Boşanma sürecim, eşim ve ailesinin yaptıkları

Öyle olmuyor 10 haftaya kadar aldırabiliyosun duruşma tarihimiz de belli değildi benim korkum bu süreyi kaçırmaktı asla barışmak istemiyorum kendisine de bebek dışında mesaj atmadım zaten

Düşündükleri şeyi söyleyeyim, eğer bu marifetleri ortaya çıkarsa kimse onlara iyi demeyecek. Elalem putu için yapmayacakları şey yok. Doğur nasılsa sen bakıcan, senin canın yanacak, sen uğraşacaksın. Ben de üzülüp hayır dua eden şifa dileyen elalemle ilgilenecem. Bu yani. Hayatları vitrin.

Özel hastanelerde baba onayı gerekiyor mu kürtaj için?
Şiddet gördüğünüz ve zaten normal olmayan kocanın haberi olmadan bu hamileliği son vermek daha doğru olurdu aslında. Şimdi böyle bir şey yapsanız benim rızası yoktu diyerek davada kendi lehine bir şeyler çıkarmaya çalışabilir.

Sma pozitif çıkmış, baba onayına gerek yok.

Sma pozitif mi yoksa kocasının yatkınlığı mı var? Ben kocasının yatkınlığı var diye anladım.
Eşlerden biri sma çıkıyorsa digeri olmazsa sorun olmuyor diye biliyorum. İkisininde sma olması lazım değil mi? Konu sahibine bu raporla kesin alınır denildi mi yoksa sadece duyumla mi hareket ediyor.yarin sürprizle karşılaşma olmasin. Çünkü eşlerden birinde sma pozitif diğerinde yoksa cocuk ya sağlıklı ya taşıyıcı oluyor sorun olmuyor. İki kişi sma taşıyıcıysa taşıyıcı,hasta ya da sağlıklı oluyor

Kaç kurtul bu insanlardan, aklını karıştırmalarına izin verme boşanma kararın aldığın en iyi karar olacak senin için.

Toplu cevap vermek istedim. Beni iki gün önce hastaneden aradıklarında pozitif çıktığını öğrendim. Zaten kürtaj olmak istediğimi ama eşimin imza atmaya gelmediğini söyledim o zaman doktor imzaya gerek olmadığını söyleyerek bir rapor hazırladı ve kendisi kadın doğuma yönlendirdi. Eşimin burdan çıkartabileceği herhangi bir şey yok kızlar kanunen sakıncalı değil zaten hasta olduğu için aldırmakta sakınca da yok istediğini söyleyebilir iddia edebilir ama elleri boş kalır

Kuduruyodur şimdi, tutunacağı tek dalı da koptu. Yoksa imza falan vermezdi size bu.

Kuduruyodur şimdi, tutunacağı tek dalı da koptu. Yoksa imza falan vermezdi size bu.
Kürtaj olacağımı bilmiyor kızlar söyleme gereği duymadım. Eminim duruşmada bunu söyleyecek hamile diyecek orda öğrenip dumura uğramasını istiyorum. Yok öyle bunca zaman bebeğin nasıl olduğunu bile sormayıp peşine düşmeyip duruşmada bunu ileri sürmek senin babalığın batsın

Belgeleri götür çıkar göster orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…