İnşallah cnm .. canım çok yaniyoZaman herşeyin ilacıdır.
Geçecek herşey gececek.
Of inşallah cnm . Burdaki herkez bnm akrabam sanki ablam kardeşim gbi oldu . İnanın birbirimizi tanımıyoruz ama sizin desteklerinin ben ayaktayim.çok saolunHerkes aynı derecede etkilenmiyor malesef üzmeyin kendinizi gerçekten zamanla anısı bile kalmayacak.
Merhaba kızlar . Geçen günde boşanmalı miyim die konu acmıştım . Kararımi verdim ve boşanma davasini açtım bugün . Fakat eşimi tüm sosyal hesaplarımdan sildim . Ama gene duramıyorum bakıyorum arkadaşlar çok sevmiştim ben onu . Çok değer verdim . Onun mutlu olduğunu bni ve oğlumu Takmadigini görünce deliriyorum . Bukadar çabuk mu silebilmis oğlunu ve beni . Lütfen bana kızmayın hersey okadar hızlı gelişti ki suan o bizsiz mutlu oldukça ben deliriyorum haketmiyorum bunu diyorum. Sizden yardım istiyorum bu durumu nasıl asabilirim ???
Çok sagolun okurken gözlerim doldu . Allah kimsenin başına vermesinSevgi de deger vermekte karsilikli olunca anlamli..adam mutluysa yapcak birsey yok tabiki uzuleceksin cokta zor bi surec ama herseyden once annesin sen iyi olacaksin ki cocugunda iyi olsun her karanlik gecenin bir sabahi var elbet gececek bu surec ogluna kocaman saril onla teselli bul
Of inşallah cnm . Burdaki herkez bnm akrabam sanki ablam kardeşim gbi oldu . İnanın birbirimizi tanımıyoruz ama sizin desteklerinin ben ayaktayim.çok saolun
Tmm cnm bnm :) teşekkür ederim tekrardanNeticede insanız hepimizin başına her şey gelebilir.İnsan olmak destek olmak gerek birbirimize.Özümüz iyi olsn yeter canım.Her zaman dertleşmek istediğinde bana yazabilirsin
Sabır ve zman . Ama dayanacak gücüm yok artık ölsem yeridir. Ama yavrum var ona iyi bakamaz oBunlari yasaman normal. Once dibe vuruyorsun sonra yukari cikiyorsun. Dibe vurulmadan yukari cikilmiyor. O da bosanmanin verdigi ozgurlukle once yukari cikacak sonra dibe vuracak. Zamanla goreceksin. Sabret. Cok sabret.
Evladin icin guclu olmalisin. Oldu yasamiyor farzet onu. Boyle daha kolay oluyor.Sabır ve zman . Ama dayanacak gücüm yok artık ölsem yeridir. Ama yavrum var ona iyi bakamaz o
İnşallah okadar cnm yaniyo ki . Anlatamam olum tek care gibi gelioBu hissettiklerin çok doğal aşama aşama iyi olacaksın.
İlk olarak nasıl mutlu, bizden nasıl vazgeçer?
Gitti mi gerçekten bitti mi?
Pislik herif, Allah'ından bulsun.
Artık daha iyiyim, onsuz daha huzurluyum gerçekten.
Ve son olarak iyi ki bitmiş...
Böyle ilerleyecektir sanırım
Mutluluklar dilerim yeni yaşamınızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?