Boşanma süreci

Hem benim ailem hem onun ailesi öldürmekle tehdit ediyorlardı ve aynı yerde yaşıyorduk ailelerle. başka bir yere tayin olma hakkım yoktu,şuan tayin hakkım var çekip gidebileceğim kimsenin ailesi bana karışamayacak o sebeple ses etmedim.Ailem destek olsa kızım boşansanda arkandayız sana zarar vermeyiz diyebilse zaten çoktan boşanabilirdim
Böyle ailelerin Allah belasını versin ya. Al işte. İnsanın kendi ailesi böyle iken el neler yapmasın.

Merhaba hanımlar boşanma aşamasındayım ne yapmam lazım bileniyorum.Durum şu yaklaşık 2 yıllık evliyim eşim bazı konularda dünyanın en iyi insanı ama benim sınırlarımı fazlasıyla aştı,defalarca konuştum yalvardım nolur bana kadın olduğumu hissettir yalan söyleme güveneyim sana dedim,yalan yok deyip defalarca yalan söyledi.Evliliğin ilk başlarında vücudumu sürekli eleştiriyordu rahatsızlık duyduğumu söyledim napayım yani normal değilsin dedi.Sonrasında eski sevgilileriyle ilgili mesajları gördüm ve evli bir kadına yapmış olduğu iltifatları ve onunla yatmak istediğini de iletmiş kadına kadında tamam demiş sonuç ne bilmiyorum sonrasında başka sevgileriyle yaşadığı ön taraftan cinsellik dışında yapılabilecek her şeyi nasıl yaptığını ayrıntılı olarak anlattı ben tiksinmeye başladım bunları niçin anlatıryorsun yapma vs dedim eski sevgilimle yapmasamıydım ne var ki sende yapmış olsaydın birileriyle bi şey banane dedi.Ben dini konuda hassas biriyim yabancı bir erkeğin eline dahi dokunmadım ama bana sürekli başka erkekleri önerdi,sabrettim olmadı boşanmaya karar verdim.Durum şu darp raporu aldım o da bana aldı,bana daha önce de darp raporu almıştı hükmün açıklanması geriye bırakılmıştı şimdi bu rapor sonucunda ceza alırsam memuriyrimden de olabilirim,şuanki halimle anlaşmalı nafaka talep etmeden boşanırım ama dava sonucunda görevimden alınırsam işsiz kalacağım ailemde kabul etmiyor beni,dava sonucunu bekleyip duruma göre nafaka mı isteyim yoksa bi an önce anlaşmalı boşanıp kurtulayım mı,ne yapmam lazım lütfen fikir verin bana...
Siz eşinizi darp ettiniz mi?
Diğer anlattığınız konularda esiniz ağır kusurlu umarım delileriniz vardır elinizde.
Aklı selim bir avukatla görüşün her seyi anlatın o daha iyi bir yol gösterecektir.

Evlenmeden önce beni iyi tanıyan biri ona bana nasıl davranması gerektiğini her gün söylüyormuş o sebeple tam olarak anlayamadım,sonrasında o kişi devreden çıkınca olan oldu.İyi yönü sabah kahvaltı hazırlar,akşam yemek hazırlar beni işe bırakır alır her gün vs ama işte bunları yapmasa da olur ben kendimde halledebilirim
Bunlar zaten asgari yapılacak şeyler, dünyanın en iyisi yapmaz onu. Size tavsiyem, düzgün bir avukat bulup süreci öyle ilerletmeniz kendi başınıza bir şey yapmayın.

Hem benim ailem hem onun ailesi öldürmekle tehdit ediyorlardı ve aynı yerde yaşıyorduk ailelerle. başka bir yere tayin olma hakkım yoktu,şuan tayin hakkım var çekip gidebileceğim kimsenin ailesi bana karışamayacak o sebeple ses etmedim.Ailem destek olsa kızım boşansanda arkandayız sana zarar vermeyiz diyebilse zaten çoktan boşanabilirdim
Nasıl bir kafa, nasıl bir zihniyet 😔😔

İslamiyetin ilk yıllarında bile boşanma varken, nasıl bu çağda hâlâ vururuz keseriz biçeriz diyebiliyorlar.

Severek evlenmedim aslında,görücü usülü oldu dindar olduğunu zannettiğim biri tanıştırmıştı karşı taraf düzelir belki diye düş0nmüş,beni hiç.düşünmemiş.pandemi döneminde nişanlıydık çok görüşemedik,benimle görüşmeye gelmeden önce beni iyi tanıyan bir akrabası ona nasıl davranması gerektiğini tembih ediyormuş,o sebeple bana uygun davranıyordu,böyle olduğunu öncesinde anlayamadım tam olarak
Allah belasını versin su tanıştırıpta elin kızlarını yakanlara...
Allah'ım ya ağzım oruçlu beddua ettiriyorlar 😠

Allah razı olsun yorumunuz için,anlaşmalı boşanmayı karşı taraf kabul ediyor zaten masrafa girmemek adına avukata bu süreçte nafaka almak istersem ihtiyaç duyarım ama şuan bi mesleğim var nafaka almak istemiyorum sadece ceza alıp mesleğimden atılırsam o zaman.
Ayrıca aşırı yalancı bi insan herkese benim hırsız olduğumu altınları çaldığımı söylemiş hatta polisede gitmiş ama altınlar kadının hakkı olduğu in ceza almadım
Konu altın olunca çekinmeden yalan söyleyebiliyorlar. Hem ailem hem ben darp edildim hastaneye ambulansla gittim eve döndüğümde karşı taraf altınlarımi evden çalmış birde boşanma davasına
giderken evden altın birikmiş herşeyi aldı diyerek maddi manevi tazminat acmis bana

Altınları almadığınızı ispat edebilirsiniz her türlü kadının hakkıymış ben avukata sordum,karşı tarafa takılsa dahi altınlar kadınındır dedi.Böyle bi insandan kurtulduğum için ben huzurluyum sizde hiç üzülmeyin,darp raporu aldıysanız zaten siz maddi manevi tazminat talep edenilirisniz,nafaka talep edebilirsiniz,altınları,çocuk varsa çocuğu ve iştirak nafakasını yani kanunlar kadının yanında düzgün bi avukat bulun hiç bi şey alamazlar sizden aksine vermek zorunda kalırlar.Bi şey alabilecek olsa boşanmak üzere olduğum kişinin ailesi almak isterdi,bana iftira bile atmaktan çekinmediler para koparmak için,ben mal ayrılığı sözleşmeside yapmıştım o sebeple hiç bir şey alamayacaklarını anladılar,razı oldular anlaşmalıya

Ailem ne olursa olsun boşanamazsın,gelinlikle girdin kefenle çık yada boşanma biz öldürürüz diyorlardı.Ailemle aynı yerdeyiz tayin hakkımda yoktu,şuan tayin hakkım var boşanıp uzaklara gidebileceğim
Bu coğrafyada kadın olmak ne kadar zor ya..Okuyorsun, meslek sahibi oluyorsun anlaşamıyorsun, aileniz ne hakla öldürmeye kalkıyor sizi. Umarım tayininiz dilediğiniz yere çıkar, bi an önce kurtulursunuz bu şizofrenden.

öncelikle iyi bir avukat bul. Çünkü bu herife dünya kaç bucak göstermelisin.
Hukuk bilgimle değil tecrübemle söylüyorum memurluğuna birşey olmaz. Neler gördüm neler! Yani hakkım neyse talep et. İğrenç pislik mahlukata gününü göster. Yalnız avukatla yap bu işi

Ayrıntıları sonradan okudum. Anlaşmalı boşan kurtul tam pisliklermiş

Merhaba hanımlar boşanma aşamasındayım ne yapmam lazım bileniyorum.Durum şu yaklaşık 2 yıllık evliyim eşim bazı konularda dünyanın en iyi insanı ama benim sınırlarımı fazlasıyla aştı,defalarca konuştum yalvardım nolur bana kadın olduğumu hissettir yalan söyleme güveneyim sana dedim,yalan yok deyip defalarca yalan söyledi.Evliliğin ilk başlarında vücudumu sürekli eleştiriyordu rahatsızlık duyduğumu söyledim napayım yani normal değilsin dedi.Sonrasında eski sevgilileriyle ilgili mesajları gördüm ve evli bir kadına yapmış olduğu iltifatları ve onunla yatmak istediğini de iletmiş kadına kadında tamam demiş sonuç ne bilmiyorum sonrasında başka sevgileriyle yaşadığı ön taraftan cinsellik dışında yapılabilecek her şeyi nasıl yaptığını ayrıntılı olarak anlattı ben tiksinmeye başladım bunları niçin anlatıryorsun yapma vs dedim eski sevgilimle yapmasamıydım ne var ki sende yapmış olsaydın birileriyle bi şey banane dedi.Ben dini konuda hassas biriyim yabancı bir erkeğin eline dahi dokunmadım ama bana sürekli başka erkekleri önerdi,sabrettim olmadı boşanmaya karar verdim.Durum şu darp raporu aldım o da bana aldı,bana daha önce de darp raporu almıştı hükmün açıklanması geriye bırakılmıştı şimdi bu rapor sonucunda ceza alırsam memuriyrimden de olabilirim,şuanki halimle anlaşmalı nafaka talep etmeden boşanırım ama dava sonucunda görevimden alınırsam işsiz kalacağım ailemde kabul etmiyor beni,dava sonucunu bekleyip duruma göre nafaka mı isteyim yoksa bi an önce anlaşmalı boşanıp kurtulayım mı,ne yapmam lazım lütfen fikir verin bana...
Nasıl size baska erkekleri önerebilir yahu.. nasıl bi ahlahsizlik siz onun namususunuz. Anlaşmalı boşanıp daha fazla midenizi bulandırmayın. Allah daha iyilerini çıkarsın karşınıza.

Altınları almadığınızı ispat edebilirsiniz her türlü kadının hakkıymış ben avukata sordum,karşı tarafa takılsa dahi altınlar kadınındır dedi.Böyle bi insandan kurtulduğum için ben huzurluyum sizde hiç üzülmeyin,darp raporu aldıysanız zaten siz maddi manevi tazminat talep edenilirisniz,nafaka talep edebilirsiniz,altınları,çocuk varsa çocuğu ve iştirak nafakasını yani kanunlar kadının yanında düzgün bi avukat bulun hiç bi şey alamazlar sizden aksine vermek zorunda kalırlar.Bi şey alabilecek olsa boşanmak üzere olduğum kişinin ailesi almak isterdi,bana iftira bile atmaktan çekinmediler para koparmak için,ben mal ayrılığı sözleşmeside yapmıştım o sebeple hiç bir şey alamayacaklarını anladılar,razı oldular anlaşmalıya
Eşimin üzerine bı tane para pul mal mülk yok herşey ya annede ya babada evi babası gecindiriyordu.baba ile hayvancılık yapıyorlar. Tarla traktör ev arsa araba herşey var ama eşimin üzerinde hicc bir şey yok.sigortasi bile yok. Avukat bana olsun dedi günün birinde babası oğluna devirecek miras kalacak bir şekilde yine alırız dedi ama hemencecik olucak bir iş değil

Nasıl bir kafa, nasıl bir zihniyet 😔😔

İslamiyetin ilk yıllarında bile boşanma varken, nasıl bu çağda hâlâ vururuz keseriz biçeriz diyebiliyorlar.
Valla arkadaşım 5 ay evlilik içinde surda kadınlar kulübünun boşanma aşamasında olan kadınların yaşadıklarını okudukça aaa aynısını banada yaptılar aaa işte bende bu durumu yaşadım demekten kendimi alamıyorum.
Hamilelik haberiyle herkes sevindi. Kendi ailem ve eşimin ailesi benim evimde yemek çay vs sohbet derken. annem kızım erkek Doktor gitmez hep kadın doktora randevu alır demiş ( kadın doktorda daha rahat ediyorum. Olmadığında doktor doktordur erkek doktorda tercih ederim) ben mutfaktayim tabi salon dan sesler yükseldi. Neymiş nasıl olurda kız annesi hamile gelinimizin doktor işine karışır biz ister asariz ister keseriz istersek sürükleriz gelin bizim diye anneme çıkıştı kv masaya yumruk koyup evi terketti eşim peşinden görümceler pesinden gitti. Annem abim ağzı açık kaç yüzyıl önceden kaldık öyle olur mu ayıp yaptığınız dedi. Sonra olaylar büyüdü işte.

Olurmuymus demeyin halaaaa oluyor

Allah razı olsun yorumunuz için,anlaşmalı boşanmayı karşı taraf kabul ediyor zaten masrafa girmemek adına avukata bu süreçte nafaka almak istersem ihtiyaç duyarım ama şuan bi mesleğim var nafaka almak istemiyorum sadece ceza alıp mesleğimden atılırsam o zaman.
Ayrıca aşırı yalancı bi insan herkese benim hırsız olduğumu altınları çaldığımı söylemiş hatta polisede gitmiş ama altınlar kadının hakkı olduğu in ceza almadım
Anlaşmalı boşanma şartınıza. Sizden şikayetci olmamasını istediğiniz zaman. Yinede ceza alma ihtimaliniz var mı ki? Yani hukuk la ilgili fazla bir bilgim yok ama. O kadar yüksek ceza alacağınızı sanmıyorum. Ben de boşanma aşamasındayım darp raporum var. Kendisi memur ama avukatım işten çıkarılmaz dedi ceza alsa bile yüksek almaz diye. Raporda benimki hafif yaralan ma diye geçiyor...
Sizede çok geçmiş olsun. Çok pis bir insanmış. Belasını bulması fazla sürmez bence emin olun.

Anlaşmalı boşanma şartınıza. Sizden şikayetci olmamasını istediğiniz zaman. Yinede ceza alma ihtimaliniz var mı ki? Yani hukuk la ilgili fazla bir bilgim yok ama. O kadar yüksek ceza alacağınızı sanmıyorum. Ben de boşanma aşamasındayım darp raporum var. Kendisi memur ama avukatım işten çıkarılmaz dedi ceza alsa bile yüksek almaz diye. Raporda benimki hafif yaralan ma diye geçiyor...
Sizede çok geçmiş olsun. Çok pis bir insanmış. Belasını bulması fazla sürmez bence emin olun.
Benden şikayetçi oldu bile,daha öncede şikayetçi olmuştu ben direk hükmün açıklanması geriye bırakılsın istiyorum diye dilekçe vermiştim bu işleri bilmediğim için,şuan ikinci kez şikayet etti,bu sefer benimde darp raporum var ama zaten suçlamaları kabul etmediğimi söyledim ama inanılmaz derece de iftira atacak ve yalan söyleyecek bi insan,tek seferde çıkarılmaz siz rahat olun,savcıya sorduk onu memursa 12 ay alınca çıkarılır dedi,benim sıkıntım diğerinde ceza aldım mı aldımsa ne aldım bilmiyorum

Paraya kıy ve çok iyi bir avukat bul. Ceza davandan yırt bir şekilde . İyi bir avukat bunu sağlayabilir. Hiç mesajlaşmanız var mı ? Size hiç “ aeni işinden attırmak için yalan söyledim “ gibi. Varsa onu delil olarak kullanırsınız.

İstediği kadar iftira atsın. Allah fırsat vermez inşallah geberip gider size kalmadan belki. Siz güveneceğiniz bir avukata sorun bence

O da bana aldı ne demek? Yani darp mi ettiniz?

Back
X