Dilekçeyi nerden bulacağız neye göre dolduracağız benim de olmam gerekli mi hiçbir şey bilmiyorumAnlaşmalı boşanma protokolü hazırlayıp imzalayacaksınız, adliyeye onunla ve bir anlaşmalı boşanmak istiyoruz yazan dilekçe ile başvuracaksınız, eğer avukat tutmayıp kendiniz halledecekseniz.
Peki dava süresince kendi yaşadığım şehire dönebilir miyim bir bilginiz var mıBence bir avukata danışın. O size boşanma protokolü ve dilekçeyi hazırlayıp versin, mahkemeye verir eşiniz, daha sonra duruşma gününde ikinizin de katılması gerekiyor duruşmaya.
Zaten anlaşmalı olduğu için bir celsede bitecek.Peki dava süresince kendi yaşadığım şehire dönebilir miyim bir bilginiz var mı
Evet ya ne büyük aşkla ne büyük güvenle evleniyor insan tabi ki çok güzel mutlu evlilikler de var siz kötü düşünmeyin ama 360 derece dönende bknz:benim eşimKonularinizi daha önce okumustum bi teşekkür konusu yazmıştiniz sozlunuze şimdi boşanma hayat böyle işte burda evlilikten boşanmaya kadar konular yazılıyor sonumdan tedirgin olmaya başladım artık allah hakinizda hayırlısını versin umarım hersey güzel olur sizin icin
Amin teşekkür ederimallah kolaylık versin
İnternette anlaşmalı boşanmalar üç aya yakın sürer yazıyor ama o Bilgi genel her zaman olmayan bir Bilgi mi acabaZaten anlaşmalı olduğu için bir celsede bitecek.
Evet malesef işte heran herkes donebilirmis neyse siz üzülmeyin ins daha mutlu bir hayatın olurEvet ya ne büyük aşkla ne büyük güvenle evleniyor insan tabi ki çok güzel mutlu evlilikler de var siz kötü düşünmeyin ama 360 derece dönende bknz:benim eşim
Nasıl yani protokolde ekli hangi günler göreceği onu önemsemiyor muAnlasmali olarak adliyeye gittik eski esimle be adliyenn karsisinda dilekce yazdirilacak yerler var. Dilekceyi yazip adliyeye gidip davanizi aciyorsunuz anlasmali olarak dilekce dahil toplam 500 fln tutuyor. 1 ay snrasna gun veriliyor ama isterseniz davayi actiktan snra gidip daha one alabililiyorsunuz
Dava gunu gelince de tek celsede 2 dakika da bitiyor evlilik.
Bu arada hakim babanincocugun hangi gun ve saatlerde gorecegini orada belirliyor.
Nasıl yani protokolde ekli hangi günler göreceği onu önemsemiyor mu
Hayır yarın açıcam davacı benim ve protokolde sadece haftasonları annenin yaşadığı şehirde diye ibare ekledik hakim buna rağmen kendi karar vermek ister mi
Çocuk zaten 1,5 aylık anne bakımına muhtaçHakim cocuk ıcın ne ıyı olacaksa onu goz onune alır bence. Sızın eklediğiniz Eke gore de verebilir Kendı ınsıfıyatıne gore de. Biliyorsunuz ki bosanma ve velayet cok ayrı. Oncelıklerı cocugun psikolojisi.
Çocuk zaten 1,5 aylık anne bakımına muhtaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?