- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi ToprakAnA2014
-
Bosansin mi dedim hangi nerde yazmisim ..ne kadar çabuk boşanmasının doğru karar oldugunu söyleyebiliyorsunuz..kk da acaip bi boşatma hobisi var,deli oluyorum valla
Aldığı hediyeyi madem gördünüz kafasına fırlataydınız kim demiş kaba şiddete hayır kime aldıysa onuda araştır.
ne kadar çabuk boşanmasının doğru karar oldugunu söyleyebiliyorsunuz..kk da acaip bi boşatma hobisi var,deli oluyorum valla
Tesekkur ederim allah rzi olsun.Mevla evliliğiniz hayırlıysa eşinize hidayet versin, değilse size güç kuvvet dirayet versin inşaallah
Kadın evli mi bekar mı, eşine sordun mu hiç hangi akla hizmet hediye almış, yahu Allah akıl fikir versin ben erkek olsam eşimi hamileyken asla üzmezdim vicdanım kaldırmazdı sanırım.Biliyorum kime aldigini. Arastirdim pek bisey cikmadi acikcasi..varsa da allaha havale ediyorum.m
Boşanmak en son çare olmadı sonradan durup düşünmek yerine önce bir düşündünüz ve öz eleştiri yaptınız mı? Ilk ne zaman bozulma uğramaya başladı bu iş? Hatalar karşılıklıdır. bir bebek var ortada bitirmek ciddi bir karar bu nasıl bir koca nasıl bir eş? Sanki bireyler eksik basit özetle iletişim kopukluğu olabilir ama destek almayı denediniz mi? Kendinize hamilelikten sonra tekrar bakmaya başlayıp o Neşeli günlerinize dönmeye çalıştınız mı hiç? Romantik bir yemek Sofrası bir sürpriz ne bileyim ben çok Üzücü bebeği olan birinin boşanması
Atrkadasim bosanma karari aldim yazmis.boşanmayı düşünüyor ve doğru karar almışsın demişsiniz..oyle değilse aldıgı dogru kararın ne oldugunu düşünerek yazdınız
Ben bir karar aldim zaten bosanayim mi diye sormadim ki kimseye sende aldigim kararin arkasında durarak bana destek verdin bunun için tesekkur ederim .. Lütfen polemiğe gitmeyinBen biOTE="hayatbenibastanyarat, post: 38797556, member: 573743"]Bosansin mi dedim hangi nerde yazmisim ..
Dogru bir karar aldigini soyledim sadece.. Bosan demedim.
Canım çok sessiz misin? Aradın mı hiç nerdesin diye yada böyle avazın çıktığı kadar bağırdın mı çok sessiz geldin bana.
Atrkadasim bosanma karari aldim yazmis.
Bende dogru bir karar almissin dedim..
Bide since bu adam cocuguna babalik edebiliryor mu konusahibinin yazdiklarini okumadiniz mi polemik aramayin zira ben o havada degilim..
Gercekten bunlari yazmadan gecemiyecem ne kadar cesaretli bir annesiniz. Rabbim hep. Dik yurumeyi nasip etsin size bilmm icimden geldi..Biz yanindayken babalik yapamiyor en azindan haftasonlari daha kaliteli zaman geçirir cocugumla diye düşünüyorum.. Haklisiniz herkes farklı düşünüyor sonuçta ben mucadelemi verdim defalarca denedim olmadi ve bunu bilmiyor arkadaş belki de cabasiz görmüştür beni .. Ama ben dediğimiz gibi zaten verdim kararimi.
dGercekten bunlari yazmadan gecemiyecem ne kadar cesaretli bir annesiniz. Rabbim hep. Dik yurumeyi nasip etsin size bilmm icimden geldi..
Boyle dimdik annelere bayiliyorum..
Kadınlar susmazlar hep vardır dicekleri siz artik onunla konusmaktan bile vazgecmissiniz.kafanizda tamamen bitirmissiniz yani yazdiklarinizdan ben öyle anlıyorum.destek diyorsunuz ya bi insani kafadan silince kalpte hiclesir ayni şekilde kalpten silincede kafada hiclesir.kafanizdan silmis olmaniz sizin en buyuk desteginiz olacak.bu zor zamanlarinizi kolay atlatacaginizi dusunuyorum ve diliyorum.bebeginiz ve sizin içinde hayırlı olacaksa umarım düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?