- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.472
- 548
- Konu Sahibi Evelyn_____
Eşiniz çark etmiş ve sizde kararlı durup bosanmayacaksınız çok belli, boş yere boşanma stresi yaşatmayin kendinize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse ben dedim ki sanki ben ayrılmamak için yalvarıyorumda bana şart sunuyosun. Ben avukat buldum bile dedim. Sen her haltı yiyeceksin ben evde seni bekliycem hiçbirşeyine karışmycam öyle mi dedim. Ben böyle evlilik istemiyorum dedim. Ve kalkıp gittim.
Tşk ederimMuhteşemsin ♥ Helal sana ağzının payını vermişsin
Yanlarında arkadaşı da varmış balık ekmek yemişler vs evet ne amaçla görüştüler bilmiyorum ama zaten boşanmaya karar vermeme sebep olan şey bu evet.eee birde başkası ile başka şehire gidip görüşmesi yani aldatması var o en önemli sebep değil mi
Bilmiyorum bugün de tekrar etti arkadaşım için geldi üçümüz beraber yemek yedik dedi ama bilemem... ve içim almıyorum o yüzden kararlıyım.Aldattı mi
Günlüğe el koymak ve ifşa etmek özel hayatın gizliliğini ihlal suçu oluşturur diye tahmin ediyorumGünlük gibi kullandığım bi not defterim vardı onu bulmuş
Ona kmseye anlatmadığım zamanlarda yaxılar yazardım işte kavgaya sebep olan konuları vs
Mesela biriyle tartışmıştım eşim olacak kişi onun tarafınıntutmuştu ve yazmıştım bu olayı vs vs
Bu defteri mahkemeye sunacakmış:)
Allah bu ruh hastasından kolaylıkla kurtarsın beni
Günlük değildi ama yinede sayfalara yazmıştım özelim o benimGünlüğe el koymak ve ifşa etmek özel hayatın gizliliğini ihlal suçu oluşturur diye tahmin ediyorum
Nereye yazmış olursan ol,sonuçta dedikodu yapmak bile özel hayatın gizliliği suçuna giriyor. Korkutmak sindirmek istiyor bence de..ben de boşanma esigindeyim Allah yardımcımız olsunGünlük değildi ama yinede sayfalara yazmıştım özelim o benim
Bence oda biliyo işe yaramayacağını beni huzursuz etmek amaç
Eğer çekişmeli boşanma olursa bir taraf mahkemeye gitmeyebiliyor avukata vekalet veriyor ve onun avukatı biz karşı tarafın isteklerini kabul ettik diyor mahkeme bitiyorMahkemeye gitmeyip herşeyi avukatla halletmek mümkün mü acaba
Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBilmiyorum bugün de tekrar etti arkadaşım için geldi üçümüz beraber yemek yedik dedi ama bilemem... ve içim almıyorum o yüzden kararlıyım.
3 günde ikiniz de çark ettiyseniz siz boşanmazsınız. Bu arada madem doktora yapıyorsunuz Türkçe'yi düzgün kullanın. Yaşlı, genç, öğrenciler de okuyor burayı.Merhaba herkese çok zor günler geçiriyorum
Burdan hem yaşadıklarımı paylaşmak hem de tecrübeli olanlardan fikir almak istiyorum
Boşanmaya karar vereli üç gün oldu ve karşılıklı verilmiş kedin bir karar bu.
O avukat bulmuş ben bakıyorum şu an
Bugün bana mesaj attı çarşmbaya kadar özel eşyalarınınal çarşmba kilidi değiştirecekmiş.
Bende pazartesi yada salı alıcam eşyalarımı
Boşanma kararı beni rahatlatmıştı ama şu an çok stresliyim ailem zarar görmedin üzülmesin istiyorum kendimden çok.
Çok zor gerçekten çok karışığım inş çabuk geçer bu zor günler
Yeni gelişmeler...
Bugün bazı gelişmeler oldu
Bugün eşim olacak iş yerime geldi işnyerinin yanındaki kafeye çağırdı beni konuşup anlaşalım boşanma konusunda diye. Bende gittim para bulup benim ödediğim ve parasını kendisinin kullandığı krediyi kapatacağını söyledi nasıl yapacaksın dedim
Kredi çekip kapatıcam dedi. Çok şaşırdım.
Ama güvenmiyorum ona çünkü sabah beyaz dediğine akşam siyah diyen biri...
Neyse bu konuda anlaştık derken ben avukatla bile konuşmadım, eğer bana baxı konularda karışmayacaksan ve telefonuma bi daha dokunmayacaksan boşanmayalım dedim
Ben tabi ikinci şoku yaşadım.
Neden böyle olduk filan dedi.
Eski konular filan açıldı. Bana dediki aileme uzaksın onlar sık sık toplanıyolar gelmiyosun dedi. Bende dedimki ben hem çslışıyorum hem doktora yapıyorum hem ev işleri nasıl gelecektim. Öbür gelinler geliyo dedi( çalışmıyolar).
Hanımlar bunu anlatmamın sebebi, ruh hastası annesi bunu baya doldurmuş, tabi kendiside karakterli biri değil ama annesi boş durmamış onu anladım.
Hatta babası beni savunduğu için annesiyle araları açılmış bunuda anlattı.
Neyse ben dedim ki sanki ben ayrılmamak için yalvarıyorumda bana şart sunuyosun. Ben avukat buldum bile dedim. Sen her haltı yiyeceksin ben evde seni bekliycem hiçbirşeyine karışmycam öyle mi dedim. Ben böyle evlilik istemiyorum dedim. Ve kalkıp gittim.
Görüşmek çok kötü geldi bana, çok içim parçalanıyo ama bunları kabul edemem, yine evde yalnız oturan, işgisiz, kocasının arkasından işler çevirdiği biri olamam.
Ay tipe bak, ayrılmamayı isterken bile paşalığına toz kondurmuyor. Bu adamı affeder tekrar dönersen onun hayatında köşe minderi kadar hükmün olur, haberin olsun.Neyse bu konuda anlaştık derken ben avukatla bile konuşmadım, eğer bana baxı konularda karışmayacaksan ve telefonuma bi daha dokunmayacaksan boşanmayalım dedi
Ben yanlışlıkla dedim yazmışım ya bunu diyen eşim ben değilim
Nereye yazmış olursan ol,sonuçta dedikodu yapmak bile özel hayatın gizliliği suçuna giriyor. Korkutmak sindirmek istiyor bence de..ben de boşanma esigindeyim Allah yardımcımız olsun
Bu arada siz de onu kptkutun özel hayayin gizliliğini ihlal suçu isliyorsun deyin
Amin sağolunAllah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ben çark filan etmedim. Orada cümlenin sonunda eşimn söylediği cümle için dedi yazacağıma dedim yazmışım.3 günde ikiniz de çark ettiyseniz siz boşanmazsınız. Bu arada madem doktora yapıyorsunuz Türkçe'yi düzgün kullanın. Yaşlı, genç, öğrenciler de okuyor burayı.
Ay tipe bak, ayrılmamayı isterken bile paşalığına toz kondurmuyor. Bu adamı affeder tekrar dönersen onun hayatında köşe minderi kadar hükmün olur, haberin olsun.
Krediyi ödeyeceğim falan demiş, inanma. Kurbağayı ürkütmeyecek aklınca. Ona güven ki şartlara krediyi karıştırma diye öyle dedi sana. Şartlara eklemezsen sen ödeyeceksin o krediyi. Adam nasıl da uyanık.
Bosanma protokolunu bir avukatla ortak hazirlayin. Hak kaybi olmamamasi icin tum sartlarini yaz. Imzala. O da imzalasin. Sonrasinda avukata gerek yok. Protokolu aile mahkemesinin kalemine ver ve takibini yap. Ordan durusma gunu alacaksin bir de bir miktar para yatiracaksin.Abukat tutmadan oluyor mu o zaman eşin olacak kişi ne amaçla tuttu
İnan hiç bilgimin olmadığı bir konu
Mesela krediler var benim çekip ona verdiğim düğünde takılan altın vs hep onda bunlar için tutmak istiyodum ama bilemedim şimdi
Aynı evde hukuksuz bir şekilde ele geçirilmemiş günlük vs delil olarak değerlendirilebilir. Geçmişte verilmiş yüksek mahkeme kararları var bu şekilde. Ama konu sahibinin bahsettiği konularsa yazılanlar boşanmaya etki etmez. Aldatma gibi olayların kayda geçmesi durumunda kolayca dikkate alınır.Oyle bi delil yok.
Bu mahremiyetin ihlaline girer, hakim bakmaz bile boyle biseye..
Eğer boşanmak istemiyorsan bende senden vazgeçmek istemiyorum ama amalarim cok de.Duruşun saglam zaten sürdür.Sen kendi tekliflerini sun.(Tabi guveniyorsan)Boşanmakta kararliysan da insan bir eşyasını kaybettiğinde üzülüyor ama alışıyor.Ayni evi,yatağı hatta hayatı paylaştın normal hislerin geçecektir inş.Merhaba herkese çok zor günler geçiriyorum
Burdan hem yaşadıklarımı paylaşmak hem de tecrübeli olanlardan fikir almak istiyorum
Boşanmaya karar vereli üç gün oldu ve karşılıklı verilmiş kedin bir karar bu.
O avukat bulmuş ben bakıyorum şu an
Bugün bana mesaj attı çarşmbaya kadar özel eşyalarınınal çarşmba kilidi değiştirecekmiş.
Bende pazartesi yada salı alıcam eşyalarımı
Boşanma kararı beni rahatlatmıştı ama şu an çok stresliyim ailem zarar görmedin üzülmesin istiyorum kendimden çok.
Çok zor gerçekten çok karışığım inş çabuk geçer bu zor günler
Yeni gelişmeler...
Bugün bazı gelişmeler oldu
Bugün eşim olacak iş yerime geldi işnyerinin yanındaki kafeye çağırdı beni konuşup anlaşalım boşanma konusunda diye. Bende gittim para bulup benim ödediğim ve parasını kendisinin kullandığı krediyi kapatacağını söyledi nasıl yapacaksın dedim
Kredi çekip kapatıcam dedi. Çok şaşırdım.
Ama güvenmiyorum ona çünkü sabah beyaz dediğine akşam siyah diyen biri...
Neyse bu konuda anlaştık derken ben avukatla bile konuşmadım, eğer bana baxı konularda karışmayacaksan ve telefonuma bi daha dokunmayacaksan boşanmayalım dedim
Ben tabi ikinci şoku yaşadım.
Neden böyle olduk filan dedi.
Eski konular filan açıldı. Bana dediki aileme uzaksın onlar sık sık toplanıyolar gelmiyosun dedi. Bende dedimki ben hem çslışıyorum hem doktora yapıyorum hem ev işleri nasıl gelecektim. Öbür gelinler geliyo dedi( çalışmıyolar).
Hanımlar bunu anlatmamın sebebi, ruh hastası annesi bunu baya doldurmuş, tabi kendiside karakterli biri değil ama annesi boş durmamış onu anladım.
Hatta babası beni savunduğu için annesiyle araları açılmış bunuda anlattı.
Görüşmek çok kötü geldi bana, çok içim parçalanıyo ama bunları kabul edemem, yine evde yalnız oturan, işgisiz, kocasının arkasından işler çevirdiği biri olamam.
Tşk ederim gündüzleri iyiyim ama uyuyamıyorumNasılsın Evelyn
Biraz daha iyimisin,gelişme var mı?
Bilgilendirme için çok sağolun hiç bilmediğim konular bende yeni yeni öğreniyorum gönül ister ki hiç öğrenmeyelim ama işte...Bosanma protokolunu bir avukatla ortak hazirlayin. Hak kaybi olmamamasi icin tum sartlarini yaz. Imzala. O da imzalasin. Sonrasinda avukata gerek yok. Protokolu aile mahkemesinin kalemine ver ve takibini yap. Ordan durusma gunu alacaksin bir de bir miktar para yatiracaksin.
Yok zaten güvenim yokkki.Onun soyledigi hicbir seye guvenme. Soz ucar yazi kalir. Herseyi yaz. su kadar gram ymtaki ucreti, tazminat iatiyor musun, ya da nafaka... cocuk var mi? Varsa velayet ve babayla gorusme gunleri... nafaka izteniyorsa her yil su oranda artsin... herseyi protokolde yaz ve imzala.
Aslında delil olmaması lazım çünkü o benim özelim. Kavga ettiğimizde içimi döktümAynı evde hukuksuz bir şekilde ele geçirilmemiş günlük vs delil olarak değerlendirilebilir. Geçmişte verilmiş yüksek mahkeme kararları var bu şekilde. Ama konu sahibinin bahsettiği konularsa yazılanlar boşanmaya etki etmez. Aldatma gibi olayların kayda geçmesi durumunda kolayca dikkate alınır.
Hiç boşanmak istemiyorum demedim ima bile etmedim çünkü güvenim 0.Eğer boşanmak istemiyorsan bende senden vazgeçmek istemiyorum ama amalarim cok de.Duruşun saglam zaten sürdür.Sen kendi tekliflerini sun.(Tabi guveniyorsan)Boşanmakta kararliysan da insan bir eşyasını kaybettiğinde üzülüyor ama alışıyor.Ayni evi,yatağı hatta hayatı paylaştın normal hislerin geçecektir inş.