- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Olsun. Gun gelir o da olur. Insallah Allah'ım bunlari yanlarina kar birakmayacak. Surum sürüm sürümsünler. Hayallerin gercek olur neden olmasin sen yeter ki iste gülümEvet bendim maalesef yemediğim hakaret kalmamıştı, çocuğum yok olmadı iykide olmamış diyorum ya hayata sıfırdan başladım bu zamana kadar hiç bi hayalim gerçek olmadı ama bu saatten sonra da içimde ukte bırakmıycam ,
Çok teşekkür ederim böyle msjları okudukça inanın kendime geliyorum bu msjlar benim en büyük destekçim. İstanbul gibi bi yerde mücadele veriyorum, yeri geliyor kuru ekmek yiyorum yeri geliyor AC uyuyorum ama yinede dimdik kimseye muhtaç olmadan durmaya çalışıyorum, azmim gerçekten çok büyük keşke benim durumunda olan diğer kadınlarda benim gibi cesaretli olabilse bir erkeğe muhtaç olmadan. Yaşamalarını çok isterim .Olsun. Gun gelir o da olur. Insallah Allah'ım bunlari yanlarina kar birakmayacak. Surum sürüm sürümsünler. Hayallerin gercek olur neden olmasin sen yeter ki iste gülümüniversiteni bitir. Az mi kaldi? Sonra ise de girersin. Kendi parani kazandığında daha da ozguvenli olursun hem. Yasin daha genc 26. Onunde cok guzel yollarin cok guzel yillarin cok guzel gunlerin var ..Yeterki istemesini bil cabala emeklerin bosa çıkmaz. Tabi boşanma hemen olsa daha iyi olur ama madem böyle sürüyor sürsün bakalim ne kadar uzayacak ki en fazla
Aynen oyle bende inanırım bunaÇok teşekkür ederim böyle msjları okudukça inanın kendime geliyorum bu msjlar benim en büyük destekçim. İstanbul gibi bi yerde mücadele veriyorum, yeri geliyor kuru ekmek yiyorum yeri geliyor AC uyuyorum ama yinede dimdik kimseye muhtaç olmadan durmaya çalışıyorum, azmim gerçekten çok büyük keşke benim durumunda olan diğer kadınlarda benim gibi cesaretli olabilse bir erkeğe muhtaç olmadan. Yaşamalarını çok isterim .
Ben ilahi adalete çok inanan biriyim ben sabırlıyımdır beklerim suna inanıyorum ki bana yasattıklarını yaşamadan ölmeyecek,
Tedaviye tekrar başlayıncaya kadar olan sürede şu kitaplar size iyi gelebilir.İnanın çok tedavi gördüm ama bi iyi oldum bi kötü , en son kendi kendim karar verdim dedim kendim atlacam her şeyi onu da basaramadım, tekrar tedaviye baslıycam okulun bitmesini bekliyorum
Allah razı olsun , ben tedavide gördüm ailemden ayrıyım okuyorum tekrar baalıycam tedaviye sınavlarım bitince , inanın memlekete gittikçe artık daralıyorum bomboş geliyor uzakta biraz daha iyi gibiyimBasin sağolsun.Allah sana sabır ve guc versin.Burdan hissettim yaşadıklarını acıni.Bosanmadan çok kayıpların üzdü bence seni.Ben de boşanmadan 3 ay sonra çok sevdiğim babamı kaybettim.Biraz da onun etkisiyle çok zor geçti.Antidepresan almalısın muhakkak. Psikoterapi almalısın maddi durumun varsa eğer.Arkadaslarin varsa ailenden sevdiklerin onlarla bol vakit geçir.Ailenden başka kimler var.?
Çok teşekkür ederim kesinlikle okuycamTedaviye tekrar başlayıncaya kadar olan sürede şu kitaplar size iyi gelebilir.
Çok teşekkür e derim, gerçekten yazdıklarınızda cok moral buldum dediğimiz gibi bizler güçlüyüzAynen oyle bende inanırım buna
Bir yerden cikar. Evrenin şaşmaz kanunudur bu ya da karma mi diyelim. Ne ekerse onu biçer insan..hele kalbi tam arınmışsa birinin onun düştüğü durumlari da görür. Bazen görmezsin egolanma oooh canima değsin deme diye ama ben senin göreceğine inaniyorum
Güçlendikçe guzellesir bir de insan inanie misin bir donem deriz ki cok kotuyum çöktüm cirkinlestim mahvoldum oldum bittim. Biz kadınlar cok güçlüyüz
Çok sancılı bir boşanma aşamasındayım, bu süre zarfı içerisinde bana destek olan kim varsa kaybettimBana güç veren cesaret veren arkamda dağ gibi duranları kaybettim...
Önce babamı kaybettim pskolojim kaldırmadı kendimi evlere kapattım gökyüzüne bakmayı unuttum kaybettim kendimi görmediğim tedavi kalmadı, ardından dedemin en son olarak da babamdan sonra arkamızda dagımız olan dayımı kaybettik
Önceleri ayrılık dilde o kadar kolay geliyordu ki ayrılmak için can atıyordum, Bu süreç başlayınca ayrılık kelimesinin sözde kolay oldugunu anladım ve karın agrılarım başlamıştı artık. Evliliğinizde ne yasarsanız yasayın boşanma süreci çok zormuş..
Boşanma süreci, yaşadığım kayıplar hepsinin aynı zaman içerisinde olması beni bitirdi, Kendime yeni hayat kurdum sıfırdan başladım kimseye boyun değmeden ayakta durmaya çalışıyorum ama işte... Hergün mutlu bir şekilde uyanıyorum aksama doğru içime hüzün çöküyor, bir iyiyim bir kötüyüm .
Şuan öyle bi yerdeyim ki tükendim bittim yaşadıklarımı bana çok ağır geliyor, her bir acımı yenisi unutturdu. Güçlü kadın olmaya çalıştım her zaman kimseye boyun egmedim, kararlarımdan vazgecmedim dimdik ayakta durmaya çalıştım , duramasam da çalıştım çok mücadele verdim veriyorum da.. İnanın artık Yoruldum tükendim hiç bişey mutlu etmiyor beni, ne doktoru ne ilacı çare olamıyor derdime, eşim olacak haysiyetsiz desem ihaneti yalanı dolanı her şeyi vardı mahvetti hayatımı, 20 yasında evlendim şuan 26 olcam kaybettiğim yıllarımı gençliğimi çok isterdim
Burada çok konu okuyorum, gerçekten kimse boşanmak için evlenmez, Neden biz kadınlara olan oluyor neden diye çok yargıladım kendimi karışımdaki insana bakıyorum hali keyfi yerinde neden ben de onun gibi olamıyorum diyorum..off içimi dökmek için yazıyorum çok zorlanıyorum artık , bu günler de geçer mi bende mutlu olabilecek miyimAsıır bunalım geciriyorum hayattan hiç tat almıyorum artık evlilikte Ayrılıkta ailemdeki kayıplard beni bitirdi. Benim için dua edin ne olur artık dayanamıyorum eski gücüm kalmadı su süreç bitsin çok yıprandım içimdeki bunalım bir türlü gecmiyor, hangi acıma üzüleceğimi şaşırdım artık geçsin bu günler..
7 Mayıs tarihinin önemini sorabilir miyim?Allah yar yardımcın olsun 7 mayıs çok önemli bir tarih bütün gün dua da olun mutlaka.
Senin için dua edicem isim nedir
Astrolojik olarak bir çok neden var. Gök kapılarının açık olacağı sene de 1 gün denk gelen nadir zamanlar diyebiliriz7 Mayıs tarihinin önemini sorabilir miyim?
Merak ettim.
Teşekkür ederim sağolun,varolun.Astrolojik olarak bir çok neden var. Gök kapılarının açık olacağı sene de 1 gün denk gelen nadir zamanlar diyebiliriz
Rabbim kmseye dayanamayacgı bir sey yuklemezmis canm bu dunya ımtıhanlarla doluÇok sancılı bir boşanma aşamasındayım, bu süre zarfı içerisinde bana destek olan kim varsa kaybettimBana güç veren cesaret veren arkamda dağ gibi duranları kaybettim...
Önce babamı kaybettim pskolojim kaldırmadı kendimi evlere kapattım gökyüzüne bakmayı unuttum kaybettim kendimi görmediğim tedavi kalmadı, ardından dedemin en son olarak da babamdan sonra arkamızda dagımız olan dayımı kaybettik
Önceleri ayrılık dilde o kadar kolay geliyordu ki ayrılmak için can atıyordum, Bu süreç başlayınca ayrılık kelimesinin sözde kolay oldugunu anladım ve karın agrılarım başlamıştı artık. Evliliğinizde ne yasarsanız yasayın boşanma süreci çok zormuş..
Boşanma süreci, yaşadığım kayıplar hepsinin aynı zaman içerisinde olması beni bitirdi, Kendime yeni hayat kurdum sıfırdan başladım kimseye boyun değmeden ayakta durmaya çalışıyorum ama işte... Hergün mutlu bir şekilde uyanıyorum aksama doğru içime hüzün çöküyor, bir iyiyim bir kötüyüm .
Şuan öyle bi yerdeyim ki tükendim bittim yaşadıklarımı bana çok ağır geliyor, her bir acımı yenisi unutturdu. Güçlü kadın olmaya çalıştım her zaman kimseye boyun egmedim, kararlarımdan vazgecmedim dimdik ayakta durmaya çalıştım , duramasam da çalıştım çok mücadele verdim veriyorum da.. İnanın artık Yoruldum tükendim hiç bişey mutlu etmiyor beni, ne doktoru ne ilacı çare olamıyor derdime, eşim olacak haysiyetsiz desem ihaneti yalanı dolanı her şeyi vardı mahvetti hayatımı, 20 yasında evlendim şuan 26 olcam kaybettiğim yıllarımı gençliğimi çok isterdim
Burada çok konu okuyorum, gerçekten kimse boşanmak için evlenmez, Neden biz kadınlara olan oluyor neden diye çok yargıladım kendimi karışımdaki insana bakıyorum hali keyfi yerinde neden ben de onun gibi olamıyorum diyorum..off içimi dökmek için yazıyorum çok zorlanıyorum artık , bu günler de geçer mi bende mutlu olabilecek miyimAsıır bunalım geciriyorum hayattan hiç tat almıyorum artık evlilikte Ayrılıkta ailemdeki kayıplard beni bitirdi. Benim için dua edin ne olur artık dayanamıyorum eski gücüm kalmadı su süreç bitsin çok yıprandım içimdeki bunalım bir türlü gecmiyor, hangi acıma üzüleceğimi şaşırdım artık geçsin bu günler..
Maalesef bosanamadım , bu süreçte babamı felan kaybettim dava hiç aklıma bile gelmedi ertlenedi çok sorun yaşadım
Antidepresan iyi bir fikir değil bence insan acısını çekmeden mutluluğu anlayamaz. Bizi öldürmeyen şey güçlendirecekse onu da yaşamın bir parçası olarak kabul etmeliyizBasin sağolsun.Allah sana sabır ve guc versin.Burdan hissettim yaşadıklarını acıni.Bosanmadan çok kayıpların üzdü bence seni.Ben de boşanmadan 3 ay sonra çok sevdiğim babamı kaybettim.Biraz da onun etkisiyle çok zor geçti.Antidepresan almalısın muhakkak. Psikoterapi almalısın maddi durumun varsa eğer.Arkadaslarin varsa ailenden sevdiklerin onlarla bol vakit geçir.Ailenden başka kimler var.?
Bana da dua eder misin ogun. Allah sıkıntılarımı alsın..Allah yar yardımcın olsun 7 mayıs çok önemli bir tarih bütün gün dua da olun mutlaka.
Senin için dua edicem isim nedir
Bana da dua eder misin ogun. Allah sıkıntılarımı alsın..
Şiddet yoksa geri dön yuvana.Çok sancılı bir boşanma aşamasındayım, bu süre zarfı içerisinde bana destek olan kim varsa kaybettimBana güç veren cesaret veren arkamda dağ gibi duranları kaybettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?