- 21 Şubat 2022
- 329
- 353
- 23
- Konu Sahibi CikolataCanavari
-
Her iki taraf da boşanmak istiyorsa engel değil bence. Ama doğunca velayet için tekrar mahkeme olabilir bence. Ya da başta belirtmek mi gerek ek davaya gerek kalmadan acabaDaha önceden burda çift terapisi konusu açmıştım. Ama şu an anladım ki evliliğim terapiyle kurtulacak boyutta değil. Hamileyken boşanan var mı? Süreç nasıl işliyor? Hamilelik boşanmaya engel mi? Ve ne yapmalıyım?
Daha önceden burda çift terapisi konusu açmıştım. Ama şu an anladım ki evliliğim terapiyle kurtulacak boyutta değil. Hamileyken boşanan var mı? Süreç nasıl işliyor? Hamilelik boşanmaya engel mi? Ve ne yapmalıyım?
Hatırladığım kadarıyla çok yeniydi evliliğiniz, en azından doğuma kadar idare şansı yok mu, boşanma yıpratıcı bir süreç gebelikte bununla uğraşmasanızDaha önceden burda çift terapisi konusu açmıştım. Ama şu an anladım ki evliliğim terapiyle kurtulacak boyutta değil. Hamileyken boşanan var mı? Süreç nasıl işliyor? Hamilelik boşanmaya engel mi? Ve ne yapmalıyım?
Hayatı biraz fazla mı hızlı yaşıyosunuz?Daha önceden burda çift terapisi konusu açmıştım. Ama şu an anladım ki evliliğim terapiyle kurtulacak boyutta değil. Hamileyken boşanan var mı? Süreç nasıl işliyor? Hamilelik boşanmaya engel mi? Ve ne yapmalıyım?
buyur işte. bu tipler daha olgunlaşmadan niye evleniyorlar cidden anlamıyorum. artık saçını süpürge etme devri geçti de 1 ayda adam iş yapmıyor diye boşanmak nedir. ben olacakları söyleyim. kocası sabrecek bi gün pat diye eee diye bitirecek. bu piremses kızımız da çok pişmanım diye konu açacak. normalde sakin biriyim ama insanların hayatıyla oynayan böyle şımarık tiplere hiç tahammül edemiyorum. ayrılması adama hayırlı aslındaBoşanma nedeniniz bu mu? Eki Görüntüle 3056075
Boşanma nedenimiz bu değil. Tabikide böyle basit bir nedenden yuva yıkılmaz. Eşimin öfke kontrolünün olmaması ve benim artık yanında korkuyla durmam.buyur işte. bu tipler daha olgunlaşmadan niye evleniyorlar cidden anlamıyorum. artık saçını süpürge etme devri geçti de 1 ayda adam iş yapmıyor diye boşanmak nedir. ben olacakları söyleyim. kocası sabrecek bi gün pat diye eee diye bitirecek. bu piremses kızımız da çok pişmanım diye konu açacak. normalde sakin biriyim ama insanların hayatıyla oynayan böyle şımarık tiplere hiç tahammül edemiyorum. ayrılması adama hayırlı aslında
o zaman konunuzu o şekilde açın bence. çünkü burdan bakınca çok itici duruyor konuBoşanma nedenimiz bu değil. Tabikide böyle basit bir nedenden yuva yıkılmaz. Eşimin öfke kontrolünün olmaması ve benim artık yanında korkuyla durmam.
Normalde hayır ama bu evlilikte karşı tarafın aceleciliğiyle evet. İkimizde yorucu şeyler yaşadık 3 ayda benimde onunda hataları fazla.Hayatı biraz fazla mı hızlı yaşıyosunuz?
Hamileligin basi ve son 1 ayi cok zor geçiyor. Ben oturdugum koltuktan kalkamazdim.ilk aylar kusmayla geciyor zaten. Dolayisiyla yardima ihtiyaciniz olacak, daha gergin olacaksiniz. Sizi alttan alacak, yardim edecek bir tip degilse hamileyken evleri ayirmak en dogrusu. Bebek dogduktan sonra evden cikmak cok zor olurBoşanma nedenimiz bu değil. Tabikide böyle basit bir nedenden yuva yıkılmaz. Eşimin öfke kontrolünün olmaması ve benim artık yanında korkuyla durmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?