Boşanma sürecim, eşim ve ailesinin yaptıkları

şöyle bir adamı niye baba yapasınızki,ailesi kim ayrıca sizinle böyle rahat iletişime geçip konuşuyorlar,engelleyin topunu gidin boşanın uzaklaştırma kararını çıkartın bütün aileye rüyalarında bile göremesinler sizi,bunlara anladıkları dilden konuşun evime gelirlerse polis çağırırım deyin kapınızdan geçmesinler.

Öyle olmuyor 10 haftaya kadar aldırabiliyosun duruşma tarihimiz de belli değildi benim korkum bu süreyi kaçırmaktı asla barışmak istemiyorum kendisine de bebek dışında mesaj atmadım zaten
Yani yine de 8. Haftaya kadar bekleyip duruşma tarihi hala belli olmazsa yine yazacağınızı yazardınız

Ben böyle çirkinleşmedim ailemde çirkinleşmedi ama dediğiniz gibi onların anladığı dil bu. Aslında annemin babamın evine gelip beni suçladıklarında annemin babamın onları evden kovması gerekiyordu ama gariplerim çizgilerini bozmadılar. Üstüne kaynanam ne dedi kızlar biliyomusunuz siz niye kızınızı doldurup şişirip şişirip oğlumun üstüne salıyosunuz :) annemde kimse kızının yuvasının dağılmasını istemez biz niye böyle bi akıl verelim dedi. Yani özetle boşanmak istediğim için oğulları dışında herkes suçlu

Yani yine de 8. Haftaya kadar bekleyip duruşma tarihi hala belli olmazsa yine yazacağınızı yazardınız
Ne farkedecekti ki boşanma kararım net bebek kararım net di vicdanımda el vermedi zaten haberi olsun dedim gerekirse birlikte karar alır bu kararı ikimiz yükleniriz taşırız dedim ama nerde o vicdan nerde o merhamet nerde o insanlık. Baktım onunda umrunda olmuyor zaten tek başına bu sorumluluğu bana bıraktı. Ha ben üstesinden gelirim elbet ama dilerimki Rabbimden benim canımı yaktıkları kadar yansın canları

Özel hastanelerde eş onayı gerekmiyor arkadaşım yaptırdı geçen sene, sadece pahalı biraz o kadar.
Bence bu evlilik yürümez , kendine yazık etme...

Sizin net ya adam boşanmasaydı ya vermiyorum imza deseydi ya doğurmak zorunda kalsaydınız yani bunları düşünmemek imkansız siz bir yükü beraber sırtlamak istemişsiniz yanınızda biri olsun istemişsiniz ondan ısrarla yazıp durmuşsunuz ben cevabımı aldım bu konuda haklı mısınız evet haklısınız ama bence ucuz yırttınız bu işten bu heriften kurtulmama ihtimaliniz de vardı

Evet gerekiyor maalesef. Kadının bedeni üzerinde tek başına söz hakkı yok maalesef.

Kurtaj kararinizi akilci bularak bende destekliyorumda imzasi olmadan nasıl halledeceksiniz onu anlayamadim?

Ne pis insanlarmis, empati sifir.

Ekleme: kari koca sma pozitiflermis oralari okumadan yazmistim, Allah kurtarsın cidden.

Bundan sonraki surec gonlunuzce olsun.

Son düzenleme:
Bence eşimin amacı zaten bebek yüzünden beni geri dönmeye zorlamaktı bu yüzden de bunu aileme duyurdu. Ailem duyarsa beni geri gönderir evime bak bebeğinde olacakmış geri git der siye düşündü hatta kendi aileside öyle düşünüyodu hala da öyle düşündüklerine eminim. Benim şuanda evime dönmememi boşanmakta ısrarcı olmamı ailemin destek olmasını bile çok yanlış bulduklarına eminim. Bu süreçte bana denk olmayan ne çok insanla muhatap olduğumu anladım.. bu arada her hastane imza almıyor kızlar bazı özel hastanelerde imzasız yapıyor ama ben bunu yapmak istemediğim için tek başına almayayım bu kararı diye eşime söyledim birlikte almış olalım dedim ama eşim malesef ki oralı olmadı bana da başka çare bırakmadılar amaçları zorla bu bebeği doğurtmaktı zaten

eş demeyin şuna çok sinir oldum
ailesi çok şey biliyorlar o sıfatsız da yazıııık

Allah yardımcınız olsun karşınıza harika hayırlı insanlar çıkarsın inşallah

Bir insanın kendi bedeni yada hayatını tümden değiştirecek şiddet yanlısı bir heriften ve tuhaf bir aileden dünyaya getireceği canlı hakkında söz sahibi olmaması üzücü .Doğumu kadın bakımı kadın hayatı tümden değişen kadın olurken çoğu herif copsuz üzüm gibi yeni hayatlarina koşarken ben erkeklerin bu durumda imza yetkisinin olmasına karşı bir insanım.İmza vermeyip sizi istemediginiz bir yaşama mahkum etmeyede Kader deyip böyle şiddetli bir ortama gelmesi çok kötü olacak çocuğa da susup oturulmaz zaten.Simdi dünyaya getirip ömürboyu o herifin şiddetini psikolojik yada fiziksel olarak yaşayacak çocuğun ruh hali sizin çalışma durumu belki ilerde yeni bir hayat kurma durumu o herifin çocuğu kullanıp size yapacağı ömürboyu baskılar yani mantıklı olanı yapmayana yol açılmıyor zaten doğacak olanın doğması kaderdir kaderinde yoksa daha iyi bir kaderle o çocuğu yaratmak başka bir zamanda Allah'ın elindedir .Kısacası müdahale yöntemini insanın bilgisine sunan da Allah Aklı verende Allah ben insanların çok günah diyerek olmayacak çocukları olmayacak yaşamlara mahkum etmesini doğru bulmuyorum.İlla yaşamak değil anneli babalı normal sağlıklı bir ortama gelmeyi hakeder ruh .Ben doğru karar diyorum.Ben olsam annem beni böyle bir hayata getirsin asla istemezdim bana sorulsa ve ben konusabilseydim.Elbette en güzeli en baştan korunmak fakat olan olmuş bazen birşeyin günahı yada şerri hayra da çıkabiliyor .Biz günah yapma etme desekde ilerde siz başbaşa kalacaksınız bu kararın sonucu bir ömür sürecek biliyorsunuz .

Kendi bebeğinin olcagını haberini alıpta vurduyduymazca davranıp seni herkese karşı rencide etmiş biri baba olmamalı o adamdan kurtulduğun için sevin ve tamamen iletişimi kes tamamen hiç yokmuş gibi davran

Bu benim söylediklerim çirkinleşmek değil sınır çizmek,çirkinleşen onlar siz onlara uymayarak iyi yapıyorsunuz onların konuştuğu dili beceremiyorsanız sınır çizin kendinizi ve ailenizi koruyun bu çirkeflikten.

Bugün eşimin abisi beni aradı ilk başta açmadım üst üste aradı. Daha sonra mesaj atmış biraz konuşalım diye konuşmak istemiyorum dedim. Bebek hakkında konuşalım o benimde yeğenim dedi yeni mi aklınıza geldi dedim. Sizinle tek bi şartla görüşürüm o da eşimi benden uzak tutmanız olur dedim. Abisine herşeyi baştan sona anlattım o da hak verdiki umrumda da değil hak vermesi. Sonunuda şuna bağladım; ben evlendiğim günden beri bunları yaşıyorum ve her ne olursa olsun eşim beni istemeyebilir bana öfkelide olabilir evi terk ettim diye bana kızadabilir ama karnımdaki çocuğu tek başıma yapmadım ona sahip çıkan bi baba yok ortada dedim bir gün arayıp da sormadı bebeğini dedim sizin insanlığınız yerin dibine batsın benden de uzak durun sizden de ricam eşimide benden uzak tutun dedim kapattım

Ardından her yerden engelli olan eşim başka bi numaradan mesaj atmış evine gel diye :) ben eve dönecekmişim bu evden gidecekmiş benim babamın evinde kalmam zoruna gidiyomuş gözümden akan bir damla yaşa dünyaları yakarmış :) yersen. Bende gelmiyorum benden uzak dur dedim oda defalarca gel dedi ama istemediğimi gelmeyeceğimi söyledim sonrada gelmezsen gelme öldün sen falan yazmış cevap bile vermedim. Durum bu kızlar

Sankı hasta dogsa vasıfsız kocan var aılesı bakacak da en dogru olanı yapmıssın sen

Konuşmanız hata olmuş. Kürtaj işini bir an önce halletmeye bakın kinlenip gazlanmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…