Boşanma süreci yardım :(

Sadece siz kendinizi iyileştirebilirsiniz.
Geçmez derseniz geçmez daha da kötüye gider.
Önünüze bakmaya çalışırsanız daha kolay atlatırsınız.
Evladınız var. Çok daha kolay olacak sizin için..
Aslında şanslı olan sizsiniz çünkü evladınızla birliktesiniz.
Kısa vadede mutlu olsun üzülmeyin..
İnanırsanız ve çabalarsanız çok mutlu hayatınız olacak..
Edenin de yanına kalmıyor hiç merak etmeyin..

o şu anda mutlu değil. mutluymuş numarası yapıyor ama kendini kandıramaz anca başkalarını kandırabilir.
sakin ol. zamanla her şey yoluna girecek

Bir şey sölim mi sana en temizini yaptın. Çoğu kişinin beceremediği, göze alamadığı şeyi yaptın. Davanı açtın. Kurtul ve yoluna bak. Mutlu olursun inşallah. Çünkü bu pislik insanlardan adam olmaz. Yolun açık ve bahtın iyi olsun inşallah.

Kalmasında onun yanına ya .s çok çektirdiler . Saolun teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim sizlerin bu güzl yorumları ile ayaktayim çok saolun :)

Avukatla görüştüm bende sigortasını bile kestirmiş nafaka vermemek için çalışmasa bile mahkeme kesinlikle nafaka bağlar dedi Amin oğullarımız var bizim sapasağlam durmamızı sağlayan Allah tez zamanda feraha ermeyi nasip etsin hepimize

Amin cnm . Allaha çok şükür birer evlat bağışladı Allah bize kıymetini bilelim . İsyan etmeyelim Herzmn yanındayım msj atıp dertlese blirsin :)

Amin cnm . Allaha çok şükür birer evlat bağışladı Allah bize kıymetini bilelim . İsyan etmeyelim Herzmn yanındayım msj atıp dertlese blirsin :)
Çok şükür tabiki düşük tehlikeside atlattım Rabbim bağışladı oğluşumu.İsyan etmiyorum Allah büyük bu halde bu kadar üzdü beni elbet yanına kalmaz sende her zaman yazabilirsin :)

Kolayca siyrildklarinda pisman olabilirsin... Ama sen bilirsin ne diyeyim... Allah yar ve yardımcın olsun...

Merak etme,sosyal medyadakı her resımde herkes mutlu bılıyorsun kı,sanırsın kı hayatta tek acı ceken bızız gerısı mutlu;ama görunmeyen yuzunu bılemezsın o yuzden uzulme..Sen de mutlu resımler koy ac hesabını o bakıp kıskansın..

Şuan aynn dediğiniz gbi yapıyorum .. Saolun yorum yazdığınız için :) teşekkür ederim

Seni neyse de oğluna da mı kayıtsız
Yuh
Allah böylelerine sperm vermesin
Gece gece açtım gagamı ama eşler anlaşamayabilir de evlat unutulur mu

Seni neyse de oğluna da mı kayıtsız
Yuh
Allah böylelerine sperm vermesin
Gece gece açtım gagamı ama eşler anlaşamayabilir de evlat unutulur mu
Allahıma çok şükür Allah bana bi evlat bağışladı . . Ben elimden geleni yaparım bu saatten sonra ister düşünsün ister düşünmesin .. napıyım çok denedim

Allahıma çok şükür Allah bana bi evlat bağışladı . . Ben elimden geleni yaparım bu saatten sonra ister düşünsün ister düşünmesin .. napıyım çok denedim
Senin için demedim zaten ama çocuk için baba faktörü çok nemli
Madem babalık meziyetlerinden yoksunsun çocuk yapma o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…