- 1 Aralık 2017
- 288
- 330
- 53
- 45
Sadece haftasonu olarak belirttikVelayet otomatik sizde ama bebegın ıhtıyacları ve ruhsal gelısımı hatta Bı cok sey ıcın hakim Kendı kararını verebilir. Anlasmalı davada prosodur nasıl onu bılmıyorumda. Sadece haftasonları kac saat gorebılecek saat belırttınız mı?
Tam birbuçuk yıldır her hafta her haftasonu binbirtürlü sıkıntı yaşıyorum bu evlilikte tabi ki boşanacaktım ama kızım için bir şans verdim Eşimde bu şansı kullanamadı boşanınca yere yapışmadım diye sızlanmadım diye mi garip geldi ?Bebek küçükken gerginlikler çok oluyor. Umarım aşabileceğiniz şeylerde aşarsınız.
Bu kadar net ve olayı atlatmış gibi olmanız bana garip geldi.
Tabi ki yere yapışmayacaksın... güçlü olacaksın.. demek ki çok bıkmışsın her şeyden ben seni anlıyorum.. üzülmüyor bile insan yaşadıklarından sonra gözden çoktan çıkartmış oluyorsun o aşamaya geldiğinde..Tam birbuçuk yıldır her hafta her haftasonu binbirtürlü sıkıntı yaşıyorum bu evlilikte tabi ki boşanacaktım ama kızım için bir şans verdim Eşimde bu şansı kullanamadı boşanınca yere yapışmadım diye sızlanmadım diye mi garip geldi ?
Nasıl yani protokolde ekli hangi günler göreceği onu önemsemiyor mu
Ne bileyim aklım çıkıyor ne nafaka istedim ne de sadece benim emeğimle kurulmuş bütün o evden ne bir çöp sadece kızımın hakları tamamen bende olsun ben zaten babasına görme demem ama resmî tatillerde falan verirler ilerde diye üzüldüm o kadar1,5 aylık çocuk yatılı verilmez zaten merak etme.
İstiyorum ki kızım alkol ne korku ne bilmesin o yüzden benim ne yaşadığımın ne hissettiğimin önemi YokTabi ki yere yapışmayacaksın... güçlü olacaksın.. demek ki çok bıkmışsın her şeyden ben seni anlıyorum.. üzülmüyor bile insan yaşadıklarından sonra gözden çoktan çıkartmış oluyorsun o aşamaya geldiğinde..
Ne bileyim aklım çıkıyor ne nafaka istedim ne de sadece benim emeğimle kurulmuş bütün o evden ne bir çöp sadece kızımın hakları tamamen bende olsun ben zaten babasına görme demem ama resmî tatillerde falan verirler ilerde diye üzüldüm o kadar
Benim avukat tutacak param yoktu dilekçe yazdırdım. 100 lira ona verdim. Mahkeme masrafı da 266 lira alıyorlar. Dilekçeyi mahkemeye veriyorsun ücreti ödüyorsun. Önce mahkeme tarafından inceleniyor. Eve gönderiyorlar. Sonra tekrar günü belli olunca tekrar gününü gonderiyorlar. Analsmali oldugu için aynı gün bosanma gerçekleşiyor. Ben şubatta verdim dilekçeyi. Mayısta gün verdiler. Tabi öne almak isterseniz tekrar bir dilekçe veriyorsunuz. Birlikte gidip. O zaman daha erken olabilirmerhabalar dün yaşanan bazı tartışma ve gerginlikler sonucu artık kesin olarak boşanma kararı aldık bu süreç hakkında tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum olacak cevaplarsa çok sevinirim
Öncelikle ilk adım nasıl oluyor eşim bugün gidecek adliyeye sadece onun gitmesi yeterli mi anlaşmalı boşanma olacak
Velayet bende olacak tabi bebek çok küçük olduğu için ama ben şehir dışında yaşayacağım görmek için geldiği günler geri şehir dışına kendi yaşadığı şehre götürebilir mi ki ben götürmemesi benim yaşadığım yerde görmesi taraftarıyım
Birde bu süreç adım adım nasıl ilerliyor avukatlık masrafı vs bilen varsa anlatabilir mi ?
Evet çok güçlü geldiniz.Tam birbuçuk yıldır her hafta her haftasonu binbirtürlü sıkıntı yaşıyorum bu evlilikte tabi ki boşanacaktım ama kızım için bir şans verdim Eşimde bu şansı kullanamadı boşanınca yere yapışmadım diye sızlanmadım diye mi garip geldi ?
evet güçlü geldiniz. Ben olsam duygudaşa bağlarım. Hemen her tartışmada kendime hayatı zindan ediyorum elimde olmadan a..Tam birbuçuk yıldır her hafta her haftasonu binbirtürlü sıkıntı yaşıyorum bu evlilikte tabi ki boşanacaktım ama kızım için bir şans verdim Eşimde bu şansı kullanamadı boşanınca yere yapışmadım diye sızlanmadım diye mi garip geldi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?