Boşanma süreci

İnancınız var mı ? Neden şüphe duyuyorsunuz ki ? Kimsenin yanında kalmaz merak etmeyin. Çok havale etmişliklerim var. Gördüklerimde var. Daha şımarmayım diye göremediklerimde ama ben eminim sizde olun.
Elbette var, inş kalmaz yanına
Aslında zaten bu yüzden ayakta durabiliyorum ama işte..
Bu şehirden gitmek istiyorum bakalım nasıl olacak

Evet daha kötü olacaktı zaten çok şükür daha iyiyim ama işte beni içten içe üzen birşey var bu nasıl geçer bilmiyorum haksızlığa uğramak mahvediyor beni
Elbette üzüleceksin bu gayet normal
Sağlıklı bir insanın vereceği tepkiyi veriyorsun elbette üzülüyorsun
Ama geçecek İnan bana
Sadece zaman ve onun çirkef yüzü,senin doğru karar vermiş olduğunu gösterecek

Onun çirkef yüzünü her kavgamızda gördüm zaten onun yaptıklarını ben yapsam ahlaksız namussz konumuna düşerdim o yapınca sorun yok.

Gece yine mesaj atmış aldığınız mobilyaları evden çıkarın diye nasıl çıkarcaz bilmiyorum

Onun çirkef yüzünü her kavgamızda gördüm zaten onun yaptıklarını ben yapsam ahlaksız namussz konumuna düşerdim o yapınca sorun yok.

Gece yine mesaj atmış aldığınız mobilyaları evden çıkarın diye nasıl çıkarcaz bilmiyorum
Ne msj atıyorsun gece gece
Mobilyaları sana bırakacak değilim deseydin
Deli mi ne
Bence konuşmak için yer arıyor gibi geldi bana

Ne msj atıyorsun gece gece
Mobilyaları sana bırakacak değilim deseydin
Deli mi ne
Bence konuşmak için yer arıyor gibi geldi bana
Yok yok hayır öyle değil evi boşaltmak istiyor bir an önce , bide biz ailece kararımızı verdik yaxıyo iki gündür. Sanki daha önce karar vermemişiz gibi.
Nasıl alcaz bilmiyorum zaten babam çok sinirli
Bide eşya aşma olayında sinirler gerilmez umarım

Bugün bazı gelişmeler oldu
Bugün eşim olacak iş yerime geldi işnyerinin yanındaki kafeye çağırdı beni konuşup anlaşalım boşanma konusunda diye. Bende gittim para bulup benim ödediğim ve parasını kendisinin kullandığı krediyi kapatacağını söyledi nasıl yapacaksın dedim
Kredi çekip kapatıcam dedi. Çok şaşırdım.
Ama güvenmiyorum ona çünkü sabah beyaz dediğine akşam siyah diyen biri...
Neyse bu konuda anlaştık derken ben avukatla bile konuşmadım, eğer bana baxı konularda karışmayacaksan ve telefonuma bi daha dokunmayacaksan boşanmayalım dedim
Ben tabi ikinci şoku yaşadım.
Neden böyle olduk filan dedi.

Eski konular filan açıldı. Bana dediki aileme uzaksın onlar sık sık toplanıyolar gelmiyosun dedi. Bende dedimki ben hem çslışıyorum hem doktora yapıyorum hem ev işleri nasıl gelecektim. Öbür gelinler geliyo dedi( çalışmıyolar).

Hanımlar bunu anlatmamın sebebi, ruh hastası annesi bunu baya doldurmuş, tabi kendiside karakterli biri değil ama annesi boş durmamış onu anladım.

Hatta babası beni savunduğu için annesiyle araları açılmış bunuda anlattı.

Neyse ben dedim ki sanki ben ayrılmamak için yalvarıyorumda bana şart sunuyosun. Ben avukat buldum bile dedim. Sen her haltı yiyeceksin ben evde seni bekliycem hiçbirşeyine karışmycam öyle mi dedim. Ben böyle evlilik istemiyorum dedim. Ve kalkıp gittim.

Görüşmek çok kötü geldi bana, çok içim parçalanıyo ama bunları kabul edemem, yine evde yalnız oturan, işgisiz, kocasının arkasından işler çevirdiği biri olamam.

hata yapmışsınız .. eğer bana baxı konularda karışmayacaksan ve telefonuma bi daha dokunmayacaksan boşanmayalım dedim ...bu cümle hata... dik durun ...ayrıca diğer bir sorunuza da cevap vereyim avukatla mahkmeye gitmeden işi bitiremiyorsunuz evet boşanmak istiyorum cümlesini bizzat kendi agzınızla söyleip imza atıyorsunuz yani o son vuruş size ait ama bu buluşmada ki gibi güçsüz olmayın...

hata yapmışsınız .. eğer bana baxı konularda karışmayacaksan ve telefonuma bi daha dokunmayacaksan boşanmayalım dedim ...bu cümle hata... dik durun ...ayrıca diğer bir sorunuza da cevap vereyim avukatla mahkmeye gitmeden işi bitiremiyorsunuz evet boşanmak istiyorum cümlesini bizzat kendi agzınızla söyleip imza atıyorsunuz yani o son vuruş size ait ama bu buluşmada ki gibi güçsüz olmayın...
Hayır hayır ben yanlış anlattım galiba kafam o kadar dolu ki
Bunu söyleyen ben değilim eşim.
Ben kararımın kesin olduğunu söyledim

Neyse bu konuda anlaştık derken ben avukatla bile konuşmadım, eğer bana baxı konularda karışmayacaksan ve telefonuma bi daha dokunmayacaksan boşanmayalım dedi
Ben yanlışlıkla dedim yazmışım ya bunu diyen eşim ben değilim

Neyse bu konuda anlaştık derken ben avukatla bile konuşmadım, eğer bana baxı konularda karışmayacaksan ve telefonuma bi daha dokunmayacaksan boşanmayalım dedi
Bence siz bir avukatla görüşün.3 yada 3 buçuk bin arası fiyat veriyorlar.O sizi yönlendirir.

Neden boşanıyorsunuz

Back
X