• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma süreci

Avukat tutun borçları falan sizin üstünüze kalmasın derim.Bir de nafaka istemiyorsunuz galiba ama ben boşanan kadınların nafaka almasından yanayım.Böyle öküzler mahfettikleri evliliklerden kolayca sıyrılamamalı.Onun parasını harcamak istemem diyorsanız bile bir hayır kurumuna falan bağışlayabilirsiniz
Evet şu an borçlarımı kapatsın yeter diyorum ben onu allah a havale ettim inş bana yaşattığı acıların kat kat mislini yaşar

Hakkında hayırlısı olsun
Geçer bu günler de sabırlı ol

Ama sanki o da boşanmak istemiyor gibi
Fakat o şartları kimse kabul etmez
Ne zannediyor acaba
Zaten yaptığı şey;sana yokmuşsun gibi davranıyor,istediğimle konuşurum,istediğimi yaparım karışamazsın diyordu
Eee sen zaten bu yüzden ayrılma kararı aldın
Şimdi dönüp şartları sunuyor
İyi de sen zaten gel barışalım demedin ki
Ay bu neyine güveniyor

Evden ayrılan siz olmayın ..
Gidecekse o gitsin boşandıktan sonra çıkın gidin isterseniz ama boşanmadan önce evden çıkmayın .

Hakkında hayırlısı olsun
Geçer bu günler de sabırlı ol

Ama sanki o da boşanmak istemiyor gibi
Fakat o şartları kimse kabul etmez
Ne zannediyor acaba
Zaten yaptığı şey;sana yokmuşsun gibi davranıyor,istediğimle konuşurum,istediğimi yaparım karışamazsın diyordu
Eee sen zaten bu yüzden ayrılma kararı aldın
Şimdi dönüp şartları sunuyor
İyi de sen zaten gel barışalım demedin ki
Ay bu neyine güveniyor
Evet bende anlamıyorum başı boş olmak istiyorsan defolup gideceksin o zaman bide bana iğrenç şartlar sunuyo ar damarı çatlamış

Evet bende anlamıyorum başı boş olmak istiyorsan defolup gideceksin o zaman bide bana iğrenç şartlar sunuyo ar damarı çatlamış
Bakın anlamadığınız şu;
Sizi sevmiyor.
Ancak eve para getiren, evini bedava temizleyen, sıcak yemeğini bedava hazırlayan, kıyafetlerini bedava yıkayan ütüleyen birini neden terketsin?

Onun kaybı çok olacak boşanırsa. Siz ise ayrılmadıkça kaybeden tarafsınız.

Bakın anlamadığınız şu;
Sizi sevmiyor.
Ancak eve para getiren, evini bedava temizleyen, sıcak yemeğini bedava hazırlayan, kıyafetlerini bedava yıkayan ütüleyen birini neden terketsin?

Onun kaybı çok olacak boşanırsa. Siz ise ayrılmadıkça kaybeden tarafsınız.
Evet doğru beni sevmiyor ve değer vermiyor

Belkide o kzla aralarnda bişey vardı ben bunu bile kanıtlayamadım elimde bir kanıt olsaydı çekişmeli boşanırdım az da olsa oda çeksin isterdim

Merhaba herkese çok zor günler geçiriyorum
Burdan hem yaşadıklarımı paylaşmak hem de tecrübeli olanlardan fikir almak istiyorum
Boşanmaya karar vereli üç gün oldu ve karşılıklı verilmiş kedin bir karar bu.
O avukat bulmuş ben bakıyorum şu an
Bugün bana mesaj attı çarşmbaya kadar özel eşyalarınınal çarşmba kilidi değiştirecekmiş.
Bende pazartesi yada salı alıcam eşyalarımı
Boşanma kararı beni rahatlatmıştı ama şu an çok stresliyim ailem zarar görmedin üzülmesin istiyorum kendimden çok.
Çok zor gerçekten çok karışığım inş çabuk geçer bu zor günler

Yeni gelişmeler...

Bugün bazı gelişmeler oldu
Bugün eşim olacak iş yerime geldi işnyerinin yanındaki kafeye çağırdı beni konuşup anlaşalım boşanma konusunda diye. Bende gittim para bulup benim ödediğim ve parasını kendisinin kullandığı krediyi kapatacağını söyledi nasıl yapacaksın dedim
Kredi çekip kapatıcam dedi. Çok şaşırdım.
Ama güvenmiyorum ona çünkü sabah beyaz dediğine akşam siyah diyen biri...
Neyse bu konuda anlaştık derken ben avukatla bile konuşmadım, eğer bana baxı konularda karışmayacaksan ve telefonuma bi daha dokunmayacaksan boşanmayalım dedim
Ben tabi ikinci şoku yaşadım.
Neden böyle olduk filan dedi.

Eski konular filan açıldı. Bana dediki aileme uzaksın onlar sık sık toplanıyolar gelmiyosun dedi. Bende dedimki ben hem çslışıyorum hem doktora yapıyorum hem ev işleri nasıl gelecektim. Öbür gelinler geliyo dedi( çalışmıyolar).

Hanımlar bunu anlatmamın sebebi, ruh hastası annesi bunu baya doldurmuş, tabi kendiside karakterli biri değil ama annesi boş durmamış onu anladım.

Hatta babası beni savunduğu için annesiyle araları açılmış bunuda anlattı.

Neyse ben dedim ki sanki ben ayrılmamak için yalvarıyorumda bana şart sunuyosun. Ben avukat buldum bile dedim. Sen her haltı yiyeceksin ben evde seni bekliycem hiçbirşeyine karışmycam öyle mi dedim. Ben böyle evlilik istemiyorum dedim. Ve kalkıp gittim.
Görüşmek çok kötü geldi bana, çok içim parçalanıyo ama bunları kabul edemem, yine evde yalnız oturan, işgisiz, kocasının arkasından işler çevirdiği biri olamam.

merhaba,
ben de boşanma sürecindeyim, her ne kadar bir türlü yürütemediğimiz bir ilişki de olsa, kocamı çok ama çok sevdim ve hatta belki hala da seviyorum. bilmiyorum. ilk günden beri hem bu süreci geçirmiş olan arkadaşlarımın hem de avukatımın tavsiyesi "bekle, zaman geçsin, kalbin soğusun"... çünkü hala her sabah ağlıyorum, acı çekiyorum, ne zaman ne şekilde geçer, geçer mi onu bile bilemiyorum... size tavsiyem, acele etmeyin, avukat her zaman tutulur, kendinizi korumaya ve iyileştirmeye bakın, en azından ben öyle yapıyorum. 3 gün çok taze bir süreç... dinlenin. sevgiler,

Günlük gibi kullandığım bi not defterim vardı onu bulmuş
Ona kmseye anlatmadığım zamanlarda yaxılar yazardım işte kavgaya sebep olan konuları vs
Mesela biriyle tartışmıştım eşim olacak kişi onun tarafınıntutmuştu ve yazmıştım bu olayı vs vs
Bu defteri mahkemeye sunacakmış:)

Allah bu ruh hastasından kolaylıkla kurtarsın beni

bu defteri mahkemeye sunsa bile, hiç bir şey demek değil ki...

Back
X