• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma süreci

Canım anlaşmalı boşanmada hiç bir kanıt sunmanız gerekmeyecek. Adı üzeeinde anlaşmanız gerek. Tüm konularda anlaşırsanız mahkemeye çıkıp boşanmak istiyorum dersiniz 10 dk sürmez. Anlaşamdığınız bir konu olırsa nafaka, tazminat vs. O zaman çekişmeli olur. Evden çıkmanı istemesi ve kilidi değiştireceğini mesaj olarak attıysa bunları sakla bence.

Merhaba herkese çok zor günler geçiriyorum
Burdan hem yaşadıklarımı paylaşmak hem de tecrübeli olanlardan fikir almak istiyorum
Boşanmaya karar vereli üç gün oldu ve karşılıklı verilmiş kedin bir karar bu.
O avukat bulmuş ben bakıyorum şu an
Bugün bana mesaj attı çarşmbaya kadar özel eşyalarınınal çarşmba kilidi değiştirecekmiş.
Bende pazartesi yada salı alıcam eşyalarımı
Boşanma kararı beni rahatlatmıştı ama şu an çok stresliyim ailem zarar görmedin üzülmesin istiyorum kendimden çok.
Çok zor gerçekten çok karışığım inş çabuk geçer bu zor günler
Konu açtım bak istersen strese girilecek bişey yok aslanlar gibi başını dik eşyalarını sen almaya gitme hatta önemli bişeyin yoksa hıcbısey alma yaksın atsın. Bunu yaparsan soğuk duş etkisi görür. Ben de anlaşmalı yaptım en doğrusu temizi bu şimdi yolumuza bakalım 🤗

Günlük gibi kullandığım bi not defterim vardı onu bulmuş
Ona kmseye anlatmadığım zamanlarda yaxılar yazardım işte kavgaya sebep olan konuları vs
Mesela biriyle tartışmıştım eşim olacak kişi onun tarafınıntutmuştu ve yazmıştım bu olayı vs vs
Bu defteri mahkemeye sunacakmış:)

Allah bu ruh hastasından kolaylıkla kurtarsın beni
Nasıl yani?
Günlükte ne yazıyordu ki bunu sunabilsin?
Eşin çirkinleşecek hemen bir avukat bul

Burdan hem yaşadıklarımı paylaşmak hem de tecrübeli olanlardan fikir almak istiyorum
Bugün bana mesaj attı çarşmbaya kadar özel eşyalarınınal çarşmba kilidi değiştirecekmiş.
Boşanma kararı beni rahatlatmıştı ama şu an çok stresliyim ailem zarar görmedin üzülmesin istiyorum kendimden çok.
Avukat tutun anlaşmalı şartlarınızı konusun kabul etmediği yerde çekişin hakkin olanı savun sonra pişman olma hakkında hayırlısı olsun

Borçları ödeyeceğini sanmıyorum. Anlaşmalı da bunu belirtseniz bile bir işe yaramaz çünkü senin adına olan krediler ödemiyorum deyip çıkar işin içinden. Eski eşimin de kredi borcu vardı kazanılan ortaksa borçta ortak kredi bitene kadar sana nafaka vermem o zaman dedi mecbur o şekilde anlaştık boşandıktan 10 ay sonra bana nafaka ödemeye başladı. Sizin tam tersi olacak üstelik nafaka almayacağını söylüyorsun bu adam ödemez o kredileri. İyi kötü bir avukat bul. Bulamazsan avukat siteleri var oraya yaz elbet birileri yardımcı olur. Boşanma olmadan evi terketme bence.

Günlük gibi kullandığım bi not defterim vardı onu bulmuş
Ona kmseye anlatmadığım zamanlarda yaxılar yazardım işte kavgaya sebep olan konuları vs
Mesela biriyle tartışmıştım eşim olacak kişi onun tarafınıntutmuştu ve yazmıştım bu olayı vs vs
Bu defteri mahkemeye sunacakmış:)

Allah bu ruh hastasından kolaylıkla kurtarsın beni

Oyle bi delil yok.
Bu mahremiyetin ihlaline girer, hakim bakmaz bile boyle biseye..

Nasıl yani?
Günlükte ne yazıyordu ki bunu sunabilsin?
Eşin çirkinleşecek hemen bir avukat bul
Aslında sunulcak bşy değil.
Dertleşir gibi yazdım işte bunu neden tsptın ben bu kınusa çok üzüldüm hiç değerim yokmuş demek ki vs
Borçları ödeyeceğini sanmıyorum. Anlaşmalı da bunu belirtseniz bile bir işe yaramaz çünkü senin adına olan krediler ödemiyorum deyip çıkar işin içinden. Eski eşimin de kredi borcu vardı kazanılan ortaksa borçta ortak kredi bitene kadar sana nafaka vermem o zaman dedi mecbur o şekilde anlaştık boşandıktan 10 ay sonra bana nafaka ödemeye başladı. Sizin tam tersi olacak üstelik nafaka almayacağını söylüyorsun bu adam ödemez o kredileri. İyi kötü bir avukat bul. Bulamazsan avukat siteleri var oraya yaz elbet birileri yardımcı olur. Boşanma olmadan evi terketme bence.
Ama evliyken çekildiği için ortak olmuyor mu. Benim şartım bu borç onun kabul etmezse çekişmeli olur.
Evden o kovdu beni hatta mesajlarda var yani kötü olur filan dedi can güvenliğim yok kalamazdım
Oyle bi delil yok.
Bu mahremiyetin ihlaline girer, hakim bakmaz bile boyle biseye..
İşte ne yapacsğını şaşırmış nasıl saldıracağını şaşırmış

Ben kendimi çok kötü hissediyorum lütfen bana bişeyler söyleyin
Her türlü haksızlığa uğradım neler yaşadım şimdi bitti evet belki kurtuldum ama yine de kötüyüm işte yine etkilenen ben oldum

Merak etmeyin bir kez boşandım. Aileler ilk başta elbet üzülüyorlar ama sizin mutlu olduğunuzu gördükçe onlarda sonra sizinle birlikte mutlu oluyor. Kim çocuğunu mutsuz görmek ister ki. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bunlarda geçecek. Hiç bir acı kalıcı değil bunu unutmayın yeter ❤

Merak etmeyin bir kez boşandım. Aileler ilk başta elbet üzülüyorlar ama sizin mutlu olduğunuzu gördükçe onlarda sonra sizinle birlikte mutlu oluyor. Kim çocuğunu mutsuz görmek ister ki. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bunlarda geçecek. Hiç bir acı kalıcı değil bunu unutmayın yeter ❤
Evet geçicek ama bir süre kötü bi ruh halinde olucam psikologdan randevu aldım ilk deda gidicem ne konuşcam hiç bilmiyorum, sadece çok kötüyüm

Evet geçicek ama bir süre kötü bi ruh halinde olucam psikologdan randevu aldım ilk deda gidicem ne konuşcam hiç bilmiyorum, sadece çok kötüyüm

Merak etmeyin o sizi teşvik edecektir. Sonra ben bu kadar şey nasıl anlattım diyeceksiniz. Yardım almanız çok daha güzel olmuş. Yeni hayatınıza sağlıklı bir şekilde başlarsınız. İlk adımda bir süre kötü bir ruh halinde olucam diye kendinizi şartlandırmamak olsun 😉 İyi olucam herşey düzelecek ile başlayın

Merak etmeyin o sizi teşvik edecektir. Sonra ben bu kadar şey nasıl anlattım diyeceksiniz. Yardım almanız çok daha güzel olmuş. Yeni hayatınıza sağlıklı bir şekilde başlarsınız. İlk adımda bir süre kötü bir ruh halinde olucam diye kendinizi şartlandırmamak olsun 😉 İyi olucam herşey düzelecek ile başlayın
Ya belilde bungüne kadar eşimin yaptığı herşey yanına kalacak diye bu kadar canım yanıyor. Hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam edecek tabi bununda suçlusu benim

Sanki böyle biyerde yalnız bırakılmışım gibi hissediyorum
Önce daha da yalnızdın
Biriyle beraberdin ama çok yalnızdın biliyorsun
Şimdi tek başına ama dimdik duruyorsun
Üç gün önce boynun bükük değersiz biri gibi hissediyordun,hissettiriyordu
Şimdi öyle değilsin
Elbette zor bir süreç olacak Güçlü ol
Pes etme,korkma
ama bak nekadar çirkef biriymiş
Ve bu insan seni Daha da hasta Edecekti

Ya belilde bungüne kadar eşimin yaptığı herşey yanına kalacak diye bu kadar canım yanıyor. Hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam edecek tabi bununda suçlusu benim

İnancınız var mı ? Neden şüphe duyuyorsunuz ki ? Kimsenin yanında kalmaz merak etmeyin. Çok havale etmişliklerim var. Gördüklerimde var. Daha şımarmayım diye göremediklerimde ama ben eminim sizde olun.

Önce daha da yalnızdın
Biriyle beraberdin ama çok yalnızdın biliyorsun
Şimdi tek başına ama dimdik duruyorsun
Üç gün önce boynun bükük değersiz biri gibi hissediyordun,hissettiriyordu
Şimdi öyle değilsin
Elbette zor bir süreç olacak Güçlü ol
Pes etme,korkma
ama bak nekadar çirkef biriymiş
Ve bu insan seni Daha da hasta Edecekti
Evet daha kötü olacaktı zaten çok şükür daha iyiyim ama işte beni içten içe üzen birşey var bu nasıl geçer bilmiyorum haksızlığa uğramak mahvediyor beni

Back
X