- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.614
- 598
- Konu Sahibi CikolataCanavari
-
Bu kadar kavga arasında çocuk yapmayı nasıl başardınızDaha önceden burda çift terapisi konusu açmıştım. Ama şu an anladım ki evliliğim terapiyle kurtulacak boyutta değil. Hamileyken boşanan var mı? Süreç nasıl işliyor? Hamilelik boşanmaya engel mi? Ve ne yapmalıyım?
Düzenleme:
Boşanmamın nedeni dağınıklık falan değil. Benim yaptıgım hatalar nedeniyle (ki normalde de sinirli bi yapısı var) bu süreçte çok birbirimize girdik. Eve polise kadar geldi. Dün gece saat 2ydi üst komşu geldi. Ben bunlara alışkın değilim bizim ailede ses yükselmezdi. Ama o hiç çekinmiyor. İşin içine küfür falanda girince ben artık soğuduğumu düşünüyorum. Sabah anneme geldim. Böyle daha huzurluyum onu farkettim. Onunla aynı evi paylaşmak istemiyorum artık.
Benide sogutan bu açıkçası.Hamile olduğunuzu bile bile böyle davranıyorsa eğitilmez bir davarmış diye düşünürüm, insan cahil olur akılsız olur ama vicdansız merhametsiz nasıl olur hele ki kendi bebeğine aklım almıyor
İğne ile korunuyordum.Korunurken çocuk nasıl oluyor asırlardır çözülmedi bu sır
Dört dörtlugum demıyorum benımde eksılerım var tabi. Ama küfür kırmızı çizgim. Kımse karsımda böyle konusamaz.Biraz dik başlı ve asi misiniz
Neden olmasın hiçbiri %100 garanti vermiyor zatenKorunurken çocuk nasıl oluyor asırlardır çözülmedi bu sır
Küfür karsisinda taviz vermemeniz guzel birsey biraz ayri kalin düşünün derim.yeni evliliklerde oturma sureci diye birsey gerçekten var sorumluluklar beklentiler herkesin farkli yönde oluyor ortak yolu bulmaktır zaten evlilikDört dörtlugum demıyorum benımde eksılerım var tabi. Ama küfür kırmızı çizgim. Kımse karsımda böyle konusamaz.
O ignelerden tek hamileİğne ile korunuyordum.
Cok haklisin .. simdi basit kufur eder yarin ana avrat duz gider…Dört dörtlugum demıyorum benımde eksılerım var tabi. Ama küfür kırmızı çizgim. Kımse karsımda böyle konusamaz.
Basit küfür değil ettiği. Ciddi ciddi boşanma var aklımda. Ailemle de konuştum bugün. Annesi teyzesi varken başladı son tartışma. Aileme küfürden ben bunu öldürürüme kadar gitti. (teyzesi ben onu böyle bilmezdim de falan dedi) ben aileme normalde sorunları anlatmazdım bu defa anlattım en ufak ayrıntısına kadar. Artık kesinlikle istemiyorum tek sorun bebek iste. Belki aldıracağım (karşımdaki imza verirse ben kafaya koydum) başka bir yolu yok diye biliyorum? En kötü ihtimalle çocuk olacak ama yine boşanacağım.Cok haklisin .. simdi basit kufur eder yarin ana avrat duz gider…
Bazen ilk hatasinda ki ilk defa kufur etmemistir.. ayrilmak daha iyi.. sonra 1-2 cocuk derken omrun biter.. en dogrusu bi hata olmus yapmissin evlilik bunla cocukta var..ama yasin daha genctir eminim, cok zorlanmazsin hele ailen destek iseBasit küfür değil ettiği. Ciddi ciddi boşanma var aklımda. Ailemle de konuştum bugün. Annesi teyzesi varken başladı son tartışma. Aileme küfürden ben bunu öldürürüme kadar gitti. (teyzesi ben onu böyle bilmezdim de falan dedi) ben aileme normalde sorunları anlatmazdım bu defa anlattım en ufak ayrıntısına kadar. Artık kesinlikle istemiyorum tek sorun bebek iste. Belki aldıracağım (karşımdaki imza verirse ben kafaya koydum) başka bir yolu yok diye biliyorum? En kötü ihtimalle çocuk olacak ama yine boşanacağım.
Çok şükür ki ailem destek çıkıyor.Bazen ilk hatasinda ki ilk defa kufur etmemistir.. ayrilmak daha iyi.. sonra 1-2 cocuk derken omrun biter.. en dogrusu bi hata olmus yapmissin evlilik bunla cocukta var..ama yasin daha genctir eminim, cok zorlanmazsin hele ailen destek ise
Son Karar:
Dün babam geldi sözde konuşmuş. Bir daha yapmayacakmış yaşanmayacakmış öyle bişey işte barışın çocuk var falan dedi. Annem bu kız korkuyor görmüyor musun nasıl gitsin o eve falan dedi şimdi gitmeyeceğim belki bayramdan sonra. İşin kötü yanı içimde ona karşı korkudan başka bişey hissetmiyorum. Sevgimi bitirdi resmen bu süreç. Sinir bozucu olan bizde kol kırılır yen içinde kalır mantığı var genelde olaylar sır gibi saklanır ama karşı tarafta özellıkle annenin ağzı acayip gevşek önüne gelene anlatıyor her şeyi. Oğluda anneye çekmiş hayatımda en son istediğim erkek özelliğiydi gevşek ağızlı olması bu huyunu önceden farketseydim kesinlikle evli olmazdık zaten. Şu an boşanma askıya alındı gibi ama bu şekilde de nasıl yürür bilmiyorum.
Çok şükür ki ailem destek çıkıyor.
Kararıma saygılı. En son onlara küfür edince bende koptu olay zaten. Bu kadarını kaldıramam.
İmza vermeden çocugu aldıramıyorum. O da o imzayı vermiyor. Bu durumda ne yapılabilir siz söyleyin??Şükrettiğiniz aile desteğiniz buraya kadarmış.
Aileniz için ; "kararıma saygılı" demiştiniz. Ancak iş icraate gelince maalesef öyle olmamış.
32 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Kendi hayatınız için , kararı kendiniz verin.
Eşinizle aynı eve girmeye korkuyorsanız ; geri dönmeyin. Yasal süre dolmadan diğer konuyu da enine boyuna düşünün. Şayet ortak bir çocuğunuz olursa aileniz ve çocuğunuzun babasıyla hayat size ne getirir , sizden ne götürür ; başkaları ne der demeden sadece kendinizi düşünün.
İmza vermeden çocugu aldıramıyorum. O da o imzayı vermiyor. Bu durumda ne yapılabilir siz söyleyin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?