- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
- Konu Sahibi ToprakAnA2014
-
Arkadaşım şu an bende seninkine yakın bir sıkıntı içerisindeyim 14 yıllık evliyim ama çocuklar olunca tek başına karar alamıyorsun allahım buda bir süreçtir inşallah fazla yıpranmadan atlatırız diye dua ediyorum eşimi seviyorum ama bazen bu sevgi canımı acıtıyor sende dua et inşallah eşin hatasını anlar senin ve çocuğunun kıymetini bilir hemen ayrılığa karar verme bence biraz zamana bırak evindende ayrılma araya dahada soğukluk girer rabbim yardımcın olsun
Nacizane fikrim evlilik terapileri yardım alırsanız belki düzelme olabilir tabii eliniz kabul ederse. Hemen pes etmeyin böyle hem size hemde evladınıza yazık..
YA ARTIK ŞU adamaHer evlilikten olduğu gibi sorunlar olmasına rağmen güzeldi .. Ta ki hamile kalana kadar o gözlerimin içine bakan adam gitti yerine gamsiz vurdum duymaz bir adam geldi..benim için geldiği bu şehir sanki onu buyulemis gibi oldu..
Bilmiyorum neyle basladi ne için basadi bu bitmek bilmeyen kavgalar..
Hamile iken ailemle aramin onun ve ablamin tartismasi sonucu aramizin acik olmasına rağmen günlerce sabahlara kadar beni evde tek bıraktı üstelik o tartismada onun yaninda olmuştum bedelini boyle odetti bana.dedim ki belki de yıprandı alttan alan birazda ben olmalıyım. Ben alttan aldikca daha fazlasi daha fazla sini yapti ..ilgi yok sohbet yok beraber birşeyler yapabilmek yok.
. Dedimki hamileyim doğurunca daha iyi olur herşey o da streslidir bekledim bekledim yapayalnız.. Doğurduktan sonra tek ortak mekanimiz ayni yatakti o da gitti .. Sen rahat edemezsin diye gitti bastan ameliyatliydim sonradanda bebeğinin gaz sancilari nedeniyle uykusuzluk şikayetiyle ..artik arzulanan bir kadim bile değildim..
kendimi kotu hissediyordum defalarca dile getirdim ama nankorlukle suclandim zira beyimiz tüm maddi ihtiyaclarimizi karsiliyordu ya manevi ihtiyaclarimiz ?
Oğlumu günde bir yada iki günde bir kucagina alip sadece 10 dk sevip birakiyordu..bir bady ya da bir oyuncak bile kendi akil edip almadi..ne zaman dediysem ben ddiysem aldi..o da ilk dememde olmadi hic bir zaman..
ha bir de caalistigi ortama oradaki arkadaslarina cok kaptirdi kendini..onlarin günlerc şoförlüğünü yaptida sırf beraber vakit geçirebilmek adina alisverise gidelim dediğimde bile bize yoktu vakti ..paramiz vardi herşeyi ben tek basima alabilirdim yada ona sipariş edebilirdim ne gerek vardi ona göre..
Kafam çok daginik karisik yazmis olabilirim özür dilerim hepinizden.. Demem o ki biz hic aile olamadik cabaladikca battim bir bataklikta gibi.kendime olan guvenimi saygimi yitirdim..eve geldiğinde sadece oyun oynayip uyurdu. A tabi calistigi renkli ortamin cazibesine kapilmasi da cabasi..hic aldatilmayi kondurmadim ama orada bir suru bayan arkadasi olduğunu biliyordum benim agrima giden onalara o kadar kibar davranan adam karisinin yüzüne bile bakmiyordu..en çok canimi acitan olaylardan biri ise bizim aramiz kotu iken ( ilgi istiyordum sadece) bir bayan arkadasina doğum gunu hediyesi alması canimi yakmisti zira dogumumda bir kuru karanfil bile almamisti bana..
Demem o ki bosaniyorum ...
Sali gunu dava acacagim o bilmiyor..
Kararliyim blöf yaptigimi düşünmesindiye o gungün ssöyleyeceğim verdikten sonra..
Kendimi yalniz birakilmis tek basima doğurmuş, ozguvensiz ve çirkin hissediyorum..oysa ben herkese gore çok güzelim..
Ama kocam bana bunu hissettiriyor k i1,5 ssenedir naz yapamiyorum ..gulumseyemiyorum iletişim kuramiyorum..
Bunalmis bir hal sezdim esinizde. Size soguk davranmasinin tek sebebi ablalarinizin kavga etmis olmasi mi?
Bir sürectir gecebilir belki. Esinizle tatile gidin imkaniniz varsa. Tatil gercekten ise yariyormus, tecrübe eden arkadaslar var.
Hemen pes etmeyin, bu gecici bir süre gibi geliyor bana. Cünkü elle tutulur birsey yok. Tamam dargin ve kirginsiniz, haklisinizda belki ama esinizde nihayetinde bir insan. Ortada aldatilma yok, fiziksel siddet yok, psikolojik siddet yok. Yani tam olarak birsey yok, sadece bunalmissiniz ikinizde, yipranmissiniz. Biraz enerjiye ihtiyaciniz var, yenilige ihtiyaciniz var gibi. Ailelerden biraz uzak durun, söyle kendi basiniza kalin. Bazen ailelerimiz bilmedende olsa evliliklerimizi etkileyebiliyor.
O zamanda böyleyse keske gitseymis ya da ayrılsaymıssınız benim suan sevdiğim erkekte cok takıntılı ve ben artık deli gibi Sevmeme rağmen bırakma kararı aldım.. sizinkiyse cok büyük bi boyutu eevlilik.. ailenizin desteğine ihtiycanız var belki de onlara da danısın pisman olacağınız bisey yapmayın hem kendiniz hem cocuğunuz icin..
Ben yorumları hayretler içinde okuyorum ya. Kadınların çok güzel klişe Bahaneleri var erkekler hakkında. Bu seferki de erkeklerin doğum ve lohusa psikolojisi hakkında amma yüz veriyorsunux şu erkeklere. daha neler duyacağız bakalım. Konu aSahibi sizi de çok takdir ettim ne istediğinizi bilen birisiniz
YA ARTIK ŞU adamaKOCAM DEMEYİ KES CANIM YA
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM VE DÜŞÜNDÜM DE FAZLA BİR BOŞLUĞA DÜŞMEZSİN NİTEKİM adam ZATEN HİÇ YANINDA OLMAK İSTEMEMİŞ NE ZAMAN BOŞLUĞA KAPILACAK OLSAN YALNIZLIĞINI HATIRLA VE AMAAANN ZATEN YOKLUĞU VARLIĞI BİRDİ DE GEÇAz kaldi canim..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM VE DÜŞÜNDÜM DE FAZLA BİR BOŞLUĞA DÜŞMEZSİN NİTEKİM adam ZATEN HİÇ YANINDA OLMAK İSTEMEMİŞ NE ZAMAN BOŞLUĞA KAPILACAK OLSAN YALNIZLIĞINI HATIRLA VE AMAAANN ZATEN YOKLUĞU VARLIĞI BİRDİ DE GEÇ
Zaten bi surecte bunu cok tekrarliyorum kendime kirginliklarimi hatirluyorum icimdeki aci dusundugum an geciyor.. Dogum yaptigim gun bir cicek bile almamisti ustelik ben dogum yaptim iki saat sonra eve uyumaya gitti ben hastanedeyken.
Allah vicdan versin bu adama.
o bebek için ne yanıp tutuşanlar var.
bizim çocuğumuz olsa heralde eşim bana bile bırakmaz o kadar çok istiyor.
siz hava almak için gidiyorsanız bişey diyemem ama evde küçük bebek varken zaten o gitsin siz niye gidiyorsunuz.Bir kere markete gittim ona birakip burnumdan getirdi nerde kaldim diye..marketten tatil istemişti cikarken aradi nerde kaldin diye geliyorum dedim nasil market alisverisiyse yarim saattir dedi döndüm surat 5 karisti .. Güya cani tatli istemiş te ondan boyle davranmis çocuğa bakmak zor geldi biliyorum ..üstüne bi daha sen gitme ben giderim markete dedi ..halbuki ne zaman ekmek lazim vs lazim desem sengit ben gidemem der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?