- 21 Şubat 2022
- 329
- 353
- 23
- Konu Sahibi CikolataCanavari
-
Terapiye gitmedik. Eşimin haberi var.Terapiye gittiniz mi ? 3 aylık evlilik için çok hızlı bir boşanma kararı almış olabilir misiniz ?
Eşinizin 7 haftalık hamile olduğunuzdan haberi var mı ?
Sizin adınıza sevindim.Birde evliliğin ilk üç ayı benim içinde kabustu. Şimdi bir buçuk yıldır doğru düzgün kavga etmedik yani kiminde bu süreç bir yılı bile buluyor evliliginizin oturmasına fırsat verin
1.5 ayında falan ortaya cıktı. Bebegı istemedik korunurken oldu.3 aylık evlilikte hamileliği siz mi istediniz?
Öfke kontrolsuzlugu ne zaman çıktı?
Aileniz ne diyor1.5 ayında falan ortaya cıktı. Bebegı istemedik korunurken oldu.
Kararıma saygılı. En son onlara küfür edince bende koptu olay zaten. Bu kadarını kaldıramam.Aileniz ne diyor
Terapiye gitmedik. Eşimin haberi var.
Sizden başka kimse böyle düşünmemiş. YANİ BOİANMA DÜŞÜNCEMİN İLK KONUMLA ALAKALI OLDUĞUNU.o zaman konunuzu o şekilde açın bence. çünkü burdan bakınca çok itici duruyor konu
32. Hamileliği devam ettirmek istediğime de emin değilim. Kafam o kadar karışık kiKaç yaşındasınız ? Bu hamileliği devam ettirecekseniz , çocuğunuza da haksızlık olmayacak mı ?
Ofke kontrolünde size zarar verdi mi yani bebek dogacaksa bu kontrolsuzluk bağırma çağırma şeklinde ise bir tedaviyi deneseniz eşiniz ilaç tedavisi görsünBoşanma nedenimiz bu değil. Tabikide böyle basit bir nedenden yuva yıkılmaz. Eşimin öfke kontrolünün olmaması ve benim artık yanında korkuyla durmam.
32. Hamileliği devam ettirmek istediğime de emin değilim. Kafam o kadar karışık ki
Benim gençliğimden kalma özgür olma, hesap vermeme, birine bağlı yaşayamamam, kendım hallederim hallerim (kendimi haklı bulmuyorum tabiki evlilik bu değil hemen aşamıyorum) kaldıki birde maalesef yalan söyleme var baskı altında kaldığımda. Eşiminde aşırı öfkesi, bağırması çağırması, bu durumlarda gözünün dönmesi var.
erkek çocuklarına hastalık derecesinde düşkün olan anneler yeni evlenen kadınların hayatını karartıp yuvalar yıkıyor.
''erkekler bebek gibidir vb.'' diyen kadınları ne yapacağız?Konu sahibinin terapi konusunda kendine dair değerlendirmesi de mevcut. Bu mesajınızın üzerindeki mesajda alıntılı.
Adamın annesinin konuyla alakası yok ki.
''erkekler bebek gibidir vb.'' diyen kadınları ne yapacağız?
Hamile olduğunuzu bile bile böyle davranıyorsa eğitilmez bir davarmış diye düşünürüm, insan cahil olur akılsız olur ama vicdansız merhametsiz nasıl olur hele ki kendi bebeğine aklım almıyorKararıma saygılı. En son onlara küfür edince bende koptu olay zaten. Bu kadarını kaldıramam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?