boşanma süreci , desteğinize ihtiyacım var kızlar..

boşanmayı düşünüyor ve doğru karar almışsın demişsiniz..oyle değilse aldıgı dogru kararın ne oldugunu düşünerek yazdınız

Boşanmak en son çare olmadı sonradan durup düşünmek yerine önce bir düşündünüz ve öz eleştiri yaptınız mı? Ilk ne zaman bozulma uğramaya başladı bu iş? Hatalar karşılıklıdır. bir bebek var ortada bitirmek ciddi bir karar bu nasıl bir koca nasıl bir eş? Sanki bireyler eksik basit özetle iletişim kopukluğu olabilir ama destek almayı denediniz mi? Kendinize hamilelikten sonra tekrar bakmaya başlayıp o Neşeli günlerinize dönmeye çalıştınız mı hiç? Romantik bir yemek Sofrası bir sürpriz ne bileyim ben çok Üzücü bebeği olan birinin boşanması

ne kadar çabuk boşanmasının doğru karar oldugunu söyleyebiliyorsunuz..kk da acaip bi boşatma hobisi var,deli oluyorum valla

Haklilar canım bizim elle tutulur bir yuvamiz yok mesela en ggeç 12 de dönmesi gerektiği işinden dönmedi aile dostlarimiz var kafa dengi orada eglencesine bakiyot ..

Ben biOTE="hayatbenibastanyarat, post: 38797556, member: 573743"]Bosansin mi dedim hangi nerde yazmisim ..
Dogru bir karar aldigini soyledim sadece.. Bosan demedim.[/QUOTE]
Ben bir karar aldim zaten bosanayim mi diye sormadim ki kimseye sende aldigim kararin arkasında durarak bana destek verdin bunun için tesekkur ederim .. Lütfen polemiğe gitmeyin

Canım çok sessiz misin? Aradın mı hiç nerdesin diye yada böyle avazın çıktığı kadar bağırdın mı çok sessiz geldin bana.

Bunların hepsini deneyip ince eleyip sık dokudum ailem ve cevremdeki bir çok kişi çok sabir ettiğimi söylüyor ve artik karsimda bir caba yok..ve geriye kalan vaktim kıymetli artik benimde

boşanmayı düşünüyor ve doğru karar almışsın demişsiniz..oyle değilse aldıgı dogru kararın ne oldugunu düşünerek yazdınız
Atrkadasim bosanma karari aldim yazmis.
Bende dogru bir karar almissin dedim..
Bide since bu adam cocuguna babalik edebiliryor mu konusahibinin yazdiklarini okumadiniz mi polemik aramayin zira ben o havada degilim..

Ben biOTE="hayatbenibastanyarat, post: 38797556, member: 573743"]Bosansin mi dedim hangi nerde yazmisim ..
Dogru bir karar aldigini soyledim sadece.. Bosan demedim.
Ben bir karar aldim zaten bosanayim mi diye sormadim ki kimseye sende aldigim kararin arkasında durarak bana destek verdin bunun için tesekkur ederim .. Lütfen polemiğe gitmeyin [/QUOTE]
Arkadas polemik yaratmak istiyor galiba sizin yazilarinizida okumamis ..

Canım çok sessiz misin? Aradın mı hiç nerdesin diye yada böyle avazın çıktığı kadar bağırdın mı çok sessiz geldin bana.

Kadına kendi tezgahindan çakmak hediye etmiş ama tezgahin yer sahibi patronu sayiliyor güyao ddemiş ver diye.. O da vermismis napsaymis ekmeğini yediği adama karsi mi gelseymis bunun gibi bir suru ivir zivir.

Sessizlik konusunda da son bir senedir konuşarak kavga ederek vs çok yiprandim çok cabaladim cigliklarimi hic duymadi..

Şimdiki sessizlik vazgeçilmiş bir sessizlik..artik ben biraktim bitti ne yapmak istiyorsa yapabilir benden cikti artik.

Sen vicdanen rahatsan içinde hiç bir keşken olmayacağına eminsen Yürü.. Kimse seni tutamaz
Çocuğunu kendi sevginle büyüt hem Analık Babalık yap ona...
Klişe olacak ama gençsin, güzelsin seni olduğun gibi sevecek kaderinde belki de başka biri var bazen hayatı çok da zorlamamak Lazım... senin için Hayırlısı olsun benliğinden gelen sesi dinle...
Hakettiğin hayatı yaşayabilmek için kendine bir fırsat veriyorsun böyle bak

Atrkadasim bosanma karari aldim yazmis.
Bende dogru bir karar almissin dedim..
Bide since bu adam cocuguna babalik edebiliryor mu konusahibinin yazdiklarini okumadiniz mi polemik aramayin zira ben o havada degilim..

Biz yanindayken babalik yapamiyor en azindan haftasonlari daha kaliteli zaman geçirir cocugumla diye düşünüyorum.. Haklisiniz herkes farklı düşünüyor sonuçta ben mucadelemi verdim defalarca denedim olmadi ve bunu bilmiyor arkadaş belki de cabasiz görmüştür beni .. Ama ben dediğimiz gibi zaten verdim kararimi.

Gercekten bunlari yazmadan gecemiyecem ne kadar cesaretli bir annesiniz. Rabbim hep. Dik yurumeyi nasip etsin size bilmm icimden geldi..
Boyle dimdik annelere bayiliyorum..

Kadınlar susmazlar hep vardır dicekleri siz artik onunla konusmaktan bile vazgecmissiniz.kafanizda tamamen bitirmissiniz yani yazdiklarinizdan ben öyle anlıyorum.destek diyorsunuz ya bi insani kafadan silince kalpte hiclesir ayni şekilde kalpten silincede kafada hiclesir.kafanizdan silmis olmaniz sizin en buyuk desteginiz olacak.bu zor zamanlarinizi kolay atlatacaginizi dusunuyorum ve diliyorum.bebeginiz ve sizin içinde hayırlı olacaksa umarım düzelir

[QÇok ama E="YESpainNOgain, post: 38797706, member: 647608"]Sen vicdanen rahatsan içinde hiç bir keşken olmayacağına eminsen Yürü.. Kimse seni tutamaz
Çocuğunu kendi sevginle büyüt hem Analık Babalık yap ona...
Klişe olacak ama gençsin, güzelsin seni olduğun gibi sevecek kaderinde belki de başka biri var bazen hayatı çok da zorlamamak Lazım... senin için Hayırlısı olsun benliğinden gelen sesi dinle...
Hakettiğin hayatı yaşayabilmek için kendine bir fırsat veriyorsun böyle bak [/QUOTE]

Cok ama çok tesekkur ederim evet ben yeterince zorladim sanirim bu evliligi ki dogumdan sonra kurtarmak icin hicbir cabasi olmadi esimin sanki o dabitsin istiyor..yada ne biliyim bana gostermedigi o sevgiyi gidip esimize dostumuza anlatiyor ben karimi cok seviyorum diye bana gelip anlattiklari zaman sasirsamda oyledir tabi diyip gecistiriyorum etrafa iyi bir izlenim birakiyor ve bu tavri son zamanlarda hepten tiksindirdi beni.

Gercekten bunlari yazmadan gecemiyecem ne kadar cesaretli bir annesiniz. Rabbim hep. Dik yurumeyi nasip etsin size bilmm icimden geldi..
Boyle dimdik annelere bayiliyorum..
d

Çok ama çok tesekkur ederim beni onure ettiniz.. Bende sasiriyorum amaanne olunca anladim ki anne olmak bunu gerektiriyormus meger.. :)

Zaten artik konusamiyoruz ki beni anlamamak için ayri bir caba harciyor sanki :) aslında10 ggündür konusmuyoruz esinle zaten ayda iki yada uç gün neşeli ve iyiyizdir gerisi hep limoni ama bu kez ben cavalamayinca hepten koptu bağlar görüyorum.. Ben benim için kılını kıpırdatmayan biri için daha fazla bir şey yapmak istemiyorum.. Ve evet ilk defa bu kadar kararliyim ..

Ama korkuyorum beni ne bekliyor ?
Aliskanliklarimi nasıl unutucam ki var mi bir aliskanlik o da meçhul..

Karmasik yasiyorum su siralar ondan desteğinize basvurdum çok tesekkur ederim sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…