse buna cesaret edemez!ilk davamız görüldü,ancak ben çok sıkıntılı günler geçiriyorum.psikolojim çok bozuk,insanlara olan güvenimi kaybettim.başta en yakınlarım olmak üzere sırf boşanıyorum diye boşanmış kadın olacağım diye benden yüz çevirdiler!kimin dost kimin düşman olduğunu anlamakta zorluk çekiyorum,herkes dedikodu peşinde çünkü!
Sizler,boşananlar veya boşanmak üzere olan arkadaşlarım bu günleri nasıl atlattınız/atlatıyorsunuz?daha çok gencim ve bundan sonra hayatta beni neler bekliyor bilmiyorum!biraz da hassasım sanırım.mesela boşandıktan sonra yeni bir hayat kurmak,yeni bir evlilik yapmak imkansız mı?
Benim durumumda olan arkadaşlarım içinde iyi tavsiyelerinizi bekliyorum,teşekkürler...
dualara ınanırsınız galıba valla ben ınternette bı dua buldum onu okuyorum cok etkılıymıs gıdenı gerı getırmek ıcın ısteyen varsa adını verebılırım
7 yıllık evliyim.eşimin çok hataları oldu.kumar dışında başka bir sorunumuz olmadı.sonuçta hep birilerine gebe kaldık.2senedir herşey çok güzeldi ve herşey düzeldiğine emin olmuştum.
yine bir yalanını yakaladım.ne kadar itiraz etsede inanmıyorum.
bu eksisi herşeyi alıp götürdü.şuan karar verme aşamsındayım.ailem en büyük destekçim. ben çalışmıyorum ve kendime öz güvenim hiç kalmadı.
hep düzelecek,düzeldi ümidiyle bu seneye kadar geldim ama yok yoruldum.
yinede bir tarafım kabul edemiyor ondan ayrı kalmayı.
ikimizde bunalıma girdik.7 yıldan sonra onsuz bir hayat yeniden başlamak zoruma gidiyor.
bu iletten kurtaramadı kendini ve işin kötüsü kumar alışkanlığını kabullenmiyor.
çokkk kötüyüüüüm çooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?