Boşanma süreci yardım :(

h-y-l

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
125
74
13
30
Merhaba kızlar . Geçen günde boşanmalı miyim die konu acmıştım . Kararımi verdim ve boşanma davasini açtım bugün . Fakat eşimi tüm sosyal hesaplarımdan sildim . Ama gene duramıyorum bakıyorum arkadaşlar çok sevmiştim ben onu . Çok değer verdim . Onun mutlu olduğunu bni ve oğlumu Takmadigini görünce deliriyorum . Bukadar çabuk mu silebilmis oğlunu ve beni . Lütfen bana kızmayın hersey okadar hızlı gelişti ki suan o bizsiz mutlu oldukça ben deliriyorum haketmiyorum bunu diyorum. Sizden yardım istiyorum bu durumu nasıl asabilirim ???

Herkes aynı derecede etkilenmiyor malesef üzmeyin kendinizi gerçekten zamanla anısı bile kalmayacak.

Sevgi de deger vermekte karsilikli olunca anlamli..adam mutluysa yapcak birsey yok tabiki uzuleceksin cokta zor bi surec ama herseyden once annesin sen iyi olacaksin ki cocugunda iyi olsun her karanlik gecenin bir sabahi var elbet gececek bu surec ogluna kocaman saril onla teselli bul

Herkes aynı derecede etkilenmiyor malesef üzmeyin kendinizi gerçekten zamanla anısı bile kalmayacak.
Of inşallah cnm . Burdaki herkez bnm akrabam sanki ablam kardeşim gbi oldu . İnanın birbirimizi tanımıyoruz ama sizin desteklerinin ben ayaktayim.çok saolun

belki içten içe çok üzgündür bunu bilemezsiniz. çünkü erkek milleti öyle biz kadınlar gibi üzüntüsünü cok belli edemiyor odunluk kanlarında oldugu için. bence zamana ihtiyacınız var diğer arkadaşlarında dediği gibi.

Çok sagolun okurken gözlerim doldu . Allah kimsenin başına vermesin

Of inşallah cnm . Burdaki herkez bnm akrabam sanki ablam kardeşim gbi oldu . İnanın birbirimizi tanımıyoruz ama sizin desteklerinin ben ayaktayim.çok saolun

Neticede insanız hepimizin başına her şey gelebilir.İnsan olmak destek olmak gerek birbirimize.Özümüz iyi olsn yeter canım.Her zaman dertleşmek istediğinde bana yazabilirsin

Mutlu olduğunu nereden biliyorsunuz, bazıları sadece gösteriş yapar. Takılmayın onun mutluluk ya da mutsuzluğuna, siz mutlu olmaya çalışın.

Bunlari yasaman normal. Once dibe vuruyorsun sonra yukari cikiyorsun. Dibe vurulmadan yukari cikilmiyor. O da bosanmanin verdigi ozgurlukle once yukari cikacak sonra dibe vuracak. Zamanla goreceksin. Sabret. Cok sabret.
Sabır ve zman . Ama dayanacak gücüm yok artık ölsem yeridir. Ama yavrum var ona iyi bakamaz o

Bu zamanda iki sevgili iliskilerini sonlandirdiginda sosyal medyadan birbirlerini merakindan takip ettiklerine gore, sizin bu durumunuzda cok normal..

Sonucta bir evlilik gecirdiniz, bu durumub huznunu yasiyorsunuz..

En kisa zamnada duygusal anlamda toparlanirsiniz insallah..

Kolay değil elbette. .
Dimdik durun. .
Zamanla geçecek. .

Bu hissettiklerin çok doğal aşama aşama iyi olacaksın.

İlk olarak nasıl mutlu, bizden nasıl vazgeçer?

Gitti mi gerçekten bitti mi?

Pislik herif, Allah'ından bulsun.

Artık daha iyiyim, onsuz daha huzurluyum gerçekten.

Ve son olarak iyi ki bitmiş...

Böyle ilerleyecektir sanırım

Mutluluklar dilerim yeni yaşamınızda..

İnşallah okadar cnm yaniyo ki . Anlatamam olum tek care gibi gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…