Bosanma süreci

Olsun. Gun gelir o da olur. Insallah Allah'ım bunlari yanlarina kar birakmayacak. Surum sürüm sürümsünler. Hayallerin gercek olur neden olmasin sen yeter ki iste gülüm üniversiteni bitir. Az mi kaldi? Sonra ise de girersin. Kendi parani kazandığında daha da ozguvenli olursun hem. Yasin daha genc 26. Onunde cok guzel yollarin cok guzel yillarin cok guzel gunlerin var ..Yeterki istemesini bil cabala emeklerin bosa çıkmaz. Tabi boşanma hemen olsa daha iyi olur ama madem böyle sürüyor sürsün bakalim ne kadar uzayacak ki en fazla

Çok teşekkür ederim böyle msjları okudukça inanın kendime geliyorum bu msjlar benim en büyük destekçim. İstanbul gibi bi yerde mücadele veriyorum, yeri geliyor kuru ekmek yiyorum yeri geliyor AC uyuyorum ama yinede dimdik kimseye muhtaç olmadan durmaya çalışıyorum, azmim gerçekten çok büyük keşke benim durumunda olan diğer kadınlarda benim gibi cesaretli olabilse bir erkeğe muhtaç olmadan. Yaşamalarını çok isterim .
Ben ilahi adalete çok inanan biriyim ben sabırlıyımdır beklerim suna inanıyorum ki bana yasattıklarını yaşamadan ölmeyecek,

Aynen oyle bende inanırım buna
Bir yerden cikar. Evrenin şaşmaz kanunudur bu ya da karma mi diyelim. Ne ekerse onu biçer insan..hele kalbi tam arınmışsa birinin onun düştüğü durumlari da görür. Bazen görmezsin egolanma oooh canima değsin deme diye ama ben senin göreceğine inaniyorum
Güçlendikçe guzellesir bir de insan inanie misin bir donem deriz ki cok kotuyum çöktüm cirkinlestim mahvoldum oldum bittim. Biz kadınlar cok güçlüyüz

Basin sağolsun.Allah sana sabır ve guc versin.Burdan hissettim yaşadıklarını acıni.Bosanmadan çok kayıpların üzdü bence seni.Ben de boşanmadan 3 ay sonra çok sevdiğim babamı kaybettim.Biraz da onun etkisiyle çok zor geçti.Antidepresan almalısın muhakkak. Psikoterapi almalısın maddi durumun varsa eğer.Arkadaslarin varsa ailenden sevdiklerin onlarla bol vakit geçir.Ailenden başka kimler var.?

İnanın çok tedavi gördüm ama bi iyi oldum bi kötü , en son kendi kendim karar verdim dedim kendim atlacam her şeyi onu da basaramadım, tekrar tedaviye baslıycam okulun bitmesini bekliyorum
Tedaviye tekrar başlayıncaya kadar olan sürede şu kitaplar size iyi gelebilir.

Eklentiler

• IMG_0463.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_0586.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_1679.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 26
Allah razı olsun , ben tedavide gördüm ailemden ayrıyım okuyorum tekrar baalıycam tedaviye sınavlarım bitince , inanın memlekete gittikçe artık daralıyorum bomboş geliyor uzakta biraz daha iyi gibiyim

Çok teşekkür e derim, gerçekten yazdıklarınızda cok moral buldum dediğimiz gibi bizler güçlüyüz

Allah yar yardımcın olsun 7 mayıs çok önemli bir tarih bütün gün dua da olun mutlaka.
Senin için dua edicem isim nedir

Kaybolan yıllarım diyosunuz daha genceciksiniz bu içinde bulunduğunuz durum çok üzücü allah yardımcınız olsun bı kapı kapanır diğeri açılır yeterki doğru yolda ilerle rabbine dua et buda senin imtihanın herkesin ayrı bir derdi kimin dinlesek farklı içimiz yanıyor benimkini kim dinlese olurmu daha neler diyo.. allah sabır versin allah hayırlı bir kapı açsın cümlemize sanada

Rabbim kmseye dayanamayacgı bir sey yuklemezmis canm bu dunya ımtıhanlarla dolu kayıpların icin cok üzgünum pskolojik destek alablrsn kücükte olsa bi geziye cıkablrsınn hayatı braz farklı b yonden yakalaman lazım artık b bebegin varsa ona tutun onu sev sana en cok o destek olur

Maalesef bosanamadım , bu süreçte babamı felan kaybettim dava hiç aklıma bile gelmedi ertlenedi çok sorun yaşadım

Lütfen boşluğa düşüp de adama geri dönmeyin, çünkü anlattıklarınız yaşadıklarınız affı olan şeyler değil bence...

Antidepresan iyi bir fikir değil bence insan acısını çekmeden mutluluğu anlayamaz. Bizi öldürmeyen şey güçlendirecekse onu da yaşamın bir parçası olarak kabul etmeliyiz

Insaniz hepimiz zaman zaman hepimizin batakliktaymis gibi hissettigi donemler,cok zor atlattigi zamanlar oldu.Herkezin cektigi sikinti,icindeki firtinalari farkli farkli.Ama yalniz degilsin bunu bil.Bende cok zor zamanlardan gectim,evliligim cok erken oldu,omrumden 10 koca sene gecti bir suru keskelerim oldu,10 senedir keske diye diye kendimi yedim bitirdim,sanirim yavas yavas atlatiyorum...Sana tavsiyem maneviyata yonel,insani nasil rahatlatiyor inanamazsin!aklindaki korkular acabalar gidiyor,rabbe siginmislik o tevekkul hali ruha nasil iyi geliyor,dua etmek hayirlisini dilemek en guzel terapi!ne zaman ki ibadetten uzaklassam ruhum sikilir daralir,ne zamanki tekrardan Allahima yonelsem ruhum hafifler,sirtindaki kamburdan kurtulmuscasina hafiflik hissi gelir.

Allah yar yardımcın olsun 7 mayıs çok önemli bir tarih bütün gün dua da olun mutlaka.
Senin için dua edicem isim nedir
Bana da dua eder misin ogun. Allah sıkıntılarımı alsın..

Şiddet yoksa geri dön yuvana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…