Bugün bazı gelişmeler oldu
Bugün eşim olacak iş yerime geldi işnyerinin yanındaki kafeye çağırdı beni konuşup anlaşalım boşanma konusunda diye. Bende gittim para bulup benim ödediğim ve parasını kendisinin kullandığı krediyi kapatacağını söyledi nasıl yapacaksın dedim
Kredi çekip kapatıcam dedi. Çok şaşırdım.
Ama güvenmiyorum ona çünkü sabah beyaz dediğine akşam siyah diyen biri...
Neyse bu konuda anlaştık derken ben avukatla bile konuşmadım, eğer bana baxı konularda karışmayacaksan ve telefonuma bi daha dokunmayacaksan boşanmayalım dedim
Ben tabi ikinci şoku yaşadım.
Neden böyle olduk filan dedi.
Eski konular filan açıldı. Bana dediki aileme uzaksın onlar sık sık toplanıyolar gelmiyosun dedi. Bende dedimki ben hem çslışıyorum hem doktora yapıyorum hem ev işleri nasıl gelecektim. Öbür gelinler geliyo dedi( çalışmıyolar).
Hanımlar bunu anlatmamın sebebi, ruh hastası annesi bunu baya doldurmuş, tabi kendiside karakterli biri değil ama annesi boş durmamış onu anladım.
Hatta babası beni savunduğu için annesiyle araları açılmış bunuda anlattı.
Neyse ben dedim ki sanki ben ayrılmamak için yalvarıyorumda bana şart sunuyosun. Ben avukat buldum bile dedim. Sen her haltı yiyeceksin ben evde seni bekliycem hiçbirşeyine karışmycam öyle mi dedim. Ben böyle evlilik istemiyorum dedim. Ve kalkıp gittim.
Görüşmek çok kötü geldi bana, çok içim parçalanıyo ama bunları kabul edemem, yine evde yalnız oturan, işgisiz, kocasının arkasından işler çevirdiği biri olamam.