- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.522
- 798
İnşallah okadar cnm yaniyo ki . Anlatamam olum tek care gibi gelio
Öyle şey mi olur ya ne ölümü!?
Bir erkek uğruna..
Sen bir annesin her şeyden evvel.
Güçlü olman gerek.
Dünyaya yalnız geliyoruz, yalnız öleceğiz kimse vazgeçilmez değil.
Doğru hklisiniz ben onla gelmedim sonuçta dünyaya ...Öyle şey mi olur ya ne ölümü!?
Bir erkek uğruna..
Sen bir annesin her şeyden evvel.
Güçlü olman gerek.
Dünyaya yalnız geliyoruz, yalnız öleceğiz kimse vazgeçilmez değil.
İnşallah cnm bnm ya . İnan yıkılmış durumdayımson gülen iyi güler canim bugün aci cekmek senin payinda varsa emin ol zamanla onda kat be kati olucak o simdi belki özgurluk sarhosu biraz takmamayi ogrenirsen ogluna kenetlenirsen bi zaman sonra zamann senin lehine isleyecek tecrubeyle sabittir
Merhaba kızlar . Geçen günde boşanmalı miyim die konu acmıştım . Kararımi verdim ve boşanma davasini açtım bugün . Fakat eşimi tüm sosyal hesaplarımdan sildim . Ama gene duramıyorum bakıyorum arkadaşlar çok sevmiştim ben onu . Çok değer verdim . Onun mutlu olduğunu bni ve oğlumu Takmadigini görünce deliriyorum . Bukadar çabuk mu silebilmis oğlunu ve beni . Lütfen bana kızmayın hersey okadar hızlı gelişti ki suan o bizsiz mutlu oldukça ben deliriyorum haketmiyorum bunu diyorum. Sizden yardım istiyorum bu durumu nasıl asabilirim ???
Valla benmkide nafaka vermicem dio ama vermezsen hapis ver işin ucunda . Gönlünü ferah tut ki sen hamilesin bende yaşadım hamileyken sonra Afftim . Ama duzelmedi. Ha sana boşan demiyorum sadece başımdan geçeni anlatıyorum . Benmki duzlmedi. Ya ben hamileyken okadar üzülmeye bebegimë bisy olsaydı. O yüzden sende takma inşallah ogullarımızda güldürsün Allah yuzumuzuCanım bende 6 aylık hamileyim bebeğimin doğmasını bekliyorum dava açmak için bende takip ediyorum mutlu olduğunu gördükçe sinir oluyorum bebeğine nafaka vermeyi istemezken göz göre göre kadınlara para yediriyo canımı çok acıtıyo elbet geçicek zor olucak ama oğullarımıza sarılmamız lazım en büyük yaşama sebebimiz onlar
Psikolojik tedavi görüyorum . Obsesif im :S sinir ataklarım Var ve bosaniyorum .s ortaya karışık oldu brazSabret,zamanla her şey düzelecektir.Bu süreçte sabrın yanında psikoloji de önemli hem senin ićin hemde dünyalar tatlısı minik oğlun için.Bu yüzden bence bir psikolog desteģi de al.Nerede yaşıyorsun?
Canım bende evlendim. Herşey o kadar mükemmeldiki yani evlenene kadar. Herşey yalanmış öyle pis bi aile çıktılar ki altınlarımı herşeyimi aldılar. Eşim beni eve hapis etti. İtikatleri fena bozuk. Görümcelerim eşim hepsi el birliğiyle bana iftira attı dini nikah olarak boşandım 5 aydır annemlerdeyim 39 haftalık hamileyim. Anlaşmalı boşanma yapıcaz hiç bişey istemicem çünkü vermiyecekler biliyorum. Yeter ki benden uzak olsunlar. Allah sana da yardım etsin takma.Merhaba kızlar . Geçen günde boşanmalı miyim die konu acmıştım . Kararımi verdim ve boşanma davasini açtım bugün . Fakat eşimi tüm sosyal hesaplarımdan sildim . Ama gene duramıyorum bakıyorum arkadaşlar çok sevmiştim ben onu . Çok değer verdim . Onun mutlu olduğunu bni ve oğlumu Takmadigini görünce deliriyorum . Bukadar çabuk mu silebilmis oğlunu ve beni . Lütfen bana kızmayın hersey okadar hızlı gelişti ki suan o bizsiz mutlu oldukça ben deliriyorum haketmiyorum bunu diyorum. Sizden yardım istiyorum bu durumu nasıl asabilirim ???
Ne demek vermeyecekler yav?? O kadar acı yaşayıp bir de kolayca sıyrılmasına izin mi vereceksin? Neden korkuyorsun? olan olmuş zaten.. Ver mahkemeye, tazminat nafaka hepsini talep et, nasıl ödemek zorunda kalıyor görürsün! Mesele para değil asla... Ama haklarından vazgeçince sana madalya takmayacaklar ve emin ol sonradan pişman olacaksin...Zpost: 42445281 .!.:Canım bende evlendim. Herşey o kadar mükemmeldiki yani evlenene kadar. Herşey yalanmış öyle pis bi aile çıktılar ki altınlarımı herşeyimi aldılar. Eşim beni eve hapis etti. İtikatleri fena bozuk. Görümcelerim eşim hepsi el birliğiyle bana iftira attı dini nikah olarak boşandım 5 aydır annemlerdeyim 39 haftalık hamileyim. Anlaşmalı boşanma yapıcaz hiç bişey istemicem çünkü vermiyecekler biliyorum. Yeter ki benden uzak olsunlar. Allah sana da yardım etsin takma.
Bende öyle diyordum ama bebeğim için almayacağım. Bebeğimi zorla aldırmaya çalışmıştı. Kardeşlerimi belime vurup duruyordu bebeğime ve bana zarar veriyorlardı. Bebeğimi göstermeyeceğim bu yüzden nafakayıda gözlerine soksunlar. Şimdi nafaka verirlerse bebeğimin ve benim peşimden düşmezler..Ne demek vermeyecekler yav?? O kadar acı yaşayıp bir de kolayca sıyrılmasına izin mi vereceksin? Neden korkuyorum, olan olmuş zaten.. Ver mahkemeye, tazminat nafaka hepsini talep et, nasıl ödemek zorunda kalıyor görürsün! Mesele para değil asla... Ama haklarından vazgeçince sana madalya takmayacaklar ve emin ol sonradan pişman olacaksin...
Bu kadar saf olma kardesim ne olur ya! Bunca şeyi yapmışlar, ellerini kollarını sallayarak siyrilacaklar... Sırf zorlansinlar diye al o tazminatı, nafakayi... Mahkemede de anlat, bebeğini görmesin o insanlar... Azcik dişli olun sinmeyin nolur ya!ZehranurHifa: 42445340 .!.:Bende öyle diyordum ama bebeğim için almayacağım. Bebeğimi zorla aldırmaya çalışmıştı. Kardeşlerimi belime vurup duruyordu bebeğime ve bana zarar veriyorlardı. Bebeğimi göstermeyeceğim bu yüzden nafakayıda gözlerine soksunlar. Şimdi nafaka verirlerse bebeğimin ve benim peşimden düşmezler..
Canım babam yüzünden sesimi çıkaramıyorum adam bunalıma girdi hiç birimizle konuşmuyor. Sadece onları başımızdan def etmek istiyor. Nafaka falan istemiyor anlayacağın. Bişey demiyorum üstüne gitmek istemiyorum. Onların nasıl insanlar olduklarını çok iyi anladım allahlarından bulsunlar. Nafaka falan umrumda da değil artık zaten. Kendimi yiyip bitirmek istemiyorum bebeğimi düşünüyorum sadeceBu kadar saf olma kardesim ne olur ya! Bunca şeyi yapmışlar, ellerini kollarını sallayarak siyrilacaklar... Sırf zorlansinlar diye al o tazminatı, nafakayi... Mahkemede de anlat, bebeğini görmesin o insanlar... Azcik dişli olun sinmeyin nolur ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?