- 26 Eylül 2025
- 47
- 46
- 3
- 28
- Konu Sahibi mutluolamadim
-
Öyle olmuyor 10 haftaya kadar aldırabiliyosun duruşma tarihimiz de belli değildi benim korkum bu süreyi kaçırmaktı asla barışmak istemiyorum kendisine de bebek dışında mesaj atmadım zatenBen şeyi anlamadım madem tek celsede boşanıyorsun adama neden ısrarla hamile olduğunu bildirmeye çalışıyorsun ben olsam daha çok saklarım hamileyim diye boşanmaktan vazgeçer bir şey olur boşanınca da gider tek başıma aldırırım sizin barışma umudunuz falan mı var
Düşündükleri şeyi söyleyeyim, eğer bu marifetleri ortaya çıkarsa kimse onlara iyi demeyecek. Elalem putu için yapmayacakları şey yok. Doğur nasılsa sen bakıcan, senin canın yanacak, sen uğraşacaksın. Ben de üzülüp hayır dua eden şifa dileyen elalemle ilgilenecem. Bu yani. Hayatları vitrin.Bence mesele bebek değil düşündükleri şeyde bebek değil. Karnımdaki onlarında torunu belkide gerçekten sağlıklı doğabilirdi bilemeyiz Allahın takdiridir ama ortada ne torununa sahip çıkan bi anne baba nede çocuğuna sahip çıkan bi baba var. Günlerdir beni soru işaretleriyle baş başa bıraktılar oğullarına da sen haklısın doğrusun diyerek pohpohlamışlar. Benimde erkek kardeşim var eşi böyle bi durum yaşasaydı asla böyle bi tavır sergilemezdim. Hiç birine hakkımı helal etmiyorum
Sma pozitif çıkmış, baba onayına gerek yok.Özel hastanelerde baba onayı gerekiyor mu kürtaj için?
Şiddet gördüğünüz ve zaten normal olmayan kocanın haberi olmadan bu hamileliği son vermek daha doğru olurdu aslında. Şimdi böyle bir şey yapsanız benim rızası yoktu diyerek davada kendi lehine bir şeyler çıkarmaya çalışabilir.
Konu sahibi bilmiyor muymuş bunu da eşine söylemiş hamileliği?Sma pozitif çıkmış, baba onayına gerek yok.
İmza almak için. Söylediği vakit bilmiyomuş bebeğin hasta olduğunu.Konu sahibi bilmiyor muymuş bunu da eşine söylemiş hamileliği?
Sma pozitif mi yoksa kocasının yatkınlığı mı var? Ben kocasının yatkınlığı var diye anladım.İmza almak için. Söylediği vakit bilmiyomuş bebeğin hasta olduğunu.
Burayı okuyunca okumamı yarıda kesip hemen yazmak istedim.Her ne olursa olsun bu zihniyetteki bir ailenin içine bir daha girmeyin.Dün akşam eşimin ailesi geldi oğullarını savundular beni dövmüş ama ben ne yapmışımda dövmüş bana küfür etmiş ama ben ne söylüyomuşumda küfür ediyomuş
Kesin olmasa baba imzası kısmı iptal olmazdı heralde.Sma pozitif mi yoksa kocasının yatkınlığı mı var? Ben kocasının yatkınlığı var diye anladım.
İyi bariKesin olmasa baba imzası kısmı iptal olmazdı heralde.
Eşlerden biri sma çıkıyorsa digeri olmazsa sorun olmuyor diye biliyorum. İkisininde sma olması lazım değil mi? Konu sahibine bu raporla kesin alınır denildi mi yoksa sadece duyumla mi hareket ediyor.yarin sürprizle karşılaşma olmasin. Çünkü eşlerden birinde sma pozitif diğerinde yoksa cocuk ya sağlıklı ya taşıyıcı oluyor sorun olmuyor. İki kişi sma taşıyıcıysa taşıyıcı,hasta ya da sağlıklı oluyorSma pozitif mi yoksa kocasının yatkınlığı mı var? Ben kocasının yatkınlığı var diye anladım.
Kuduruyodur şimdi, tutunacağı tek dalı da koptu. Yoksa imza falan vermezdi size bu.Toplu cevap vermek istedim. Beni iki gün önce hastaneden aradıklarında pozitif çıktığını öğrendim. Zaten kürtaj olmak istediğimi ama eşimin imza atmaya gelmediğini söyledim o zaman doktor imzaya gerek olmadığını söyleyerek bir rapor hazırladı ve kendisi kadın doğuma yönlendirdi. Eşimin burdan çıkartabileceği herhangi bir şey yok kızlar kanunen sakıncalı değil zaten hasta olduğu için aldırmakta sakınca da yok istediğini söyleyebilir iddia edebilir ama elleri boş kalır
Kürtaj olacağımı bilmiyor kızlar söyleme gereği duymadım. Eminim duruşmada bunu söyleyecek hamile diyecek orda öğrenip dumura uğramasını istiyorum. Yok öyle bunca zaman bebeğin nasıl olduğunu bile sormayıp peşine düşmeyip duruşmada bunu ileri sürmek senin babalığın batsınKuduruyodur şimdi, tutunacağı tek dalı da koptu. Yoksa imza falan vermezdi size bu.
Öyle olmuyor 10 haftaya kadar aldırabiliyosun duruşma tarihimiz de belli değildi benim korkum bu süreyi kaçırmaktı
Toplu cevap vermek istedim. Beni iki gün önce hastaneden aradıklarında pozitif çıktığını öğrendim.
Belgeleri götür çıkar göster orda.Kürtaj olacağımı bilmiyor kızlar söyleme gereği duymadım. Eminim duruşmada bunu söyleyecek hamile diyecek orda öğrenip dumura uğramasını istiyorum. Yok öyle bunca zaman bebeğin nasıl olduğunu bile sormayıp peşine düşmeyip duruşmada bunu ileri sürmek senin babalığın batsın
E nasıl olacak şimdi, aldırcam diyor?Biyolojik olarak 5-6 haftalik gebelikte sma tanisini nasil aldiniz ya? Tıp biliminde çığırlar açılıyor.
Eki Görüntüle 3651073
Amniyosenteze gerek kalmıyor kızlar ben pozitif ve taşıyıcıysam eşiminde değerleri pozitifse bebeği aldırabiliyosunBiyolojik olarak 5-6 haftalik gebelikte sma tanisini nasil aldiniz ya? Tıp biliminde çığırlar açılıyor.
Eki Görüntüle 3651073
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?